onsdag, oktober 05, 2011

Om konserter

Jeg vil bare minne om musikkbloggen min. Jeg vet det er mange av dere som er svært interessert i musikk, og i denne bloggen skriver jeg primært om alle konsertene jeg går på - 121 i alt etter at jeg begynte med dette i slutten av 2005 . Klassiske konserter, jazzkonserter, pop, diverse. Kanskje vil det inspirere andre til å gå mer på konserter?

Velkommen inn!


(bildene er linker til konsertomtaler)


4 kommentarer:

Anja sa...

Jeg er ikke noe konsert-menneske, men ville bare si at bildene dine er så vakre! Så fine farger, så flotte portretter - i alle fall når man tenker på at du ikke har pressekamera og det er mørkt i salen.

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for det! Du har rett i at det ikke er særlig gode fotoforhold på slike konserter, og man kan jo ikke schleppe med seg speilrefleksen inn heller, akkurat :)

Stine Arkeologine sa...

Fint at du minner om det. :-) Jeg har som (u)vane å surfe rundt på nettet for å hvile hodet på jobb, og da er jeg ofte innom Glamourbibliotekaren fordi det er så fint pusterom å lese om de små fine hverdagstingene du skriver om der. Men jeg er veldig glad i musikk og skal besøke konsertbloggen din oftere! Masse inspirasjon og musikkglede å hente der, selv om en ikke bor i hovedstaden og får med seg de samme konsertene.

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig, takk! :)

Populære innlegg