fredag, mai 16, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! I dag har jeg plukket med liljekonvall og hegg i en bittebitteliten bukett, og sitter nå på kontoret og snuser til øynene går i kryss. Duften ellers er Creed Vetiver, opprinnelig tilhørende min mann men jeg bruker den like mye, jeg har hektisk røde kinn og håret er kaotisk. Nå skal jeg roe ned tempoet et par hakk med en kopp økologisk te!

Helga blir super, jeg har reiseplaner med min elskede og må egentlig snart hjem for å pakke det siste, hehe. Bare jobbe noen timer først. Så er det ut på tur!

Ha en fin dag og helg alle sammen, og legg igjen deres fredagsrapporter i kommentarfeltet, er dere snille!

mvh eders Glamourbibliotekar


P.S. Francoise Hardy passer fint på en fredag morgen!

25 kommentarer:

Glamourfilologen sa...

Her er det fredagsglam med aquafarget cardigan, ditto øredobber og duften Aqua Allegoria Flora Nymphaea fra Guerlain - en sommerlig, lett duft som passer til årstiden. God helg og god 17. mai:-)

frk Frydefull sa...

Fredag og 17. mai-helg! Dagens glamour er at jeg snart går fra kontoret for å se treåringen i barnhagens 17. mai-tog! Koselig! Alt er (nesten) klart til i morgen, for i kveld skal vi avsted på bursdagsfeiring. Så blir det både bytur, lunsj og fullt hus på lørdag og søndag fylles jeg faktisk år - vi er inne på en tredagers her …
Årets 17. mai kake blir en Pavlova - av type diger med vaniljekrem, masse gode bær og litt sjokolade. Hurra!

Karri sa...

Herleg bilete av vår alles kjære Audrey :)
Her er glamouren sølv i øyret og på fingeren, samt ein kopp med chai-te. Planene for helga er hagestell og 17.mai-feiring. Når det er snakk om kaker, så tenkte eg å prøve meg på ein variant av sjokolade kake med vaniljekrem i midten,samt blåbær og bringebær. God kombinasjon.
Ha ei fin feiring alle saman:)

Josefine sa...

God fredag! Dette er en meget glamorøs fredag, da jeg har skrevet ferdig bachelor-oppgaven min! :) Meget fornøyd med det, nå er det bare en oppgave og en eksamen igjen før sommerferie. Siste innspurt begynner med andre ord nå!

Antrekket er hvitt med grønne vårlige strømper til, Coco Mademoiselle på håndleddet. I morgen blir en enda mer glamorøs dag! God 17.mai! :)

Kristine sa...

Lukter godt av Pradas Candy-parfyme, har på meg yndlingsbuksen og GLEDER meg til 17.mai!

God helg!

Elisabeth sa...

dagens glamour består i å surfe i sengen med kaffe og en bit mørk sjokolade til.
Jeg samler nemlig mot til å begynne bakingen til i morgen.
I morgen blir det glamur da!

HildeSofie sa...

God morgen!
Endelig er det vår på Toten også, og jeg feirer med blomstermønster på toppen, og glitrende neglelakk. Litt hektisk i dag for en trøtt sjel (jobbekveld i går), men jeg skal vel komme gjennom dagen på et vis - så lenge det er te, er det håp :)

En riktig flott nasjonaldag ønskes alle - jeg feirer den på en takterasse på Gjøvik, med bobler og grilling og is - og i passe avstand til folkemengden (er det lov å si?) :)

KariM sa...

Sliter litt med å finne glamouren denne fredagen, for jeg er så innmari trøtt. Men det er jo fordi jeg danset bort kvelden i går, så det er det verdt! Elizabeth Ardens Green tea bak ørene, fordi den er best om våren, og gul plastananas på kjolen får være mitt litt skranglete bidrag til glamfølelsen i dag.

God 17. mai helg til alle, og gratulerer til Josefine med ferdig bacheloroppgave! Det er lite som slår den følelsen :)

Hilde 1981 sa...

Jobbdagen er i gang med skriftlig veiledning på studentoppgaver, søknadsskriving, mailkorrespondanse etc, med pauser bestående av å henge opp tøy, støvsuge, rydde, vasking av mer klær og lunsjing: Hjemmekontor altså.Blir været varmere, skifter jeg til sommerkjole og går ut på verandaen. God fredag!

koristen sa...

