fredag, november 11, 2011

Glamorøs fredagGod morgen, 11.11.11!

Glamourbibliotekaren stemplet inn før halv åtte med følgende glamoureffekter: Perler i ørene, Coco, en boks lekker lakris kjøpt på vei til jobb (det er jo lønningsdag, må vite), vakker musikk, ferskpresset appelsinjuice.

Dagens beste nyhet kom fra Morgenbladet. Mer om det senere.

Ha en fin dag, alle sammen!

21 kommentarer:

U9 sa...

God morgen fra det høye nord. Jeg kom også tidlig på jobb i dag. Da passer det godt med stearinlys og nypresset kaffe mens man leser blogger. Eneste glameffekt i dag er røde kinn etter en rask spasertur deler av veien. Til barnebibliotekaren vil jeg si tusen takk for tips om "tegn-til-tale-app" i går. Videresendt til fagfolk innen barnevern og vernepleie, og veldig godt mottatt.
God helg til alle glamdamene:-)

Hanne H sa...

Kjære WF-motstander! Her følger en liten rapport fra flyet på vei til langhelg i Milano. Hvor glamorøst er ikke det? Helgen skal nytes på div fortausrestauranter og i trange bakgater. Forøvrig er det nokså fremtidsrettet med wifi på flyet. Min flyskrekk er som sunket i jorden flere tusen meter under oss. Å kunne surfe og spille WF er ren terapi.
Om noen har gode Milanotips mottas de med stor takk.

God helg!

Ine sa...

Lektorstudinen er enda ikke ute av døra, men snart! Lurer på å plukke opp en scone & kaffe på vei til universitetet, har nettopp fått lønn jeg også. Ellers har jeg faktisk sommerkjole på, med ullstrømper under riktignok. Også har jeg planer om pilates, pizza og kanskje en konsert i kveld. Tror det blir en fin 11.11.11! God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Hanne, du mener vel motspiller, ikke motstander? :D

Glamourbibliotekaren sa...

og god tur! :)

On the Little Things in Life sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jenny B sa...

God morgon! Jag har jobbat duktigt hela veckan, och ser fram emot en lugn och skön helg. Efter två helger i rad där jag har besökt mina bästa vänner, skall jag nu vara hemma och baka bröd och läsa och lyssna på musik.

Men ikväll skall jag först på ett Core-träningspass, sedan på en kort teaterpjäs, och sist på en shoppingrunda för att leta efter en fin klänning till den kommande julfesten. Det känns väldigt glamouröst att kunna pricka in de tre aktiviteterna inom samma kvarter helt utan stress!

Ha en fin helg, allihopa!

Anaruh sa...

God formiddag!
Startet dagen med trening; kombinert spinning og bodypump, har pyntet meg med digre øreringer, har Madrugada på iPoden og skal straks stikke nedom jobbens kaffebar for å kjøpe meg en fredagslatte og litt sunt påfyll slik at jeg holder koken til lunsj.

Andre planer for dagen er lysfest i barnehagen i ettermiddag, og enten lesing eller å se noe vi har tatt opp fra TV i uka som var sammen med mannen min. Helg er herlig - ha en fin dag!

Anonym sa...

Uka går så fort! Det er kjekt med fredag, men utrolig stressende for en phd-in-spe med dårlig tid. Uansett. Jeg har også fått lønn i dag, og flesket derfor til med luksuskaffebønner (fair trade selvsagt) og en kjøpekaffe. Å ikke drikke det grusomme sølet vi har her på huset er glamour nok for en hel uke!

Ellers har jeg funnet fram høst/vinter-parfymen min, Serge Lutens vaniljebrygg. Helt fantastisk. Lukten sender meg tilbake til London, der jeg kjøpte den. Og jeg har også skremt fram et par støvletter som ikke har sett dagens lys på to år. Nesten som nye :)

I helga blir det trening, dansing, kino og treige frokoster. Men først og fremst jobbing. Lite skille på hverdag og helg for stressa stipendiater... Ha fine fridager dere som kan (og tvitvi til oss andre).

koristen sa...

Fredagsstund har kaffe og scones i munn. Håret er nyklippet, og jeg har fin bluse fra Gudrun S. Dessuten perler i ørene - både bokstavelig talt og musikalsk med Radka Toneff på Spotify. Vakkert! Jeg ble også glad for den "seieren".

