fredag, januar 02, 2015

Bøker lest i 2014

En liten liste over bøkene jeg fullførte i 2014 - det er noen til som jeg har begynt på, som fremdeles ligger på nattbordet, eller som jeg måtte levere tilbake før jeg var ferdig. Men disse leste jeg i allefall ut - og alle titlene er linket til omtalene:

Nå går jeg løs på 2015-lesingen. Hurra!


12 kommentarer:

Glamourstudenten sa...

Wow! Det må jeg si! Dette er mildt sagt imponerende :) Og inspirerende, ikke minst! Jeg er på vei ut og skal innom biblioteket (håper de har åpent forresten) og gleder meg til å gå hyllelangs og finne fine bøker å lese.

Maja sa...

Herlig inspirerende! Leste flere av de samme jeg også, etter å ha lest om dem her - sitter ofte med bibliotekets nettside åpen og reserverer bøker mens jeg leser denne bloggen, hihi..

Anonym sa...

God fredag. Hva skulle vi gjort uten bøker? Vi leser, lærer, drømmer, reiser, ler, gråter, holder pusten av spenning, forarges og vi gjør det om igjen og om igjen. Vi bruker lesebrett, lydbøker og papirbøker. Jeg nyder siste dag av langfri før helg og synes det har vært en fantastisk tid og gleder meg til å ta fatt på et nytt arbeidsår, leseår og reiseår. God helg! .mette

Anonym sa...

Super oversikt, her var det mye jeg har lyst til å lese. Takk!

Glamoursjefen sa...

Imponerende liste med masse godt lesestoff og god inspirasjon for oss alle! Både gode, gamle klassikere som gjerne kan leses igjen samt nye på min leseliste. Tusen takk for at du deler! :)

Et tips tilbake til deg er å lese bøkene til årets Nobelprisvinner i litteratur, Patrick Modiano. Ordknappe og underfundige lesning som anbefales på det sterkeste. Fikk de 3 som er oversatt på Cappelen til jul i år og de er allerede utlest i romjulen! :)

God lesning!

Anonym sa...

Herregud... På tide jeg klarer å rive meg løs fra nettavisene og heller gå på biblioteket, kjenner jeg. I morgen!

Maren sa...

En veldig bra liste! Det kribler i magen når jeg leser så mange fine titler. Noen er lest, andre skal leses. Det kommer en oversikt på min blogg også, tror jeg. Håper dette året blir like bra som 2014.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourstudenten: Håper du fant noe bra! :)

Maja: Haha, jeg har hørt om lignende historier - enkelte eldre bøker har det plutselig blitt venteliste på hos bibliotekene etter at jeg har lest dem og skrevet om den! :D Kult.

Mette: God helg til deg også, og godt leseår!

Anonym: Bare hyggelig!

Glamoursjefen: Takk! Jeg gjorde et helhjertet forsøk på å finne bøkene hans i oktober, men da var de jo helt umulig å få tak i. Bra Cappelen har trykket nye opplag!

Anonym: Det gjør du helt rett i :)

Maren: Det håper jeg også! Kjenner igjen kriblingen :)

Anonym sa...

jeg er heldig hvis jeg klarer en bok i måneden. jeg leser mest på sengen da, og så sovner jeg fort ;) hahaha

Glamourbibliotekaren sa...

Å lese på sengen er genialt om man vil sovne fort! :)

Elisabeth sa...

Det var en bra liste! Jeg kan krysse av flere av dem jeg også, altså i 2014, får jo alltid så gode tips her i bloggen :) Hvilke likte du best? Topp fem hvis du måtte rangere?

Anonym sa...

Hei , kjaere glambibliotekaren .... For en intéressant smart bibliotek hylle liste av 2014. Gratulerer til kvalitet ,pa best bekjente forfattere du elsker . vel , jeg ogsa har pa nattbordet
Min en "cora sandel " bok (Barnet som Elsket veier ) . by the way jeg onsker deg en fin god nyttar til 2015 !! :) (Bruno)

Populære innlegg