fredag, november 18, 2011

Glamorøs fredag

God formiddag alle sammen!
Jeg har fri! Ingen planer! Sitter fremdeles i morgenkåpa og gjesper.

Nå skal jeg drikke te. Kom med deres rapporter!


22 kommentarer:

fru Storlien sa...

God formiddag! Jeg kjørte minstebarnet til skole iført blomstret tresko, ullsokker, grønn og nuppete ullkjole, grå og nuppete strikkejakke. Og jeg tenkte på tre ting; ikke kollidere, ikke ut av bilen og - rydde klesskap...Nå er jeg iført svart og unuppete ullkjole og ser lysere på livet og er klar for å hente utstyr til støping av hellige-tre-kongers-lys.

Miss Golightly sa...

Kos deg. Kjøp en julemagasin og tenk at om en uke så starter det:) - For oss som liker å begynne tidlig. Blir det julekalender i år eller?

Sørlandspige sa...

Riktig god morgen!!!

Ser at jeg faktisk kan åpne ballet i dag - dersom jeg skriver raskt, da ... Ønsker en særdeles god morgen til glamourbibliotekaren som tydeligvis har hatt travle dager/uker i det siste, så en fridag er deg vel unt!

Viktigste glamourfaktor i dag er at jeg sov hele natta gjennom uten å plages av luftveiene. Deilig. I tillegg er håret nyvasket, og jeg har et håp om at helsa vil tillate vennetreff, selvfanget hummer og god champagne likevel!

Olstad sa...

God formiddag.

Jeg har også fri, det er -8 grader hos meg i Oppland så jeg har innviet ullsesssongen med jeans, ullsokker og en lilla ulltrøye fra Kari Traa. Parfymen Clan Warm Cotton. Det blir husarbeids fredag.

HildeSofie sa...

God fredag morgen!
Jeg er passe uglamorøs på hjemmekontoret, men drikker te, spiser klementiner og har tjuvstartet julesesongen med Christmas with the Rat Pack, mens jeg går gjennom evalueringene etter forrige helgs arrangement på jobben.

For å forklare tjuvstarten: Jeg må lade opp litt, for i morgen skal jeg lete etter kalendergaver til en kollega - vi gjentar fjorårets suksess med felles julekalender på hjørnekontoret vårt :)

Andre planer for helgen: litt rydding og vasking i ettermiddag, og resten av alenehjemmekvelden byr på film og fotbad med en ny lavendelsåpe jeg fant i går. Imorgen blir det altså gavejakt i nærmeste Mjøsby, og jeg håper virkelig det kommer lit snø snart!

En riktig fin helg til alle!

Anaruh sa...

Tidlig opp, spinningtime, pasjonsfruktte og Madrugada på øret mens jeg jobber.
Hvit kjole med sløyfebelte, lønn på konto og lunsj med morsom kollega. En helg uten planer er bare fem timer unna :)

Han en god helg alle sammen!

Mynte sa...

Jeg fikk meg en god kopp kaffe og et blikk på avisene før jeg løp ut døra i dag tidlig. Siden det er fredag gikk jeg innom Narvesen og kjøpte meg med to magasiner til helga. Deilig glanset luksus!

I dag har jeg små harepuser i ørene, fin kardigan og lekkert skjerf.

Jeg gleder meg til lunsj på kafe, og ikke minst, å besøke familien på landet i helga. Det er lenge siden sist. Gleder meg!

God helg, fine folk!

Elisabeth sa...

God formiddag! Lite glamour i Bodø denne fredagen også; min antatte manneinfluensa viste seg å være en kraftig lungebetennelse, så her går det i penicillin og komfortable klær... Det kjennes dog litt glamorøst å være nydusja og nyinnsmurt med bodylotion uten å hive etter pusten! Planene for resten av dagen begrenser seg til hva som kan foregå i sofakroken eller resten av stua, og sånn blir nok helga også. Men hurra for gode venner som stiller opp og lar den firbeinte utfolde seg uten meg :-)

Nå skal jeg drikke en kopp te fra Ediths Urtehage i Lofoten og lete etter noe som er verdt å se på nett-tv. Eller kanskje en film. Ha ei kjempefin helg, alle som en! (Spesielt Alt Godt, som er på signeringsferd for boka si!)

