lørdag, desember 06, 2014

Min egen kalender


Som jeg har nevnt en del ganger i årenes løp - min ultimate adventskalender består av te, og ikke hvilken som helst te - men den fra tehuset Tante T i København, et sted jeg alltid er innom når jeg besøker byen. Man får en raus rasjon hver dag, så man kan brygge seg flere kopper eller kanner. Jeg kom plutselig på at jeg kan beskrive dagens te for dere i Glamourbibliotekarens adventskalender framover! Og for ordens skyld legger jeg inn omtalene av foregående teer her og nå også, så trenger dere ikke å bla dere tilbake:

1. desember: Klassisk julete med eple og nellik og denslags. 
2. desember: Grønn økologisk kvedete. Jeg elsker kvedete! Kjøper det alltid når jeg er i Danmark, og nå kan man jo kjøpe det på Perchs i underetasjen på Steen&Strøm også, hurra! (jeg har allerede gjort det..)
3. desember: Cool ginger. Denne er nok min store favoritt fra Tante T. Timingen var god, for jeg har akkurat tømt forrige pakke. 
4. desember: Kenya Marinyn GFOP1. Svart te fra Kenya, med innslag av frukt og blomster. 
5. desember: Rooibos Pina Colada. Oi! Ikke helt min stil, men den gikk absolutt ned. 


4 kommentarer:

Maren sa...

Det var denne man skulle hatt. Og jeg har aldri smakt kvede-te!

Anaruh sa...

Jeg har samme kalender, og lurte på om den fra i går - piña colada - var det riktig te i forhold til beskrivelsen? Synes min smakte mer i retning chocholate mint (tror de har en variant som hete det også), så jeg lurer på om det kan ha vært en feil?

Cool ginger var virkelig ikke min greie, så hvis du (eller noen andre) vil overta den, så rop ut, så kan jeg putte resten i en konvolutt og sende avgårde.

Og Maren - kvede-te er kjempegodt! Det må du få smakt ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Maren: Jeg tror de har kvedete i tehuset i Grensen - jeg mener jeg har spurt etter eplete der, men de hadde kun kvede (som er i slekt med eple). Prøv der!

Anaruh: Det kan nok stemme, det gir mer mening at det skulle være sjokolade! Er uansett ikke så glad i rooibos, så det spiller ikke så stor rolle. Og takk for tilbud om Cool Ginger - men jeg har min egen supplier i København, so I'm good! :)

Hazel sa...

Anaruh: Det var ikke kun dig, jeg havde også choko mint i min!

Populære innlegg