Elizabeth Arden Green Tea er duften i dag, sommerlig glamour som følges opp med keramikkskjellsmykker fra Gøteborg og sandaler.

I morgen blir det ny blå blondekjole, røde sko, korsang og treff med venner.

God 17. mai og helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Glamorøs fredag er å ha bursdag idag og få pakke på senga. Og gå ut å spise middag med min kjære etter jobb.

S sa...

Endelig fredag! Denne uka har vært travel og svært innholdsrik - med reise, eksamen og avslutning av videreutdanning i tillegg til vanlig jobb og hektiske ettermiddager. Nå ligger jeg i innspurten med en god del gjøremål før jeg er i havn med 17. mai-forberedelsene. Må bli ferdig med arbeidsdagen først. Holdt på med en kake til over midnatt i natt, og har ennå mer å få unna.

Men tross dårlige værmeldinger så skal vi nok få ei trivelig feiring med venner og barn, kaker og litt enkel servering hjemme hos oss. Og jeg skal være ikledd bunaden for første gang på mange år - gleder meg til å føle meg fin.

Og jeg må innrømme at jeg også ser frem til å flate ut på søndag - da skal jeg bare slappe av og få sovet ut. Om været blir bra skal jeg ut i hagen og jobbe der, men det er arbeide som ikke stresser eller sliter meg ut. Er været dårlig blir det sofa og bok som gjelder.

Ønsker alle ei riktig god helg og ei trivelig 17. mai-feiring, og god reise til Glamourbibliotekaren.

Ina sa...

Forrykende tempo på jobb, men glamour-følelsen tilstede takket være Lancôme-klassikeren Poeme, at Oslo er i sitt fineste vårskrud, sunne måltider og daglige spaserturer til jobb (som gir god magefølelse resten av dagen) stort, nyfønet hår og antrekk i tre nyanser av blått. Og i morgen blir det bunad og jubileumsgrunnlovsdag! I kjøleskapet hjemme venter en hel kilo bringebær.

God helg, og god tur til vertinna og mannen!

Frk Barcode sa...

Det er kaldt på kontoret, og antrekket er derfor noe vinterlig, og parfymen Narciso Rodriquez for her. Stemningen er likevel lett, har gjennomført min første spinningøkt etter fem uker med betennelse, og har masse koselige planer for helgen.

God 17. maifeiring til alle sammen!

Anonym sa...

Dagens duft er Chanel Bois des Ibes, som kom i postkassen min fra en god og parfymeglad venninne. Grønn og vårlig bluse og skimret øyeskygge gjør opp for regnvått hår og et litt slitent drag over ansiktet etter en travel uke. Men det mest glamorøse? Det er å sette seg tidlig på toget og vende nesen hjem til kjæresten. Den følelsen gjør (nesten) opp for det kjøpe med å være ukependler! God helg, god 17.mai!

Hazel sa...

I Danmark er det helligdag i dag, så det bliver en helt stille dag læsning og måske en gåtur i det fine vejr. Jeg har lyserøde negle og min nye Mille et Une Roses fra Lancôme på. Lidt dyr men den fineste rosenparfume jeg har nogensinde har prøvet, så jeg besluttede, at jeg absolut måtte have den i tilfælde af, at de tager den af markedet igen igen.

God 17. maj til alle i morgen :)

Marianne sa...

Ikke særlig glamorøn ennå, men snart skal jeg rive meg løs fra et lurvete hjemmeskrivekontor og la noen andre støvsuge og gå til byen og treffe verdens fineste menneske og snakke om alt i verden. Da tar jeg på kjole og leppestift også. Blå og rød (hhv kjole og leppestift). Type klar blå og klar rød. Det er fint. Ha en finfin glamorøs fredag, alle.

Kammerpiken sa...

"Våren" i Nord-Norge er ikke spesielt glamorøs, men nå er det bare få dager til vi har midnattsol, og det er fantastisk!! Sitter på kontoret og lader opp til årets mest hektiske konserthelg. Vi satser på at det kommer mye folk, og at programmet faller i smak. Og så håper vi på såpass mange varmegrader at det går an å spise en is i morgen. Hipp, hurraaaaa!

