fredag, juni 24, 2016

Glamorøs fredag


Juhuuu! Fredag! Snart sommerferie! Vi reiser på en liten tur allerede i neste uke, og jeg gleder meg veldig. Men først noen dager hjemme. Helga skal brukes til hagearbeid har jeg tenkt, ugress skal bort, noe nytt skal kanskje plantes. Dessuten teselskap på søndag, inne eller ute - alt etter hvordan været blir. 

Jeg har allerede vært ute i hagen og plukket inn en fredagsbukett, i bare nattkjolen, og er i gang med dagens musikkresearchoppgaver. Duften er L'Occitane Citrus Verbena, og neglene er knallkorallfargede. Som alltid når man plukker inn peoner, følger det maur med, så de løper rundt oppi buketten min på bordet her nå. 

Ha en deilig fredag, alle sammen! Hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet med deres rapporter! Det er så hyggelig å lese! The more the merrier, alle får være med, ung og gammel, alle kjønn. 

mvh
Glamourbibliotekaren

P.S. Til alle svenske lesere: GLAD MIDSOMMAR!!
21 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Hjelp, fredag igjen! Så fort tiden går, men det er jo en grunn til at dagene flyr når det er sommer og lett å leve, og at fredagene kommer tett kan man jo nesten ikke klage på! I dag skal jeg gjøre noen få ting effektivt på jobben, og så reiser vi til hytta i skogen. Antrekket er en hvit, tynn kjole i varmen, håret er helt umulig og stappet sammen i en knute og parfymen er Lily som minner meg om skogbunn og liljekonvall (som jeg håper det ennå er noen igjen av på den hemmelige liljekonvallplassen til bestemoren min). Høvelig glamour for en helt vanlig og veldig deilig fredag i juni!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Anonym sa...

Synes bare det er mandager og fredager jeg - dagene mellom flyr av sted. Idag står husvask og sengetøyskift på programmet. Alltid deilig å legge seg i rent sengetøy. I helgen skal vår nesten, ferdige nye hytte besiktiges og søndag skal vi feire bryllupsdag.... og da er vel helgen full? .mette

Ine sa...

Nå gleder jeg meg også til ferie! Skal bli så fint å ha masse tid sammen. I dag er jeg egentlig ganske sliten og trøtt, men har heldigvis kort dag på jobb. Tenker å lade opp med god kaffe og en liten kakebit et sted :) Dagens glamoureffekter er rosa peoner jeg fikk av en kjær venninne og rosa roser jeg fikk av min elskede på bryllupsdagen vår i går, et nesten ferdigtapetsert soverom og en fin sommerkjole. Riktig god fredag og god helg!

Line sa...

I kveld skal jeg på konsert med venner. Senere i helga håper jeg at været blir bra nok til at resten av familien drar på hytta. Det har vært ganske hektisk i det siste, så jeg har litt lyst til å bare være alene en stund.-) Dessuten er det jo både høns, gullfisk og rumpetroll å passe på- De siste blir jo helt plutselig småfrosker og må settes ut igjen.
Og bøker, masse bøker som venter på å bli lest.
God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre her


Anaruh sa...

God formiddag! Glamorøs fredag startet egentlig i går kveld, da mannen min og jeg var på seiltur uten barn (de er på tur med mamma og pappa). Vi seilte noen timer, og deretter ankret vi opp med utsikt til st. hansbålet på Hvalstrand, og lagde oss spekemat til sen middag.

I dag sov jeg lenge før jeg dro på jobb, jeg har på meg blomstrete sommerkjole og mannens parfyme. Kjærestetiden i går satte meg visst i det romantiske hjørnet :) Planene for ettermiddagen er å stikke innom biblioteket, få handlet inn litt god mat og drikke til helgen, og kanskje se en film i kveld.

Resten av helgen er helt uten planer, for en gangs skyld, men jeg har i alle fall lyst til å lese, gå en tur i skogen og så smått begynne på pakkingen til sommerferien. God helg alle sammen!

Stine Aarsheim sa...

Har vore sjuk ei veke no, men i dag kjenner eg meg litt betre, og i kveld reiser vi til feriehuset vårt. Der får eg slappe av slik at forma får bli endå betre :) I helga er det midtsommardagar-festival i bygda, òg. Blir kjekt å treffe att mykje folk! God glamorøs fredag, og helg!