Fagbibliotekaren sa...

God formiddag!
Unnet meg en rolig morgen, med tid til lang frokost, nyheter og litt ekstra tid foran speilet. Har til og med husket både smykke og ring i dag.

I kveld er jeg invitert på middag hos en vennine. Resten av helgen skal jeg bare slappe av og nyte den siste planløse helga i 2011. Det er mye moro på agendaen frem mot jul, hurra!

Riktig god helg, nyt fridagen din!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Fikk glamourfølelse alt i går, da jeg fikk klippet og farget håret. Deilig med litt pleie i høstmørket. Dermed er jeg veldig klar for helg! I morgen drar nemlig jeg og kjæresten til oslo bare vi to :-) Vi skal kose oss med litt julegavetitting, vin, mat og selvfølgelig konsert. Og sove på hotell. Det blir deilig å bare være kjærester :-) Så hvis noen av de glamorøse der ute har tips til en god, hyggelig restaurant i rusleavstand til Sentrum scene blir jeg glad. Men før det blir det feiring av en jubilant på jobb og litt skrankejobb.

Dagens antrekk er jeans og kasjmir, duften er Armani Idole.

God glamorøs helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her bobler det litt i kroppen, var ute igjen i går med denne nye spennende mannen. Nok om det... :D

Glamorøst i dag er at jeg har sett at det har snødd litt her i Oslo, det kan jeg like. Jeg har kledd meg i varme klær, men ikke helt varme nok. Fryser utrolig mye, tror jeg må brygge en stor kopp te. Duften i dag er Hermes Rose Ikebana.

Helgen er fri for faste planer, aviser som skal leses og middagshviler som skal soves. Og kanskje en mann som skal treffes...

God helg alle sammen!

Glamoursjefen sa...

God glamourøs fredag! Godt å høre at du også kan gjespe klokken halv ti... trodde du var alltid morgenful og superopplagt, jeg...(?) :)

Her er det bare glamour på kontoret ved tanken på at det er fredag og snart helg. Elsker jobben min, men elsker også alltid tanken på helg. Skal bruke helgen min på å være følgebil til ulike aktiviteter for barna mine og i tillegg til å slappe av og hygge meg med kaffebesøk på søndag ettermiddag. Glamoureffektene er nye svarte sko med høye glamourhæler til grå, klassisk drakt. I ørene favorittperlene mine og noen dråper Marc Jacob's Daisy bak øret. Kanskje litt sommerlig?, men jeg liker den ganske godt. Forsøker å få ferdig en rapport før helgen kan sette inn for alvor.

Ønsker alle og Glamourbibliotekaren især, en riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Travel jobbfredag. Sprang fra alt som kan relateres til glamour hjemme, ingen smykker, ingen parfyme, samme kjedelige kontorantrekk som i går og kaffen ble inntatt i bilen. Men heldigvis har jeg en god parfyme stående på kontoret, og med hjelp av fin musikk og en stor kopp te har jeg senket skuldrene litt og fredagsfølelsen sniker seg sakte men sikkert inn. I morgen er det meldt SOL og snøen lar vente på seg. Liker høsten. <3 Den kan godt få lov til å vare ennå litt lenger!

Ønsker dere alle ei kjempefin helg!

Silje student sa...

Håper fridagen din har fortsatt å være god! :-)

Har vært en passe hektisk dag, og har følt en utrolig god energi og at jeg har vært skikkelig tilstede i samvær med andre! :-)

Glamouren er det så som så med, men det er godt å kjenne på at det er en ukes bryllupsdag i dag med en fantastisk mann! (Og dette er bare starten...) Etterpå venter hjemmelaget pizza, jippi!

Besøk hos venninne, foreldre og oppgaveskriving er viktige ingredienser for resten av helga. Gode ting...