Oda sa...

Med Norge, og spesielt Vestlandet djupt forankra i hjarte og sjel, er eg kome på besøk til heimlandet ei kort veke for å vere med min kjærast og kjære venner i Bergen desse 17. Mai-tider. Min glamour har hittil bestått av bananpannekaker med jordbær på til frukost og Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland si "Heimafrå"- plate til soundtrack, spasertur i regnet med påfølgande rhododendron- plukking og vidare skal dagen brukast til eksamensskriving, matforberedelsar til i morgon, bunadsskjorte-stryking og heimepoppa popkorn og film på kvelden.

Stine Arkeologine sa...

God tur til dere, og god glamorøs fredag og helg til alle her inne! Jeg har rosalakkerte negler og har tyvstartet på sommerparfymen i dag. Travel men varm hilsen herfra. :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en regnfylt blåseby. I Bodø startet jeg dagen allerede litt over fem - våknet av meg selv og var lys våken. Glamouren ble dermed å ha goood tid til morgenrutiner og tur med hunden. Den ytre glamouren er begrenset i regnvær (men leppestift fra Mac er på plass!), men jeg dufter av Valentina og har nytt undertøy. DET føles veldig glamorøst!

Helga skal brukes til mye jobbing og lite nasjonaldagsglamour i morgen, dessverre. Dessuten planlegger jeg en øvelse med hjelpekorpset, 330 og politiet på tirsdag. Og så skal jeg kanskje flikke litt på cv'en min...har sett en jobb jeg vurderer å søke på. Spennende!

God glamorøs fredag til alle som en!

Annette sa...

Glamorøs fredag på arbeidsplassen i dag består av supereffektiv Annette og gode tilbakemeldinger på medarbeidersamtalen. Deilig følelse å ta helg nå!

I kveld feires 4-årsdag med samboeren på Statholderens mat- og vinkjeller hvor vi har planer om å flotte oss med 10-rettersmeny med vin til. Hurra!

Og hurra blir det i morgen også, 17. mai byr på brunch hos ei venninne, en tur ut i hovedstadens gater, og så en enkel og uformell middag hos oss på kvelden. Hurra!

God helg og 17. mai :-)

Synne sa...

God fredag! Jeg ser på sola og den fine temperaturen som en glamoureffekter seg selv, etter noen litt fuktige og hustrige uker her i Oslo. I dag har jeg jobbet hjemmefra og spist god lunsj med en episode til, og det står roser på stuebordet, og nå er jeg i ferd med å trekke i finstasen - i kveld blir det grunnlovsgalla! Et årlig høydepunkt som gir meg muligheten til å ikle meg det fineste jeg har. I dette tilfellet er det faktisk en ny, gammel kjole som jeg snublet over på Fretex, med taft og tyll og puffermer! Jeg kjører prinsessestilen med en stor dose selvironi - dette blir gøy! Riktig god og glamorøs fredag til alle!

Elise sa...

Fredag og 17. mai-helg. Det er jo intet mindre enn fantastisk. Dagens glamour er ekstra god duft samt de siste forberedelser til morgendagen.

Glamourlegen sa...

Superglamorøst at 12 dagers jobbmaraton er overstått, nå har jeg fri helt til mandag morgen! Flottet meg til med skinny Cubusjeans, mørkeblå lang Filippa-kardigan og sensongstartet sokkeløshet i slangeskinnsmønstrede Pretty Ballerinas på vei til jobb. Glamourøset meg i dag med vaksine i arbeidstiden (polio dessverre på fremmarsj), og når jeg kom hjem ble det grillings på verandaen med mann og vår elskede deilig bolle på snart ett år.

I morgen blir det hagegrilling hos gode, gamle venner, vi skal prøve å spille kubb (i den grad det lar seg gjøre med alle viltre smårollinger som har dukket opp de siste par år), og på søndag kommer mine foreldre til oss på - wait for it - mer grilling.

God tur kjære vertinne, og gledelig 17. mai alle sammen :-)

Populære innlegg