Anonym sa...

God fredag! Dagens høydepunkt til nå: lese maurkommentaren din! ;) Kjenner meg så igjen, har masse maur på mine blomster. Men ser aldri maur på fine peonbilder på instagram etc, begynte å tro at jeg var den eneste! Jeg er ikke så glad i maur inne...
I dag er jeg sliten, heldigvis er det fredag. Har gravd fram noen smykker jeg ikke har brukt på lenge og sminket meg bittelitt. Så da er det vel glamorøs fredag da! :)
Hurra for fredag og helg!

Mari sa...

Så morsomt at du har illustrert dagen i dag med et bilde av meg! Jeg var nettopp i skogen, og pusting og pesing over stiene (mens jeg så ut som på bildet) ble belønnet med et deilig bad. Det er glamour for meg. I dag nyter jeg ellers stillheten i biblioteket når alle studentene har tatt ferie og jeg kan katalogisere uforstyrret, mens jeg kjenner på følelsen av skogstjerntemperert blod som flyter gjennom hele kroppen. Riktig god helg!

Bringebaerdrops sa...

Endelig fredag! Hele uka har vært teknisk disaster... Alt av elektronikk rundt meg har bare kranglet. Eller dødd. Dagens glamour: egentlig bare parfymen, Soir de Lune. Og peonene som står i full blomst hjemme og venter på meg. Fredagsplan: gå tidligere fra jobb, vise fingeren til ustabilt nettverk og ting som ikke virker og gå ut å shoppe! :-) Skal se etter bursdagsgave til en niese, et skjørt til meg selv på UFF og nye etterlengtede løpesko, sponset med et gavekort jeg fikk fra arbeidsgiver. Hurra! Og god helg!

Arnhild sa...

Jeg har kjole på! Ørepynten er gave fra Barcelona, etter at lillebror og samboer hadde vært der. Neglelakken er en av de nye Jelly pop-ene til Isadora, i fargen Ice pop, godlukta er Upbeat fra Mary Kay. Hjemme står det en fin bukett med peoner som var på salg forrige uke og fremdeles ser fine ut. Betalte litt ekstra for å få laget en "ordentlig" bukett med dem, og det syntes jeg virkelig var glamour! I kveld skal vi til venner, endelig, for å spise middag og spille brettspill, i morgen blir det først jobb, og på kvelden kanskje litt GoT, og på søndag håper jeg å få sett den nye "Independence Day"-filmen!

Synne sa...

Glamorøs hilsen fra London! Her ligger det en viss Brexit-skygge over dagen, men jeg har ikke tenkt å la det ødelegge fredagsfølelsen. Jeg er iført en rutete vintagekjole, og med rød leppestift er jeg klar for alt. Har tenkt meg ut på oppdagelsesferd i byen etterhvert, og det er fin sommertemperatur og lettskyet pent vær. I kjøleskapet venter det gode drikkevarer til kvelden, og jeg har god sjokolade på lur, og helgeplanene er få og små. Herlig!
God glamourfredag og god midtsommerhelg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her var det glamorøst å våkne i egen seng, kunne ta seg en dusj i (1) rennende, (2) varmt vann på starten av dagen! Også glamorøst å kunne gå lang tur med hunden på formiddagen uten å bekymre seg for fugl som hekker og sånne saker. Etter nesten en måned uten sminke har jeg igjen Chanel Coco på leppene, dufter av Valentina og har silkemyk hud takket være Elizabeth Arden. Antrekket er dog ikke så glamorøst, men det er fordi jeg skal på sanitetsvakt med hjelpekorpset under NM på sykkel i ettermiddag. Tok det igjen i går ettermiddag og kveld, med ny tights og tunika på hagebursdagsfest hos venninne!

Helga for øvrig skal brukes til å være mest mulig ute, gjerne på tur og med stormkjøkken, pluss at jeg i morgen skal på barnekino og se 'Kjæledyrenes hemmelige liv' sammen med en sjuåring eller to som jeg kjenner.

Åh! Sommer! Lykke!

Rannveig sa...

