fredag, desember 02, 2011

Glamorøs fredag


God morgen!

Desembers første glamorøse fredag; hurra! Her feires det med kongerøkelse og julete. Dagens duft er Laguna, og røde negler og uregjerlig hår er andre glamoureffekter. Snart er det helg, dere! Kom med deres fredagsrapporter!

mvh
Glamourbibliotekaren

21 kommentarer:

Silje student sa...

I dag gir jeg blaffen i glamour, men dagen står i GLEDENS tegn: sen start på dagen, te, hjemmekontor/lesing, trening, slække hjemmeklær og null sminke. Det er deilig det også! :-)
God fredag, og god helg, alle sammen!

yellowbird sa...

Fredag og fri! Desembersol ute som jeg etterhvert skal ut og nyte! Glamoureffekter i dag er nykuret hår og god tid. Har en stor kopp Pukka te og ferskt Aftenposten på bordet. Ingen planer for helga og det er deilig - med unntak av mulig pepperkakebaking med barna på søndag. Og kanskje en tur i kirken for å komme i riktig adventstemning.

God fredag til alle!

Miss Golightly sa...

Hører på Glamorbibliotekarens juleliste på jobb. Gleder meg til helg med mange fine planer. Blant annet julemarked på Folkemuseet på søndag. Ha en fin helg alle sammen!

Ine sa...

Endelig fredag! Jeg skal snart levere hjemmeeksamen om En folkefiende (har bare litt igjen på avslutningen...), og før jeg begynner å lese til neste eksamen skal jeg spise noe godt til lunsj, vaske litt i leiligheten og drikke en god kopp kaffe. Også skal jeg tenne kongerøkelse og høre på fin musikk. Til ære for fredagen har jeg på meg et gammelt favorittskjørt, siljeskjerf i halsen og Coco-parfyme :) Og snart kan jeg nyte den deilige glamorøse følelsen av en overstått eksamen. God fredag og god helg!

Alt godt sa...

God morgon! Her er det ikkje fri, men ein sein oppstart med velsignelse frå sjefen. Eg har brukt morgonen på å rydde i huset, for no fresar to vaskedamer rundt og gjer huset heilt strøkent til helga. Reint og velduftande hus, det er glamour!

Den personlege glamouren består av lyse bukser, tunika og jakke pluss den deilige puredistance Antonia på halsen. Den er verkeleg ei fantastisk duft, minner om chanel no. 5 og Beautiful, men er rolegare, ikkje så påtrengande.

I kveld skal vi på vår faste fredagsquiz, og i morgon er det familiebursdag først, og så spillkveld. På søndag tek vi heile familien med på årets første julekonsert, Oslo Vokalensemble i Gamle Aker kirke. Med vennar i koret blir det heilt sikkert ei koseleg oppleving. Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og så sender eg eit slengkyss nordover, til ho som spreier lys og varme der oppe. :)

Eirin sa...

Foreløpig nytes det te og blogglesning. Men den store glamouren slår inn ved ettermiddagstid når jeg gjør meg klar til å synge konsert og fremføre femtitallets perler. Da blir det nykrøllet hår, kjole med tyllskjørt under og røde lepper!

Tuva sa...

God glamorøs desemberfredag!

Glamourbibliotekarens juleplaylist på banen til jobb, mojitopraliner i kalenderen fra mamma og julekalender på jobben. Desember altså!

Antrekket er hvit skjorte, sort bukse, sorte skoletter og spraglete skjerf. Etter jobb skal jeg møte en venninne som jeg ser altfor sjelden på Tekehtopa og etterpå skal jeg til en annen venninne for å se julefilm. Julemarked med mamma på DogA i morgen og på søndag er jeg vertskap for julebonanza med gode venninner; pepperkakebaking, hjemmelaget gløgg og "It's a Wonderful Life".

Sjokoladepiken sa...

Denne fredagen er litt spesielt glamorøs for i dag leverer jeg masteroppgaven min! Siste dag som student! For anledning har jeg på meg min grønne vintage 50-talls kjole og røde lepper. I kveld skal min kjære og jeg feire på Mother India for det gjør oss så mette og lykkelige. I helgen skal jeg på lørdagskonsert i aulaen med svigermor, spise lunsj med fine mennesker og kanskje stikke innom designjulemarked.

God helg alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God formiddag.

Alle arbeidsoppgaver som måtte bli ferdig før jul er nå helt ferdig. Nå venter roligere arbeidsdager med forberedelser til nye prosjekter og lesing av masse spennende fagstoff som har ligget på vent, herlig!

I kveld blir det en rolig hjemmekveld før det blir julebord i morgen og bursdagsmiddag på søndag. Hyggelige dager i vente.

Den ytre glamouren er så som så, jeg sparer kruttet til julebordet i morgen ;)

Riktig god helg!

S sa...

Egentlig en rolig og hyggelig fredag så langt. Det går så mye greiere å få barna opp i desembermørket når vi kan lokke med kalendergaver, noe som gjør at det blir mindre mas. I dag har jeg en nokså rolig dag på jobb, og jeg vurderer å gå litt tidlig slik at jeg kan rekke å slappe litt av før jobbens julebord starter i kveld. Er ikke noen julebord-tilhenger, men velger å møte opp i år og heller gå hjem litt tidlig. Har planlagt antrekk og frisyre - slett ikke verst til meg å være.

Helga består ellers av gårdsbesøk med barna, noen glass vin med naboen og ei heftig treningsøkt.

Adventshilsen til alle!

Stine Arkeologine sa...