Nå venter en hektisk arbeidsdag før jeg skal i venninneklubb i kveld. I helgen blir det mye hjemmeliv med glamorifisering av leilighet, og kanskje jeg endelig skal få farget håret som ble veldig, veldig grått da det ble klippet.

Hvis noen har tenkt seg på kino i helgen anbefales "Midnight in Paris". Deiligste filmen, den kunne godt vart i to timer til :)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Mynte sa...

Grå dag i hovedstaden, men det hjelper at det er fredag. Mye å gjøre på jobb, men jeg får ta en ting om gangen. Gleder meg til å gå på kafe i lunsjen, og til en helg uten for mange planer. I morgen kommer mamma og pappa på besøk. Ellers vil jeg prøve å være en del ute i frisk luft. Kanskje kjøpe noen fine julegaver? Ark har halv pris på spill denne uka!

S sa...

Og plutselig var det fredag igjen! Lønningsdag for meg også, og det kjennes alltid befriende med "pæng på bok".

Dagen har så langt vært effektiv, da jeg for tiden fungerer som alene-mamma. Rakk jobben og gjennomførte min presentasjon som planlagt. Roer nå ned med litt kaffe, før jeg skal i gang med en lang rekke arbeidsoppgaver.

I kveld blir det film med eldstedatteren når de minste er lagt - vi må jo gjøre det beste ut av at pappa er borte, så da blir det jentekveld. I morgen har vi noen ærender i byen, og søndag skal vi i bursdag til en liten venninne. For meg går helgene like raskt som ukedagene, gitt.

Ha en trivelig november-helg, folkens!

Tuva sa...

God glamorøs fredag fra Praha! Langhelg hos utenlandsstuderende kjæreste, takk til flexitid! Her ble det sovet lenge, og kjæresten, som allerede har vært på skolen og kommet tilbake, lager nå deilig, fransk omelett mens vi hører på "This American Life". Sånn bør alle morgener være! Snart julegaveshopping og cafeliv. Fint!

Elisabeth sa...

God morgen fra Bodø! Her er det ikke mye glamour denne dagen; er syk og pjusk og elendig, hjemme fra jobb og i det hele tatt. Fryktelig kjedelig! Jeg skulle jo vært på min nye og morsomme jobb i dag, etter et par dager på gamlejobben tidligere i uka...

Men men, man får ta seg sammen og make the most of it. Jeg har tenkt meg på kurs store deler av helga og det SKAL jeg ha med meg. Samtidig er jeg hundebarnevakt for et vennepar, så det blir litt frisk luft - med dunjakke, votter, ull under og alt for å ikke fryse.

Kommer sterkere tilbake neste fredag - ha ei fin helg, alle som en!

Glamoursjefen sa...

Jeg gleder meg som alltid over at det er fredag og helg. :) Mine glamourfaktorer i dag er perleøredobber, nyfarget og nyklippet hår samt litt Calvin Klein sin Beauty bak ørene. Venter på at min kjære skal ringe fra resepsjonen slik at vi kan spise lunsj sammen i byen. Litt hverdags luksus med høy glamourfaktor. :)

God glamorøs fredag til alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Fredag og lønningsdag i ett er nydelig og glamorøst! Jeg har hatt en knallstart på dagen med vitenshow med Andreas Wahl i biblioteket. Utrolig morsomt og spennende, og gøy å se hvordan han klarer å få 60 morgentrøtte 14-åringer til å ha det gøy med fysikk :-)
Nå er det kaffe og bok som teller,- jeg leser meg opp til å holde bokprat for 4 skoleklasser på mandag. I tillegg må jeg bake til bibliotekets lørdagsfamilieforestilling i morgen. Men det er i grunnen bare koselig....
Antrekket er i brunt og blått, dagens duft er Coco Mademoiselle. Helgen er som nevnt fullpakket, neste uke likeså. Men jeg har allerede begynt å glede meg til neste helg,- da blir det helgetur til Oslo med kjæresten :-)

God helg til alle de glamorøse der ute!

