torsdag, november 10, 2011

Yndlings-app?

I dag tenkte jeg alle med iPhone/smartphone kunne anbefale sine favoritt-apper! Det finnes så mye der ute i jungelen og jeg går meg lett vill. (Jeg henger med i Wordfeud-farsotten såklart, hjernetrim er jo ikke dumt, og jeg har den som sjekker om det er hormonskadelig innhold i kremer osv. Og Instagram og Hipstamatic, åpenbart. Og NRK radio!)

Min yndling er en app som bjeffer tre ganger om dagen og sender meg et nytt bilde av en fin hund. It's Puppytime! er navnet, og den anbefales herved.

Hvilke apper liker dere?18 kommentarer:

Linda sa...

For oss som liker podcaster på øret er Instacast en veldig godt alternativ til iTunes/iPod-funksjonene - den oppdaterer og laster ned automatisk, og man kan spille av direkte i app'en.

God torsdag!

Anaruh sa...

jippi - for et lurt innlegg! jeg fikk en iphone av jobben på tirsdag, og er helt grønn når det kommer til apper, så dette kommer som bestilt!

Naturlig nok har jeg lite å bidra med, bortsett fra trafikanten-appen for oss som bor i Oslo-området. Og så har jeg hørt om diverse treningsapper, men må finne fram navnene på dem igjen, for jeg har selvfølgelig glemt. Kanskje de dukker opp her?

Ha en fin dag!

Anonym sa...

"Løkka i lomma" har jeg ikke skaffet meg enda, men lokaltips er bra!
"Trafikanten sanntid" er veldig praktisk, har fått mye nytte av den.
Og helt privat og ganske prosaisk -"Fertility menstrual calendar". Både for å registrere mensdagene (som jeg har gjort siden tenårene) og for dem som vil ha god pekepinn på fertile dager rundt eggløsning.
Raskt å slå opp når man er i kontakt med legen som gjerne vil vite syklusdager o.l.

Lille My

Kristina sa...

Som sykepleierstudent syns jeg Felleskatalog-appen er fin, jeg syns også nettbank er greit å ha. Av spill liker jeg Alchemy (der man skal kombinere elementer for å frigi alle) og Wordfeud. Picplz er android-ekvivalenten til Instagram, en slags twitter der man kan legge ut bilder i et nettverk.

Jorunn sa...

Jeg har android-telefon, så en del Iphone-apper finnes ikke for android, som Forbrukerrådets app og Instagram. Synd, skulle gjerne hatt disse. Ellers er jeg stor fan av OSL Gardermoens app - den er helt suveren på flytider, om det er kø i sikkerhetssjekken, togforbindelser til og fra flyplassen osv. Også Trafikantens app er veldig bra - anbefales! Liker også Wimp og NRK radio :-)

Anonym sa...

Supert innlegg! Eg likar godt Dagens dikt frå Aschehoug, små fine dikt som vert lagt ut kvar dag. Av spel kan eg anbefale Contre Jour, eit spel med fin musikk. Elles av glamourappar kan eg anbefale Opi neglelakk sin app.

Mari sa...

Jeg er veldig glad i Kindle-appen min.

annikken sa...

Jeg har lastet ned IKEA-katalogen. Fint tidsfordriv på bussen, men kanskje ikke så nyttig;)

Ine sa...

Vignette er min yndlings-app. Jeg har android-telefon, og foreløpig får man ikke Instagram til dem. Men det gjør egentlig ikke så mye, for jeg tar minst like fine bilder meg Vignette-appen. Den koster litt (23 kroner eller noe sånt), men har haugevis med valgmuligheter og innstillinger. Anbefales!

Ellers er jeg også på Wordfeud-kjøret. :)

barnebibliotekaren sa...

Jeg har Android-telefon, og har ikke prioritert så mye apper, bortsett fra et par spill som 8-åringen elsker (Fruit Ninja og selvfølgelig Angry Birds...)og NRK radio og TV. Men vil gjerne anbefale en litt utenom-app som jeg vet finnes til iphone. Min bror har en 2-åring med Downs syndrom, og de bruker en del tegn til tale. Det finnes en genial app med tegn-til-tale som viser video av de forskjellige tegnene,- helt fantastisk til oppslag. Det beste er at det er norsk tegn-til-tale, ikke engelsk eller ordinært tegnspråk (som ikke blir det samme). Genial for alle dem som kommer borti barn med spesielle behov!

Fortsatt fin torsdag!

Lin sa...

Den aller beste appen og som er den jeg bruker mest så er det nok Spotify. Jeg har laget lister for løping, komme i godt humør, roe meg ned, gire meg opp, danse og alle andre humør og situasjoner. Også dine spillelister ;)

Ellers er jeg flittig bruker av Wordfeud, Runkeeper, Twitter og Blogger, Hormonsjekk appene. Jeg jobber på Engelsk så jeg bruker flittig iTranslate for oversettinger :)

Den hundeappen skal jeg prøve!!!

bare hege sa...

Her fikk jeg mange gode tips! Smart blogginnlegg!

Her er mine tips:
Jeg starter alltid dagen med Dagens Dikt fra Gyldendal, det er så koselig, så sjekker jeg været med SMHI - en svensk værapp som jeg synes er mye mer korrekt enn noen av de norske (om sommeren sjekker jeg deretter Pollenvarsel).
Så er jeg over på dagens gjøremål: Kalenderen er min bestevenn (synkronisert med mannens så klart!) og min nestbestevenn er Paperless, en suveren listeapp!
Bruker også mye Bartebuss, AvinorFlights, Hormonsjekken, Flashlight, Radioresepsjonens Onliners og Canal Digital!
Og så er jeg en svoren Instagramer, du finner meg som Gulrot, og bruker noen bilderedigeringsapper som PS Express og TiltShiftGen + en haug med forskjellige kameraer så klart!

Anonym sa...

Supert! Jeg har HTC telefon og dermed Android (tror jeg). Hva skal jeg da bruke for å laste ned podcaster? Takk for tips!

kh sa...

apropos parabenfrykt:

http://hjernedvask.no/?p=2789

og

http://www.dagbladet.no/2011/11/10/kultur/debatt/debattinnlegg/kosmetikk/hudpleie/18965297/

Sophie sa...

Et utmerket spørsmål, fru GB! Her sankes tips :-)
Min for tiden yndlings-app er

WORDFEUD

Her spiller jeg scrabble på engelsk og norsk, og har spill gående med minst ti motstandere til enhver tid.

Kjenner man ingen som har det, oppretter man brukernavn og søker "random opponent" - etter hvert finner man motstandere på ens eget nivå som man kan bryne seg på.

Kjempegøy!

Sophie

Kristin sa...

Driftige damer!
Dere MÅ sjekke ut den überlekre liste-appen Wunderlist. Gratis og reklamefri til deg -rett fra Berlin.

Johanne sa...

Oi, det er så mange bra. Men for tiden er det Kindle-appen min, som lar meg kjøpe, laste ned og lese e-bøker fra Amazon. Holder nå på med Lorrie Moores samlede noveller. Anbefales!

Kristina sa...

Om du trenger en wordfeud-motstander kan du invitere meg: krmabo :)

Populære innlegg