fredag, februar 25, 2011

Glamorøs fredag

God morgen alle sammen!
Glamorøs fredag begynte på en måte i går, med et avslappende frisørbesøk etter jobb. Jeg gikk ut av salongen med Hollywood-bølger. (Etter en natts søvn er det mer i retning lykketroll)

En kopp kruttsterk (og tilnærmet bitter) svart te fra Harrods er min følgesvenn på morgenkvisten. Glamoureffekter ellers er min elskede Coco og øredobber fra Givenchy.

En bitteliten weekendtur står på planen, så jeg har pakket min brune flyvertinneveske.

Men nå: Monteverdi. L'Orfeo. En av de aller første bevarte operaer vi kjenner. Tredje akt står for tur.

Ha en fin dag!

mvh Glamourbibliotekaren

26 kommentarer:

HildeSofie sa...

God morgen!
Her er huset fullt av unge tillitsvalgte, som skal ha møte i helgen. Det betyr lite ro, men desto flere hyggelige stunder med gode diskusjoner og samtaler.

Dagen i dag byr på hjemmekontorjobbing, med et lite avbrekk midt på dagen for å ta en etterlengtet tur til frisøren. Kort er stikkordet. Antrekket er sort, sort, sort, og duften er Chanel Chance. På bordet har jeg en liten potte med fine krokus, kjøpt på vei hjem fra Oslo tidligere i uken. En liten følelse av vår!

Helgen byr ellers på litt skriving, har lovet meg bort for en artikkel, og det nærmer seg deadline. En tur til Oslo på søndag for å avslutte et prosjekt blir det også tid til. Ser frem til å bli ferdig, og selv om det alltid er litt vemodig å legge noe bak seg, så tror jeg det blir bra.

En riktig fin helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Her blir det absolutt en glamorøs dag, til tross for at været er hinsides, med kuling og en temperaturstigning på 15(!) grader på gang. Snø på vei til slaps allerede, kjipt. Men det at jeg skal på restaurant i kveld og spise med min søster og hennes samboer, og at jeg blir spandert på, det er jo bare herlig!

Antrekket er preget av allerede nevnte drittvær, støvler og regnfrakk med det sedvanlige jobbantrekket jeans og blazer under. Duften er Un Voyage de Hermes og neglene er Essie Lolipop røde.

Helgen blir nok preget av været, så skiturer i sola utgår. Men mer rydding i skuffer og skap inne og påbegynt rundvask kan passe bra. Selvsagt med ilagte pauser i sofaen, man må da hvile!

God helg alle sammen, håper dere har godt vær :)

Anonym sa...

Om eit par timar sit eg på toget til Garmisch for ei skihelg med gode vener. Store planar om å lese Harry Potter på toget. Har endeleg komt i gong med bøkene og er offisielt hekta.

No:kaffi og avislesing på nett. Lovely!

Fagbibliotekaren sa...

God fredag!
En hektisk arbeidsuke er snart over, sliten men veldig fornøyd. Helgen skal brukes til fine saker som cafèbesøk, litt shopping og vinkveld med venniner. Jeg skal sove uten vekkerklokke, det er kanskje den mest forlokkende tanken akkurat nå.
Etter jobb skal jeg trene, se om jeg kan finne ei krukke med krokuser (det fineste vårtegnet) og etter middag skal jeg unne meg en aldri så liten lur på sofaen. Mmmm!

Riktig god helg, og god tur til glambibliotekaren!

Alt godt sa...

God morgon!

Her i huset pakkar vi, dagen blir avspasert og kjæresten og eg vender nasa nordover til det vi kallar Nord-Norge, som ligg ca. 2 mil aust for Finnsnes.

Der ventar mine to, søstra mi med familie og mor mi samt masse slekt og venner som bur der oppe. I morgon feirar vi at fjortenåringen vart femten i går, og så blir det sikkert ei rekkje med kaffebesøk med medbrakte teposar.

