onsdag, oktober 24, 2012

Har jeg sagt at jeg liker høsten?

I dag er det fyr på peisen, levende lys, Gilmore Girls og te med eple og kanel som gjelder. Glamourgemalen sitter i øvingsrommet sitt og skriver låter. Av og til ringes vi på Facetime og ser hvem som klarer å uttale "Midge Ure" på den rareste måten med tilhørende grimaser. Hvilket igjen får meg til å tenke på at det snart er jul - akkurat to måneder faktisk! (hvem av dere skarpe lesere tar den linken der først?)

9 kommentarer:

Anaruh sa...

Do they know it's christmas??? er det det?

Glamourbibliotekaren sa...

Bingo!

Glamourbibliotekaren sa...

Co-writer og producer.

Anaruh sa...

Skal ikke skryte på meg å vite så mye om saken, har som regel kun TP/Quiznivå på slike ting. Vet bittelitt om mye som er rart og unødvendig :)

HildeSofie sa...

Høsten er herlig!

Men i dag kom julebrevet fra Yves Rocher, ho ho ho! Og i går sendte han meg til og med en sms (jeg visste ikke han hadde nummeret mitt) for å fortelle at det kom :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg fikk også sms fra Yves Råsjer her om dagen - og julebrevet kom i går! Ett av høstens høydepunkter, hvert år siden jeg var fjortis! Jeg har allerede bestilt, og krysset av for å plante trær istedet for å få nok en Yves-fleecejakke. Har minst to fra før, haha!

HildeSofie sa...

Jeg er ikke ferdig med å se gjennom ennå - men tror også det blir treplanting, ja! Hva bestilte du? Jeg er nysgjerrig på den der sitron- og vanilje-saken :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg bestiller alltid håndsåpe og dusjsåpe og håndkrem (og av og til duftlys) av årets juleduft, så jeg har gjort det i år også! Den høres jo ganske fin ut. Ellers bestilte jeg håndkremen av den rosa candied-et-eller-annet-duften, den gullfargede øyenpennen, og.. en ting til som jeg ikke husker.

HildeSofie sa...

Det ble julespesialen, en håndkrem og dusjolje på meg. Og trær :)

Populære innlegg