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Snart helg! Høljeregn og tekopp foran jobb-pc, casual friday med ullgenser og støvler her. Dagens glamorøse bidrag senere er tapas med venner jeg ikke har sett på lenge, før fin jazzkonsert.

Jeg fikk mange gode hilsner her for noen uker siden da jeg skrev at jeg har kjærlighetssorg, tusen takk for det! Fremdeles nummen men ikke så mye å gjøre annet enn å fylle dagene med fine ting og litt inspirasjon, som her. Veldig koselig å høre at det går bedre for andre, kos deg masse med din nye spennende mann, glamouringeniøren!

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

Takk for hilsen anonym og varme klemmer tilbake.

Går man flere år tilbake i arkivet til glamorøs fredag, var det jeg som var knust på den her tiden av året. Det har tatt sin tid å komme seg over det, men vit at det ordner seg. Og ja, fyll dagene med gode ting og gode venner, beste medisinen.

Ina sa...

God helg! Etter en hektisk uke er jeg på vei til hjembyen for å feire en helt unik jubilant, og på søndag kommer min kjære hjem fra turné igjen.

Komfortabel i genser og vide bukser, varmer meg med favorittskjerfet fra Muji og The One fra Dolce & Gabbana.

Gratulerer til Silje student med giftemål!
Og glamouringeniøren, du må fortelle hvordan dette utvikler seg! Spennende!

Anonym: Tapas, gode venner og jazz - det høres ut som en god kur!

Britt Åse sa...

God ettermiddag!
Jeg har påbegynt helga, som tegner til å bli preget av nysing og så videre, og har tilbragt arbeidsdagen i raseri foran en pc som ikke ville helt som meg...
Nå er det imidlertid helg, og jeg akter å flate helt ut med en god bok og strikketøy samt kyllingsuppe a la Gunda.
Dagens duft er Cuir de Lancome, og negler og lepper er klassisk røde. Man kan skinne selv om man snufser!

Til slutt vil jeg nevne at jeg synes det er aldeles nydelig å se hvordan totalt ukjente (så vidt jeg vet) mennesker bryr seg om hverandre og støtter og oppmuntrer hverandre her inne i denne fredagsoasen. Hurra! Og heia Anonym og din tilheling :D

Glamourbibliotekaren sa...

Helt enig! Det er fint å se hvor stor omsorg dere har for hverandre i kommentarfeltet :) Jeg beklager at jeg ikke alltid rekker å følge opp, men ønsker alle en riktig god helg og håper at knuster hjerter heles og glade hjerter fryder seg!

Alt godt sa...

God kveld! Eg er seint ute, men sit i mi barndoms stove etter å ha signert eit trettitals bøker i dag, og endå fleire blir det i morgon og på søndag.

Glamouren består av Marry me! som eg prøvde på meg på eit lokalt parfymeri, men elles har eg på meg eit fornuftig antrekk og gode sko. Grunnen til det er at eg før signeringa har vore stand-in-lærar på kokkelinja på den lokale vidaregåande skulen, og vi har laga og spist heile ni rettar frå Smalhans. Elevane var kjempefine, og gjorde verkeleg sitt beste slik at maten smakte veldig godt og vart lekkert servert.

Eg sender varme tankar til Elisabeth som pleier lungebetennesle, bli bra igjen, fine du, og til anonym som treng ein klem. Britt Åse treng også ein god -bedring-klem, synd eg ikkje fekk gitt deg den tidlegare i veka. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

fru winther sa...

Regntung dag, masser av te, en sølvfarget lodden cardigan og ullsokker på føttene.En hund som bare vil sove, et lass klementiner, et utall telys, roser, "Fracas" (jeg føler meg tøff). Det er dagen min sånn ganske korrekt oppsummert. Ganske så deilig. I helga skal vi spise lange frokoster og pusse opp litt mere, se filmer og spise godt. Perfekt. God helg til alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Miss Golightly: Jeg antar det! Det er jo den samme som kjøres i tilnærmet reprise hvert år, men sånn skal det være.

Populære innlegg