Dagens glamour består av at gatene blir brøyta her i nabolaget! Meterhøge snhaugar vert fjerna, slik at mellom anna vi syklistane får betre tilhøve. Den personlege glamouren består av B by Boucheron, ein moderne klassikar etter mine begrep, på halsen, beige jeans og svart tunika.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Glamourlegen sa...

Håhåjaja (som UnderbaraClara sier), nå var det lenge siden sist! Jet lagged, vindskeiv og fin (og ikke så lite brun), kom hjem fra over 3 mnd reise/ferie/eventyr i India, Kambodsja og Thailand i går morges. Gårsdagen gikk med til å Holde Seg Våken, komme i orden i leilighet etter at leieboeren flyttet ut, og klesvask.

Av ovennevnte årsak spratt vi opp av sengen allerede for tre timer siden, og har nytt laaang og deilig frokost med rugsprø, egg, avocado, youghurt, blåmuggost, Jarlsberg, bla bla bla, mmmm, akkompagnert av !!! og Keith Jarrett.

Ekstra glamour skjenkes av tulipanbuketten på bordet, gleden over å kunne bruke egen seng og eget bad (!) og viten om at det fortsatt er tre late dager igjen før jobben venter.

God fredag, og god helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon, och grattis till ett vackert hårsvall! Imorgon är det min tur att gå till frisören, och det längtar jag efter.

Idag har jag en stilig halvtransparent blus, med ränder i mörkblått, ljusblått, gult och brunt i olika sneda mönster, till den en sidenscarf med ränder i nästan samma färger, och bärnstenssmycken. Jag är så glad när jag hinner komma ihåg smycken! Då känner jag mig extra vacker.

Ikväll skall jag på en premiär på Dramaten. Resten av helgen skall jag träna och i övrigt ta det lugnt.

Trevlig helg, allihopa!

Elisabeth sa...

God morgen fra et forblåst Salten! Grå dag i nord, men glamouren er like fullt i behold :) Frifredag med store lille niese på besøk står på programmet i dag, såfremt flyet går (de er pt kansellert 2t fremover, men det kan jo snu seg raskt!).

Uka har vært preget av gode nyheter, og fredagen skal nytes fra ende til annen. Etter morgenturen med den firbeinte er jeg nydusja og uformelt kledd; har på meg jeans og en god hoodie, Max Factor på vippene, Velvet Hour fra Kate Moss (!!) på halsen, Chanel på leppene og dagens 'smykke' er en ring fra Tiffany i New York, julegave fra ei venninne.

Ha en super fredag og ei god helg, alle sammen!

Ine sa...

God morgen! Jeg starter dagen med å bake müsliboller med James Taylor som selskap. Må nok lage meg en kopp te snart, og kanskje gå en morgentur. Eller bare pusle litt hjemme. Lesing står også på planen, med stuebordet som arbeidsplass. I helga er det museumsjobbing, men det er bare koselig! God helg til alle!

Sukkerspinn sa...

God morgen!
Akkurat fått tak i billetter til "intimkonsert" med Queens of the Stone Age i Oslo i mai, etter mye rot. Lykke! Litt annen musikksjanger enn det som det vanligvis står om i denne bloggen, men følelsen av å få tak i etterlengtede billetter kan nok du og dine lesere relatere dere til likevel :)
Nå skal jeg faktisk legge meg igjen og sove en time eller to, fikk nemlig ikke sove i natt av å tenke på disse billettene.. Så god morgen til alle andre, og god natt til meg.

Karoline A sa...

Morn morn!

Dagen startet strålende, med at jeg våknet av meg selv kl 8. Har spist solfrokosten min og skal straks bort i gymmen en tur, før jeg skal på jobb. I kveld blir det lønningspils på Fuglen. Er glamour i seg selv det. Antrekket er ikke bestemt enda, men store sjanser for at dagens duft blir Chanel no. 5 Helgen skal brukes til yoga, kos og forhåpentligvis en kinotur. Kanskje jeg klarer å dra på et eller annet museum på søndagen også!

God helg!

Synne sa...

