fredag, desember 12, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! 
Fredag igjen, hurra! Og bare en uke igjen til juleferien. Det skal bli fint med ferie! Desember er alltid travel på jobb, med sene ettermiddager og overtidsjobbing for å gjort klart ting til bruk i jula.Og noen tidlige morgener. Den ytre glamouren er litt på halv tolv med ullgenser, hestehale og au naturel-negler, men jeg tar det igjen med Chanel no. 5 og Elsa Peretti-øredobber og -halssmykke fra Tiffany's. I helga blir det litt mer jobb, så et par kafébesøk og en konsert, og ellers rolig. Kanskje bake litt. Definitivt lese mye. Og kanskje en julefilm. 

Deres tur! Hva pryder deres fredager? Rapporter i kommentarfeltet, vær så snill!

Et lite ønske om snø kan jeg jo også legge inn: 
23 kommentarer:

Anonym sa...

Pen strikkegenser i dag og ny liten søt ring fra en billigkjede i byen :)
Drikker te som heter Spicy Melon og har smurt hendene inn med en skikkelig god bodybutter krem :)

Ingerid sa...

Rett og slett lite glamour her, med tidenes forkjølelse og tidenes deadline i skjønn forening. Men jeg ser lyst på det. Det er jo i seg selv glamorøst. I dag er vi to som er syke her hjemme. Jeg skriver og han tegner. Vi koser oss med tent adventstake. Har nettopp smakt på årets honning fra vår nærmeste gård her i Oslo, den er verdens beste. Dagens te er hjemmelaget mynte-te fra terrassen, den er også ekstra god. Ellers består den ytre glamouren av ekstra fin kleenex-boks. God helg til alle! Håper alle holder seg friske!

koristen sa...

Glamorøs fredag feires med fin, grå tunika, hjertesmykker, duft av Vetyverio og knallrød leppestift. I kveld byttes tunika og jeans med rød fløyelskjole, for jeg skal ha venninneklubb med god mat, godt drikke og gavebytte.
Koselig!

I morgen blir det juleshopping, og jeg gleder meg masse til julekonsert med koret på søndag.

God adventshelg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I dag er jeg litt "jobbfint" og tekkelig antrukket med dressbukser og pen genser i anledning en presentasjon på styremøte på arbeidsplassen. I ettermiddag går turen til nordvestlandet for julekonsertturné med koret. Satser på julefrysninger på ryggen og generelt god stemning og moro.
God helg til alle!

HildeSofie sa...

Åhh, denne fredagen har jeg gledet meg til! Var ferdig på jobb rundt klokken elleve igår kveld, etter at politikerne "mine" omsider var ferdige med årets siste møte. så sov et par ekstra timer i dag, før jeg dro på jobb. Nå gjenstår bare protokollering og litt rydding av kontoret, før jeg kan ta helg. Neste uke blir heldigvis rolig og fin, og jeg kan samle alle løse tråder før det er laaaang juleferie, hurra!

Dagens antrekk er i sort fra topp til tå, ny rød neglelakk fra OPI, og Coco Noir på halsen (som jeg for øvrig får komplimenter for, og det er veldig hyggelig!!).

Planer for helgen: Rolig kveld i kveld, med julebrus hjemmefra, som jeg pakket opp i dagens julekalender fra en venninne. I morgen toger jeg via Oslo til Lier, og hjem (!) til Gert Nygårdshaug på litterær julesalong. Som jeg gleder meg! Jeg kommer til å være starstruck i dagesvis, det er jeg helt sikker på, hoho!

Søndag er foreløpig uten planer. Kanskje bake brød. Og gå tur!

God helg til alle :-)

Siri sa...

Godt å høre at det er flere som har glamouren på halv tolv i dag. Etter noen crazy jobbdager er jeg ganske sentrifugert i hodet, og det skal bli godt med helg! Men først er det julebord på jobben i kveld.

Gleder meg til Luciadag i morgen - først konsert om morgenen i domkirken med påfølgende hotellbrunch med venner, deretter lussekattebaking med en liten niese. Søndag er det bursdagsfeiring for en nevø. Ellers er planen å bare sulle rundt hjemme og kose meg.

God helg til alle!

Ina sa...

