lørdag, mars 12, 2011

Dagens kjole

Karyatide-stil for årets bruder! Monsoon, som snart åpner i Bogstadveien om jeg ikke tar feil, har denne i sn brudekjolekolleksjon. Ikke dumt.

8 kommentarer:

Løvinnen sa...

Nydelig!

Fies notiser sa...

Vet ikke om jeg kan si dette, men (kremt):
Til høyre her stråler ad-free-blog-emblemet,
over her et innslag som enhver reklamemaker bare kan drømme om!
Jeg bare nevner det altså. Det heter "vareprat" på reklamespråket, den mest effetive reklamen som finnes.
Men visst er kjolen fin og dagen likeså :-)
Fortsatt fin lørdag,
med eller uten kjole fra ....

Sarah sa...

Men Glambibliotekaren har sannsynligvis hverken fått kjole eller penger for dette.

Rosenberg79 sa...

Helt nydelig! Akkurat i den stilen jeg kikker etter. Enkel og elegant uten "bløtkake" detaljer :-) Vakker!

Cecilie sa...

Fie har et poeng, men har man lest bloggen en stund vet man at vår kjære Glamourbibliotekar viser oss ting hun liker uten noen form for sponsing (jeg velger å tro at det fortsatt er slik). Og det er så utrolig deilig:) Fin kjole og god nyhet på en gang, det er slikt som gjør denne bloggen helt genial:)

tonemor sa...

For meg som rygger ut av en butikk med en gang det er overveldende valgmuliheter er tips fra denne bloggen en god ting. En liten rød notisbok fylles opp med ønske seg ting, selvom ingen er realisert enda. Den lille boken inneholder også tips til mye man kan se og gjøre i Paris, bøker jeg ønsker meg, krydderier og matvarer jeg knapt hadde hørt om og andre idéer. Alt fra blogger. hilsen en fornøyd tone.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, hvis jeg ikke kan skrive om kjoler osv uten at det oppfattes som reklame, kan jeg jo heller ikke skrive om parfymer, bøker, filmer eller plater jeg liker. Da er jo alt varereklame. Dagens kjole var noe av det første jeg begynte med i denne bloggen for mange år siden. Jeg er selvfølgelig ikke sponset av Monsoon! Jeg eier ikke et eneste plagg fra dem en gang. Jeg syntes bare denne kjolen var fin, det er alt :)

Karen sa...

Jeg kunne giftet meg i denne, uten tvil.

Populære innlegg