God formiddag! Dagens glamoureffekter er skjørt med Marimekko-inspirerte blomster og fem kjeks til kaffen. Jeg skal ut og drikke te med en fin frøken, og så skal jeg lage radio, og i kveld skal jeg drikke øl - fine fredagsplaner! God tur og god helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Her er arbeidsdagen i gang,- biblioteket fylles av vinterferie-skolefri-unger som benytter seg av bibliotekets tilbud om filmtitting og spilling. Det er gøy med litt liv og røre, og så kan det jo hende at en spillglad barnebibliotekar får prøvd seg litt på Guitar Hero og Wii bowlingen innimellom :-)
Antrekket er jeans og genser i blått, duften i dag er Hugo Boss Deep Red.
Helgen blir brukt til avslapning og hyggelig samvær med unger og kjæreste, og sikkert litt VM på tv.
God helg til alle, glamourbibliotekaren især!

Anonym sa...

I dag blir det glamour med fredagskaffe på lesesalen. Jeg har for anledningen bakt glamourbibliotekarens rømmekake som jeg regner med gjør suksess. Ellers går dagen med til transkribering av intervjuer til masteroppgaven. Ytre glamour er rimelig fraværende, da omtrent hele klesskapet er til vask, og jeg stiller i turbukse og ullgenser. Fredagsfølelsen får kompensere. God helg!

Frøken Desibel sa...

God morgen.

Oslo er trist og grått, jeg er litt mindre trist og grå. Har en fantastisk spilleliste med masse flott lindymusikk som komper arbeidet og gjør at jeg står og smådanser ved pulten. Hurra for heve-/senkepulter.

Ser forøvrig ut til at helgen muligens inkluderer et kinobesøk med min søster i tillegg til museumsbesøk og et 3 timers sykkelmaraton på Elixia med ei venninne jeg ikke har sett siden studietida. Blir nok litt VM-titting også.

Har glamorøsifisert dagen med Baume du Doge fra Eau d'Italie. Er så gøy med prøver man etterhvert ender opp med å like ordentlig godt. Kom også på at etter en del treningsbesøk i det siste ligger nesten alle ørepyntene mine i jakkelomma, så skal finne et par som står i stil til antrekket. Ellers er det viktigste smykket min fantastiske siv.ing.ring som jeg fortsatt er like stolt av på dagen 8 måneder etter innlevert master.

Ha en flott helg alle sammen:-)

Anonym sa...

Herlige helg! Jeg rømmer hovedstaden til fordel for landliv, venninneheng og skigåing. Jeg er tungt bevæpnet med mariusgenser, superundertøy og... vel, vin.

Soundtrack er King of Limbs og James Blake-plata. Fine greier. Og siden jeg hadde så god tid i morges (det er noe man TAR seg, ikke noe man nødvendigvis HAR) husket jeg både sminke og parfyme, for anledningen Chanel Chance.

På fredagskontoret er altså alt såre vel, og jeg håper alle får en like fin helg som jeg tenker å ha - hva enn dere nå skal gjøre :)

Line sa...

Ute er det klissete snø og vind men inne i skolebiblioteket er det varmt og godt og flittige elever sitter og samarbeider ved et bord i nærheten. jeg holder på med en oversikt over klassesett i norsk som lærerene skal få. Jeg må vite hvilke klassesett de kan redusere. Jeg er helt sikker på at det er opptil flere verk de aldri kommer til å bruke med en hel klasse igjen og jeg trenger å vite hvilke slik at jeg får kassert dem og ryddet plass til nye ting. Fredagsfølelsen er absolutt til stede. Jeg har klar rosa bluse og skjørt og i dag bruker jeg glasshjertesmykket i blått og gull,
I helga skal jeg snakke med venn på skype, få venninne med kjæreste på kort besøk og dessuten begynne å brodere en gave. ha en flott helg alle. Nå må jeg fortsette med lista mi

Juristen sa...

God formiddag!

I Stiftstaden er ethvert fortau forvandlet til skøytebane, men jeg krysser fingre for fortsatt fabelaktig skiføre i marka! Enn så lenge må skisko og kondomdress vike for støvletter, hvit kjole i blonder og silke (favoritt<3), og de vanlige glamoureffektene; Serge Lutens, rouge noir og YSL-lebestift. Heimdal, California, DN, Schubert og en glad hund venter hjemme, så jeg gleder meg til helg!