(Og takk for gode netthandeltips, jeg har allerede bestilt julegaver, både fra iHerb og Book Depository)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag har jeg fått unnagjort mye på jobb. Huker av på lista i en feiende fart! Det passer bra, for kl 16 er det såkalt lønningspils med jobb. Da skal jeg kose meg med god mat og gode kolleger og et glass vin eller to.

Glamouren startet strengt tatt i går kveld, da jeg gikk en lang tur med en svært hyggelig mann. Spennende for en glamouringeniør som ikke "driver med sånt" :)

Av ytlig glamour i dag har jeg høye ankelstøvletter, mørkeblå jeans, sort bluse med store hvite prikker og en mørk blå dressjakke. Stort ullskjerf henger som alltid med. Duften er Hermes Rose Ikebana.

Resten av helgen skal jeg slappe litt av, søndag har jeg invitert gode venner på brunch, scones med te.

Ønsker alle sammen en god helg!

Ina sa...

God fredag!

Veldig fint innlegg om Morgenbladets topp 100.

Rolig dag her etter en lang kveldsvakt, preget av gladnyheten om Fairytales på toppen av Morgenbladet-lista. Oppdaget den selv som 14-åring og den satte dyyype spor. Jeg måtte faktisk skjerpe meg for å ikke bli starstruck og fjollete fjortis da jeg snakket med Steve Dobrogosz i går.

I kveld er det plateslipp på Nasjonal Jazzscene klokka 21 med en annen veldig fin piano/vokal-duo. Kom!

Hanne: Du kan ikke dra til Milano uten å se Da Vincis "Nattverden", dermed basta. Katedralen i sentrum med tusenenvis av spir og tårn er også et vakkert skue. Kanskje ikke de mest originale tipsene, men det var dette som gjorde størst inntrykk på meg da jeg besøkte byen. (Samt alle de fjonge donnaene i stiletthæler på brostein)

Fagbibliotekaren sa...

Deilige fredag! Hatt en kort arbeidsdag og nå er jeg hjemme hos mamma. Her skal vi kose oss hele helga.
Snart kommer fine tantebarn på besøk, som jeg gleder meg til lek og kos.
Ullgenser, jeans og ullsokker er dagens antrekk. Nå koser jeg meg med en kaffe og en stabel av lokalaviser, her er det bare å oppdatere seg.

Riktig god helg!

Alt godt sa...

God kveld! Sjeldan er eg så seint ute her inne, men slik vart det i dag. Vi er i Roma, og har tilbrakt dagen med å vandre til Pantheon, vidare til Piazza Navona, så over Campe di Fiori og så til Trastevere. Der gjekk vi opp Via Garibaldi for å sjå ut over byen frå Gianicolo medan sola gjekk ned. Det er som om byen tenner seg sjølv når sola går ned, så ein heil time har den same bleikrosa fargen, frå solnedgangen og så frå alle lysa i gatene og frå restaurantane og bygningane etter kvart som det vert mørkt.

Kjæresten min brukte litt ekstra tid inne på byens beste parfymeri nede på Trastevere, så det kan hende han fekk med seg noko som hamnar under juletreet. Eg er ikkje sikker, men eg kryssar fingrane. Eg har iallfall på med Etra av Etro som eg tok på meg der inne, og han er flink til å ta hint. <3

Eg ynskjer god betring til Elisabeth i nord, vonar forkjølelsen går over raskt. Og så ynskjer eg alle, og bibliotekaren især, ei fin helg.

HildeSofie sa...

God aften fra Molde!
Her har det gått i ett kjør fra tidlig morgen og frem til nå, og jeg er ennå ikke ferdig med arbeidsdagen. Men til gjengjeld er jeg så heldig å få være ansvarlig for et fantastisk arrangement, med massevis av engasjerte folk fra hele landet, så da gjør det ikke så mye om jeg er sliten :)

Dagens glamour var pannekaker og frukt til frokost (hotellfrokoster er jammen luksus!), og ut over det er det kun Chanel Chance på halsen som forteller at det er fredag - antrekket består ellers i jeans, joggesko og t-skjorte med arbeidsgivers logo på brystet :)

Og jobbe skal jeg gjøre resten av helgen, og søndag kveld kan jeg synke sammen i sofaen hjemme!

En riktig fin helg til alle - og jeg støtter den glamorøse i at dere må komme dere ut og kjøpe Fairytales!

Populære innlegg