mandag, april 03, 2017

Fine ting på en mandag


Alt dette hendte i går, så egentlig er det fine ting på en søndag - men man kan jo glede seg over denslags på en mandag også! Nå er det nemlig vår her hvor vi bor. Det betyr starten på en hel rekke herlige og vårlige ting!


Ferske scones til frokost. Ok, det kan man gjøre året rundt. Men allikevel. 



Når våren kommer og sola skinner blir det enda koseligere å gå tur. Har man en liten plutt i ei vogn i tillegg, har man virkelig anledning til å utforske nærområdene på nytt. Spasere langs rolige veier uten biltrafikk, titte inn i fine og bortgjemte hager, høre fuglesangen, se på drømmehus, sette seg på ei brygge og myse mot sola over vannet. 



Hengekøyesesongen er åpnet! I dag lå jeg en time i min elskede hengekøye, og leste gamle Donaldblader og Paul Auster-boka mi ("4321" som jeg tenker å bruke hele våren på). Dette er virkelig et høydepunkt for meg hver vår, for hengekøya er ca min beste venn.



En liten kveldstur til blåveisskogen vår, som nå også er blitt hvitveisskog - tradisjonen tro. Det er et like stort mirakel hver vår. Fuglesangen, sola som skinner lavt mellom trestammene, de blå tuene overalt. Og noen få hvite. Men om et par uker er skogbunnen helt hvit der. Jeg gleder meg!



Det aller fineste i går var naturligvis å ta med den lille jenta vår til skogen og vise henne blomstene. Hennes aller første møte med hvitveis! 



7 kommentarer:

Maja sa...

Så helt fantastisk nydelig det nederste bildet var...

Hermione sa...

Deilige vårlige bilder :-) Fint å se, her i Salten er det skikkelig grått i dag.

Anonym sa...

Så fint rødt servise, er det engelsk?

Glamourfilologen sa...

Så koselig det ser ut! Herlig at våren er her, både for store og små:-)

Silje Sjøtveit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fivrelden sa...

Herlig og flott å presentere datteren deres for våren. nydelige bilder :)

Mathilde Nicoline sa...

Tenk å møte hvitveisen for første gang <3

Populære innlegg