Ta en skitur, bak en kake og kos dere:)

Hotellgjesten sa...

Sola skinner og jeg har som vanlig fredagsfri noe som i seg selv er den beste glamoureffekten. Foruten fridag, er det sort kasjmir og Bois d'Iris inntil huden, og Stein Torleif Bjella på øret som gir godfølelsen for meg i dag.

S sa...

I dag kjenner jeg virkelig på fredagsglamouren! Det har blitt betydelig mildere ute, selv om vi fortsatt snakker -5. Og jeg er godt i gang med dagens oppgaver på jobb, noen møter gjenstår før jeg endelig kan ta helg. Deretter blir det hjem til den sedvanlige fredagskosen med god middag sammen med familien. Helga ligger litt åpen, men det ser ut til at det blir lillebror og jeg som får finne på noe hyggelig sammen. Kanskje en tur på ski eller skøyter; min vesle kar elsker å være ute uansett vær.

Ønsker alle ei riktig god helg, og tenk: i neste uke begynner mars måned!

blinks sa...

God ettermiddag! Dagens glamour er perlehvite tenner etter en uke med poleringsbørsen. Så nå skal jeg smile stort til husfar som kommer hjem fra vestlandet ikveld. Kvelden skal brukes til å koke suppe til ham, og drikke riktig mye rødvin.

God helg :D

Tuva sa...

god formiddag!

dagen startet sørgelig nok med å ta avskjed med kjæresten som vender tilbake til utenlandsstudiene og blir der de nærmeste 2-3 månedene. etter fem år med avstandsforhold er det jo dette som er hverdagen, men det er jammen lett å bli bortskjemt etter fem uker med samboerskap... nå må jeg lage maten min selv også.

helgen blir dønn seriøs, arbeidsoppgavene står i kø og siden jeg er blakk er det like greit å holde seg inne og gjøre noe fornuftig, muligens ta en liten tur på trening. kjenner at jeg er moden for arbeidslivet med bare 100% stilling, timebetaling og fri i helgene. sukk...

men av glamoureffekter denne fredagen kan det nevnes røde gummistøvler (snøsmelting, hurra!) og hjemmelaget tunfisksalat til lunsj. dessuten planlegger jeg å se denne http://www.imdb.com/title/tt0775489/ på lørdag med en venninne.

Nordic Soul sa...

God ettermiddag,

Dagen startet med en kort sykkeltur til jobben - det er vår i London nå, så det er lyst og fint om morgenen. Jeg har matchet mine nye 50-talls tweedbukser fra Hobbs NW3 med skyhøye brune hæler plukket fra ‘skobiblioteket’ under pulten min. Øredobbene idag er i gull og gylden kvarts.
Senere blir det kjøretime (gulp!) og så hjemmelaget libanesisk mat og et glass rødvin med min kjære ikveld.

Ha en god helg

Glamoursjefen sa...

Glamourøs fredag startet med kaffe på sengen og utsikt utover sjøen. Herlig. Hele familien har vinterferie og vi vet å verdsette det. Koser meg glugg ihjel!

Cia sa...

Dagen i dag har vært preget av en herlig følelse av begeistring over at jeg og en kollega ser ut til å ha fått klarsignal til å bruke noen data fra sykehuset vi jobber på og skjerme endel tid fra vår kliniske jobbing slik at vi får sett nærmere på dem. Vi gleder oss, og det er en herlig glamorøs følelse!
God kveld alle sammen!

Glamourlektoren sa...

Har i dag gjort som mange italienske husmødre fremdeles gjør - tatt med handlenettene mine og handlet inn gode råvarer, inkludert noen litt biske torskehoder. Har så brukt resten av dagen på å lage min beste fiskesuppe med blåskjell og å dekke et hyggelig bord før ektemann og gjester ankom. God suppe, godt brød og god vin samt gode venner - en perfekt kveld som nå straks avrundes! God helg ønskes alle!

Populære innlegg