mandag, august 25, 2014

Øyeblikk


Så mange ganger i sommer har jeg tenkt "SÅNN vil jeg huske sommeren. DETTE skal jeg tenke på når vinteren er mørk og lang og aldri tar slutt." - også i ettermiddag, hvor jeg satt i godstolen på verandaen og leste noveller i timesvis, kun avbrutt av ei og anna kort regnskur. Ettermiddagssol gjennom løvverket på morelltreet, fargesprakende blomster, fred i sinnet. Slike øyeblikk sparer jeg på, og i år har jeg lagret mange. En liten oppsummering av dem kommer, kanskje i neste uke allerede. 

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Stemningsfullt, skikkelig fin veranda! Spent på hvilke noveller du leser, regner med å få høre om det i bloggen snart :)

lindater sa...

Stemningsfullt og veldig vakkert. Nå begynte jeg faktisk å tenke litt over sommeren selv. Alt det fine jeg har lyst til å tenke tilbake senere i år.

Anonym sa...

Helt nydelig. Gleder meg til sommeroppsummering!

Anonym sa...

Noen tanker om Emmy-utdelingen, kjoler osv?

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Senere i dag! :)

Hegepege: åjaa.. gjett om jeg tenker på han i blant!

Linda Terese: Det er fint å stoppe opp litt og tenke på sånt i blant!

Anonym: Takk for det!

Anonym: Nei, har egentlig ikke det. Ser så lite tv-serier for tiden, har nesten ikke sett noen av de nominerte, så jeg har ikke så veldig stor interesse for Emmygallaen. Sikkert kjolebonanza i avisene og i andre blogger, du får surfe rundt :)

Synne sa...

Jaaa, slike øyeblikk kan man finne frem igjen og varme seg på resten av året! Denne sommeren har vært helt herlig!

Populære innlegg