søndag, april 28, 2013

Gårsdagens fangst

 

Tre easylisteningplater av høy klasse - Chet Baker til og med, with strings. Elsker slike "world star festival"-plater som den til høyre, til inntekt for Unicef eller UNHCR, med Andy Williams og Dionne Warwick og Sammy Davis jr og Dusty Springfield og Shirley Bassey, og alltid minst én Bacharach-låt.

 

Fine diktsamlinger fra bokklubben på 60-tallet.  Stein Mehren, Kristofer Uppdal og kjærlighetsdikt. Liker formatet og layouten (i tillegg til diktene naturligvis). I en ryddesjau fant jeg noen av mine gamle kassetter! Det er forøvrig en musikalsk mannsalder mellom flere av disse - Carola og Drama var i 2. og 3. klasse, Madonna i 5. klasse, Toto og Pet Shop Boys i 6. klasse (den digger jeg fremdeles) og deLillos i 8. klasse.


2 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Morsomme funn! Så artig å se igjen Drama. Jeg var "forelsket" i Muffe og bestevenninnen min i Gækki (fantastiske navn) - jeg hadde nesten glemt det!

Jeg har også den fine Uppdal-boka. Og Uppdal i samme Samlede dikt-utgave som du har Olav Aukrust, de er så fine med det lille portrettbildet og signaturen under! Min har rødt omslag med gullskrift og skinnstruktur, hvordan ser denne ut? Kanskje det er en hel serie å se etter der ute!

Ha en fortsatt fin søndag. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Min Aukrust-bok er off-white og skinn-aktig, og utgitt i 1954. Det kan godt være en serie!

Populære innlegg