tirsdag, oktober 23, 2012

En myk klem

Dagens duft er som en myk klem av nostalgi. Sammen med Charlie Haden & Pat Metheny + et kasjmirskjerf tullet omkring en sår hals, gir den en bra start på dagen!

8 kommentarer:

Løvemunn sa...

Åh, tenåringstid. Chloe passet ikke meg, jeg var mer av en "Le Jardin d'Amour"-type. Men et sniff av Chloe, og jeg er tilbake til høye pannelugger, myke børsta ull-gensere og kunstferdig dekorerte olabukser.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg var Chloé-type, Le Jardin-type, Le Jardin d'Amour-type, Anaïs Anaïs-type, Charlie-type, LouLou-type, you name it :D

Trude sa...

Mimre mimre - jeg hadde alle de parfymene du nevner, men LouLou var favoritten, i tillegg til Tresor fra Lancome. LouLou er definitivt for parfymert for meg nå og hører nok ungdomstida til :)

Seema sa...

Jeg savner Chloe! Hadde en flaske som jeg hadde tatt fra Mamma da jeg var ca. 14 - og jeg klarte å helle ut alle de herlige dråpene da jeg mistet den i gulvet. Snufs. Mye av parfymen falt på et ark som jeg snuste på i ukesvis etterpå. :)

Drama Queen sa...

Stemmer det, ærede guru på alt parfyme, at parfymer taper og endrer duften etter 3 år?
Det er liksom litt trist å kaste favoritter med en god skvett igjen

Glamourbibliotekaren sa...

Absolutt ikke. Jeg har parfymer som er tjue år gamle som ikke har endret seg det grann. Det kommer helt an på typen. Synes du de lukter like godt fremdeles, behold dem for all del!

Marit sa...

Åååå, gode gode minner. Dette var min mors parfyme gjennom hele barndommen min. Jeg syntes aldri da at den luktet spesielt godt, den var kanskje litt for damete for meg? Men nå blir jeg varm inni meg ved bare å se flasken.

Synne sa...

Slike dufter er koselige! Nå har kjæresten min reist hjem til Norge, så jeg hadde likt en myk klem, hihi. God tirsdagskveld!

Populære innlegg