Koser meg med NRK Klassisk på kontoret, og er lugn og glad. Er i fint yogadriv og prioriterer venner, mann og musikk denne førjulen. Og er så glad for det! Har ikke kjøpt en eneste julegave ennå, men har hvilepuls likevel. Muligens jeg blir innhentet av stresset til uken. Eller kanskje ikke? Tre konserter i vente denne helgen. Kledt i fløyel og skulle ønske jeg duftet av Chanel Bois Des Iles i dag som i går!

Josefine sa...

God fredag! Jeg legger inn en siste innsats på eksamenslesingen nå før helga. Ytre glamouren består av deilig skjerf og fin kjole som matcher til. I morgen er det julebord med alle som jobber frivillig på studentpuben, og på søndag blir det kino og baking av lussekatter!

Kristin sa...

God fredag!
Jeg har også travle jobbdager om dagen, men har fine øredobber og dufter av Coco Mademoiselle. Ellers er julestemningen på plass etter hygggelig gjensyn med dvden "The family Stone" i går, veldig søt film. I helgen blir det julegavehandling (på etterskudd der..), julekortskriving og Lussekattbaking. Koselig :)

S sa...

Lite ytre fredagsglamour her i dag, men det indre følelsen er iallefall delvis til stede. Tross hektiske dager på jobb er jeg glad jeg har fast jobb, som jeg som oftest trives i. Jeg er glad for familien min, selv om tre aktive barn også medfører mye jobb for mor. Og selv om det tidvis stormer litt, så har livet så langt fart fint med oss. Slike tanker hjelper meg håndtere mørketid og desember-stress.

Helga blir fin; skal henge med familien i kveld, i morgen tenkte jeg handle noen gaver og så blir det julebord på kvelden. Søndag mye hvile og bursdagsfeiring av nevø.

God bedring til alle syke, og en riktig god adventshelg til alle sammen!

S

Marta sa...

Ikkje sånn superglamorøst, men; regnet er litt av og på utanfor, mens eg sit inne og skriv meg litt og litt nærmare siste innlevering før jul. Vil helst koma i mål i dag, men får sjå korleis det går. I klesvegen går det i ull, flis og gummistøvlar. Har akkurat drukke opp ein kopp kakao, inspirert av gårsdagens innlegg. Gler meg til juleferie neste veke!

Frøken desiBel sa...

Jeg er så klar for juleferie, men det gjenstår enda en uke.
I dag er det en litt hektisk dag med jobb, kiropraktor, spille julekonsert, julebord med korps og muligens en svipp innom julebord med jobb. Det er en logistisk utfordring som innebærer at undertegnede blir forvandlet til et pakkesel, så skal være glad når jeg kan sette meg ned og spise pinnekjøtt i kveld:D

Ellers går helga med til juleforberedelser, julekonsert med koret til ei venninne, og fine folk som kommer til adventsbrunsj søndag. Jeg kjører åpent hus for venner og familie til adventsbrunsj i desember, og det har så langt vært utrolig hyggelig:)

Til de som mot formodning trenger litt påfyll av julestemning, så er det altså konsert i Sagene kirke i kveld kl. 19:00. Kom og hør et av byens beste korps synge like fint som vi spiller:D

Ha en strålende tredje adventshelg alle sammen!

Line sa...

I dag er årets siste vanlige arbeidsfredag på skolebiblioteket. Jeg har nettopp fått depoter fra det flerspråklige biblioteket, så de er satt på hylla, så langt har jeg loset en somalisk dame hit, jeg fant henne i gangen, og et afghansk par som kom på biblioteket av seg selv. Elever på norskkurs på A0 / A1 nivå i norsk behøver litt ekstra hjelp:-)
VGS elevene holder på med halvårsprøver så det er stille dager, jeg har en pepperkakequiz, med et hus som skal loddes ut på avslutninga og spørsmål som han finnes i juleutstillinga. Det er helt greit for meg at de er mer interessert i å vinne pepperkakehus enn å se i julebøker, så lenge de ser i bøkene likevel for å finne svar på quiz'en og ha større vinnersjanse. Hvis man legger godviljen til kan det til å med sies at de har " gått rundt juletreet" på skranken. Jeg har et spørsmål om hvor mange kongler som henger der. Så da går de rundt og teller. Her er det altså mest stemningsglamour. I klesveien er det vel mest den lille patchworkbrosjen med et Jesusbarn på strå som er glamour der den henger på jakken min.
Helga blir fin, bytur i morgen og søndag kveld er det lysmesse i kirka, så får vi se hva dagene ellers bringer.