Endelig fredag! Har skrevet ferdig et manusutkast i dag og nå bærer det rett hjem for å fyre i peisen, være glamorøs og nyte adventstida. Takk for de kjempefine adventsinnleggene fra Glamourbibliotekaren denne uka, god glamorøs fredag til dere alle og en gratulasjonsklem til Sjokoladepiken! :-)

Elisabeth sa...

Fredag, formiddag og fri - kan det bli bedre? Jeg tror nesten ikke det. Jeg har sovet lenge og sitter med uvasket hår mens jeg taster; lua berga 'imaget' da jeg gikk morgentur med den firbeinte.

I helga skal det jobbes en hel del. I tillegg skal jeg passe et par rødhårede småtasser på fem og seks år fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag. Lørdag skal vi på julekonsert med Jan Honningdal og fruen, søndag skal vi la hunden bære kløv med matpakker og gå på tur til marka eller havet, hvor unger og dyr kan leke.

Glamouren hittil besto i å åpne dagens adventskalendergave, og i å vite at om et par timer er huset nyvaska, jeg er nydusja og dufter av India Hicks Island Living fra Crabtree&Evelyn. Du skal se jeg orker å lakkere neglene også, med den lekre lakken jeg fikk i posten fra ei venninne her om dagen...

Stor klem til Alt Godt, og gode ønsker til vertinna og alle gjester her inne!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

I dag startet jeg svært tidlig, på jobb allerede 07.15 klar for møte 08-12. Møtet er ferdig og lunsj skal inntas.

Ellers er jeg glad og lykkelig, i kveld kommer han dere har hørt om tidligere på besøk igjen. Det kan ikke bli annet enn trivelig :)

I morgen kveld skal jeg servere lammelår til noen fine damer og søndagen er foreløpig uten planer.

Antrekket i dag er ankelstøvletter, mørke jeans, skjorte og dressjakke. Som alltid et ullskjerf i halsen. Duften er Estee Lauder Bronzee Goddess.

Helg skal jeg ta tidlig i dag, sola skinner og hunden skal få seg en tur i skogen før besøket kommer...

God helg alle sammen!

Trude sa...

Min fredagsglamour bestaar i at jeg faar oppleve Gamla Stan i Stockholm i full julestas. Er paa vaart Stockholmskontor som ligger midt i Gamla Stan og det er saa utrolig fint her naa. Lykter med stearinlys utenfor hver butikk og cafe, gamledagse nisser, granbar og julelys. Alt hva hjertet kan begjaere i adventstiden.

Setter meg snart paa flyet tilbake til Barcelona hvor det er litt mindre julestemniing, men jeg har planer om aa pynte litt i helga. Blir en tur paa IKEA for aa kjoepe sild og pepperkaker og invitere noen spanjoler paa nordisk foerjulslunsj.

God fredag til alle!

annikken sa...

Ikke så freshe tilstander enda, men ikveld er det julebord, og da skalen blondekjole fra Berlin og (litt) høye hæler på! Gleder meg til god mat! Foreløpig er det et litt trøtt tryne som sitter foran pcen og jobber på... :)

Anonym sa...

I dag skal jeg endelig skaffe en hylleløsning til LP-platene som har fristet en trist tilværelse i banankasser under trappa i ti år.
I morgen blir det Oslotur med venninne og KORK-konsert i Aulaen. Vi skal også på julemarked på DogA. Og selvfølgelig shopping og god mat!
Hegepege

Tove sa...

Hva - er det fredag allerede??!! Det eneste jeg vet er at onsdag er det eksamen. Og for en voksen kvinne som har drept altfor mange hjerneceller ved å drikke altfor mye rødvin må det pugges, pugges og pugges! Helgepynt: Gule stick it notes OVERALT!

HildeSofie sa...

Jeg er litt døgnvill, og det har jeg tenkt å være til over nyttår :)

Første eksamen ble unnagjort i går - det var den hyggeligste eksamensopplevelsen noensinne - med eksamensvakter som stilte med kaffe, brus og pepperkaker til oss fem som satt og skrev. Deltidsstudier når man er voksen er slett ikke dumt :)

Nå puster jeg litt ut, før jeg kaster meg over neste fag. Helgen skal med andre ord brukes til lesing og oppgaveløsing, men jeg satser på å få presset inn litt julestemning også.

Dagens antrekk er lesevennlig og mykt, men jeg har pyntet meg litt ekstra med et fint skjerf og en nydelig ring av hvitt gull, to små diamanter og en perle, som jeg arvet av min farfars søster.

En riktig fin helg til dere alle!

Vigdis sa...

Her starter helga med å høre glamourbibliotekarens julespilleliste på spotify på kontoret. Tusen takk for masse god førjulsmusikk!

Glamourfaktoren er lav på grunn av en hektisk start på dagen (liten misforståelse med vekkerklokka...), men alt ligger an til ei fin og spennende helg!
God helg til dere alle!

fru winther sa...

I dag tok mannen ut en av de feriedagene han har til overs. Bare DET er glamour i seg selv. Og jeg har pakket inn julegaver i gråpapir, pyntet med rød hyssing og skrevet koselige julehilsner.Alt mens jeg hørte på Glamourbibliotekarens julemiks. Hvilken idyll!Ellers har dagen bestått i lang tur i snøen med gammel hund som elsker snø, og "stille kontemplasjon akkopagnert av Bachs juleoriatorium". Alldeles perfekt. Blir det tid, dropper jeg innom Trondheimskunstnernes julemarked i morra, men jeg vet det ihvertfall blir seine frokoster med arme riddere og nrk radio. Enkle, fantastiske gleder. God adventshelg til alle

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for rapportene! Hyggelig at så mange av dere har glede av juleperlene. God helg alle sammen!

Populære innlegg