mandag, desember 07, 2015

Finn stilen: Desember


Jeg så denne genseren og fikk plutselig en sekstitallsfilm-visjon av en elegant kvinne som småløper målrettet og med løftet hode gjennom byens gater og ikke lar seg avlede av handelsstandens forsøk på å lokke oss inn i butikker vi ikke hadde planlagt å gå i. Genseren er fra Ganni, de smale buksene er fra M&S, ankelbootsene er fra Acne. En rød beret er nødvendig for å live opp antrekket noe, denne er fra Nordstrom. Rød klokke og liten veske fra Fossil. Knallrød leppestift fra Dior, og Hermès Rouge er et naturlig duftvalg. 

8 kommentarer:

Hermia Says sa...

Très chic! Merci! :)

Anonym sa...

Hvor finner man Fossil vesker?? den var kjempefin!!!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: :)

KoseligKoselig: Det finnes Fossil-butikker i flere land, men de fleste er små og har bare klokker og briller. Jeg har kjøpt Fossil-vesker i New York, men det er sikkert noen større butikker her i Europa også.

Ine sa...

Så fint antrekk! Rødt funker så bra for å live opp :)

Stine Arkeologine sa...

Elegant! Veldig audreysk. :-) Alpelue forbinder jeg med studietiden, det hadde jeg nesten glemt - det var jo fast hodebekledning i åtte år av mitt liv. Veldig fint faktisk, nå ble jeg inspirert til en stilgjenopptakelse! (Men må kjøpe ny, de gamle har nok lidd skjebnen til Ingerid Slettens siden sist..)

koristen sa...

Så lekkert antrekk! Fikk lyst på genseren og veska :-)

Anonym sa...

Helt i min gate! Ciao Anne

Glamourbibliotekaren sa...

Hyggelig at dere likte den! :)

Populære innlegg