Kos dere i førjulstiden, både glamourbibliotekar og resten av selskapet

Hilsen Line

fivrelden sa...

Denne fredagen er en skrivefredag, og jeg setter pris på å kunne bruke tida mi på denne måten :)

Maekt sa...

Frifredag og dagslys, tannlegetime og julegavehandling. Resten av dagen går til baking og førjulssysler. Veldig koselig. Antrekket er enkel blå genser, jeans og fint skjerf. PArfymen er "Femme" fra Madame Rochas og bringeberrørd leppestift fra Glo Minerals.

Synne sa...

Jeg har nytt skjørt med masse volum som får meg til å føle meg fin, og så har jeg mørkerøde lepper og perler i ørene, og så har jeg en ny julete å smake på (den grønne fra Perch!), og så skal jeg på kino med kjæresten i kveld. Mye å glede seg over, med andre ord! God, glamorøs fredag til alle - og god tredje adventshelg i tillegg!

Anonym sa...

Frisør i går og hudpleie i dag. Ordne gaver hjemme - pakke inn og lage fine til-og-fra-lapper.
Fyre i peisovnen og kanskje vaske og julepynte litt. Så blir det litt mindre å styre med natt til lillejulaften. Tradisjonen tro er det alltid nok å gjøre den natten, men er man natteravn...

Ønsker alle glamour-lesere en flott førjulstid!

Lille My

.mette sa...

Jeg har uniformen på at da er det ikke mye rom for glam - men jeg har hatt omvisning og fått så mye ros at jeg har iallfall fått en kledelig rødme i kinnene og det er kanskje glam nok? God helg. .mette

Anonym sa...

Uka ble avsluttet med nydelig Luciafeiring i barnehagen, og deretter middag med barnas kusine. Nå er de små i seng og jeg innleder helgen med Te- og Kaffehusets skomakerte (kjempefin som adventste) og Glamourbibliotkarens julemusikk i Spotify.

Dagens glamoureffekt er sminke; til en forandring! :)

God helg!

Stine Arkeologine sa...

Etter to veldig travle uker var min fredagsglamour å gå en rolig formiddagstur i byen med ny kåpe og nytt skjerf, gå på tre bokhandler og på biblioteket, kjøpe de to siste julegavene (Anne Franks dagbok til to nieser, håper de blir glad i den!) og avslutte med ei bok på en koselig kafe før henting på skolen. Nå skal vi ha ei rolig helg med turer og bittelitt baking, og helgevasken er redusert til støvsuging og utsatt til i morgen. Det blir bra!

Riktig god adventshelg alle sammen! :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en strålende nydelig Bodøby! Her har det vært glamorøst med luciafest på jobb (lussekatter!), og etter jobb kom min far på besøk utenbysfra. Stor stas. Også glamorøst å gå i fin kjole hele dagen og få masse komplimenter, og å dufte av Elizabeth Arden sin Tea Tree Honey Drop-bodylotion. I kveld har vi dessuten gått tur over snødekte halvglatte jorder med en lykkelig husky, og det mens nordlyset freste over himmelen i full tricolor. Tror ikke jeg kan forlange mer fra denne fredagen, gitt!

Tigram sa...

Høgdepunktet var bytur saman med ein snart stor liten gut. Vi lukta på te, sikra oss "Hjemme alene 4" på DVD og delte ein nydeleg pizza margherita. No ladast det opp til Luciakonsert tidleg i morgon. God helg!

Maren sa...

En rapport i dag siden det ikke ble en i går. Fredagen ble brukt til å sitte seks timer i et eksamenslokale, og så julebord i biblioteket. Det andre mye koseligere enn det første, men jeg har en god følelse og skolefri til begynnelsen av januar. I dag skal jeg på julekonsert med en venninnes kammerkor, jeg gleder meg masse! God helg!

Populære innlegg