Her kommer en fredagshilsen fra Blindern. Her er det veldig rolig sånn helt på slutten av semesteret, men fortsatt mye å gjøre for oss som jobber her. Prøver å holde arbeidstempoet oppe, selv om det er vanskelig når hele campus nærmest har gått i dvale. Fredagsglamouren består av silkeskjerf som hårbånd (ser elegant ut og tar kortere tid enn å fikse håret en travel morgen), gullsmykke rundt halsen, samt denimskjørt og hvit t-skjorte for en pen, men avslappet sommer-look (dette antrekket ble valgt ut i morges da det så ut som det skulle bli sol). Dagens duft er Daisy fra Marc Jacobs som jeg synes er søt og sommerlig. Denne helga ser jeg særlig fram til to ting: på lørdag skal vi feire at yngsedatteren vår blir 2 år. Det blir familiebesøk og kakespising. På søndag skal mannen og jeg i Operaen og se Figaros bryllup, noe vi har gledet oss til lenge.
Ønsker alle en strålende fredag! :)

Miss Lemon sa...

Er i sjokk over Brexit! Ikke særlig glamorøst dessverre 😑

Frøken Desibel sa...

God fredag.

En litt småfrustrerende dag IT-messig, ei heller er det massiv glamour å spore. Har et fint Georg Jensen smykke som jeg kjøpte da jeg bodde i København i fjor, og en bitteliten sprut manneparfyme fra Carthusia som lukter så godt, men som blir litt heftig i store doser. For meg så lukter det bare varm furuskog om sommeren:)

Planer for kvelden er en liten løpetur og å henge litt med søsken, og resten av helga går med til jobbing og trening. Og det er egentlig helt greit. En uke til ferie:D

Togpiken sa...

Dagens glamour har så langt bestått i en rolig spasertur langa skogsveien før pøsregnet kom, påfulft av en lang dusj med nyinnkjøpt shampo og balsam av det mer eksklusive slaget. Videre har jeg blitt påspandert lunsj av en god venninne. Som høygravid kan jeg ta meg en del friheter - deriblant å ta små lurer på dagtid, noe som aldri skjer ellers men er utrolig deilig... to små lurer har det blitt i dag :) På spisestuebordet står en stor bukett peoner (tilsynelatende uten maur!), og snart skal jeg og min kjære lage pizza. Herlig fredag! God helg :)

Annette sa...

Nå sitter jeg på toget nordover mot Trøndelag, og det synes jeg er glamorøst. De fleste nye togene har strømuttak i alle vogner og da kan jeg lade mobil og pc og velge helt selv hva jeg skal gjøre på turen: Jobbe, høre på musikk eller podcast, strikke, drikke te og/eller bare la blikket hvile på utsikten utenfor. Herlig :-)
Og så får jeg jo se kjæresten min om ikke så lenge, det er skikkelig fredagsglamour! Vi skal ut på ei hytte ytterst på Fosenhalvøya der vi skal bake pizza I steinovn, padle i kajakk og hygge med venner. Hurra for helg!

Randi sa...

Ah, masse fredagsglamour; Kveldssol i hagen, åpen dør, en fornøyd pusefrøken som går ut og inn akkurat som det passer henne, herlige dufter og lyder (fortsatt syrin og kaprifol pluss fugleskvatter og humlesurr), tørr hvitvin i et fint gammelt stettglass, glansvasket hår som skal få bli mer og mer sølvfarget, og trofaste Miyake bak øret. Gleder meg til kveldstur med datter og hund, imorra blir det grilling på stranda i regi av refugeesgruppa vår, søndag ingen andre planer enn å gjøre ferdig en prøvemodell i barnestørrelse som jeg er litt spent på.
En herlig midtsommerkveld ønskes vertinnen og alle hennes lesere <3

HildeSofie sa...

Hoi, fredagen kom og gikk, og jeg kollapset igår ettermiddag etter 36 timer uten søvn, men et helt fantastisk begivenhetsrikt døgn i London... :)

Det var dress code smart casual på arrangementet jeg var på valgnatten, så antrekket var smale sorte bukser, hvit luftig skjortebluse og grå blazer. Knallrøde negler, selvsagt.

Nå er jeg vel hjemme, det ble ikke så mye shopping i London, men jeg fikk med meg det viktigste: te!!

Fortsatt fin helg til alle!

Anonym sa...

hvor kommer den korallfarga neglelakken din fra?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: China Glaze som jeg kjøpte i New York en gang!

Populære innlegg