søndag, desember 07, 2014

Flere julegavetips - i dag fra iHerb!

Aller først: Det kan være i seneste laget å bestille fra USA nå, så jeg beklager at denne posten ikke kommer før i dag. Samtidig - hos iHerb er de kjappe til å sende ut pakkene. Bestiller du i dag, er pakken sannsynligvis underveis allerede i morgen. Man kan jo velge en leveringsmåte som er kjappere enn vanlig post (men da koster det litt mer - dog er det kanskje verdt det akkurat nå). 
Julete er fint å få til jul, særlig om man heller ned på et par liter daglig. Denne fra Harney & Sons er god, og har en delikat boks som kan gjenbrukes senere. De har flere teer fra Harney & Sons hos iHerb også - og denne uka har de attpåtil 20% på alle sammen, fram til onsdag, så det kan jo være verdt et forsøk.

 


Min yndlings-bodylotion gjennom mange år! Lavendelduftende og mild krem fra Avalon Organics. Vi har alltid en flaske stående på servanten til glede for alle våre gjester. Dessuten har jeg den aller største flasken (nesten på størrelse med et brannslukkingsapparat) stående ved senga. Fin å ta på føtter, legger, armer og hender om kvelden når man skal sove!Økologisk arganolje er fint å ha om vinteren når huden til tider kan oppleves som sandpapir. Denne har jeg brukt noen år, primært om natta, og jeg synes egentlig det er en fin gave. Men obs - hvis noen venter seg at den skal være velduftende, blir de skuffet. Den lukter fjøs. Men altså - bra for huden. Noen kan kanskje synes det er litt rart å gi bort vaskepulver til jul, men når det kommer i en sånn fin boks, føles det jo allikevel helt naturlig. Jeg har ikke testet den selv, men jeg har lyst på den! Nellie's All-Natural Laundry Soda. Gjør seg fint på vaskerommet!De lekre såpene til South of France har en passende vintersåpe også, "Frosted evergreen". Den hadde passet fint på min servant!

Og sist men ikke minst: 


En blush med hjerter fra Physician's Formula! Knallsøt. Kjøpte nesten en i New York en gang, angret bittert etterpå. Heldigvis er de tilgjengelige via iHerb!


Dere som ikke har bestilt herfra før, får $5 i avslag ved å bruke min rabattkode HUZ242. (Dette er en helt vanlig rabattordning, jeg er ikke sponset mer enn hvermansen. Alle som handler får sin egen kode de kan dele ut.)

Og som sagt - jeg tror jeg ville ha valgt å få pakken levert med bud på et eller annet vis, siden postgangen kan gå treigere nå før jul - så pass litt på når dere velger leveransetype. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Og særlig smart å bestille Harvey & Sons te fordi det er halve prisen hos iHerb enn hos norske forhandlere også.
Jeg har forsøkt å bestille et par sorter flere ganger, men det har vært utsolgt dessverre.

Glamourbibliotekaren sa...

De er temmelig populære :)

Randi sa...

Tenkte å bestille fra iherb i dag, men så ser jeg at portoen som pleier å ligge på 4$, kom på minst 8$ med bare en vare i handlekurven. Skjønner ikke hvorfor de plutselig har så dyr porto. Varen veide under 1,8kg

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: Jeg lurer på om de har endret portoreglene litt, at det ikke er en "flat fee" lenger, men at alt handler om vekt. Fikk mail om det her om dagen, men har ikke sjekka det ut ennå.

Populære innlegg