fredag, juni 16, 2017

Finn stilen: Regnfull junidag


Her vi bor har det vært mye regn på forsommeren! Nå har det jo heldigvis vært bedre vær her de siste dagene, men som tidligere nevnt: juniregn eller junisol er nøyaktig like mye sommerstemning for min del. Sikkert fordi jeg forbinder sommerregn med å ligge på magen på senga på rommet mitt og lese tegneserier og bøker og ha helt FRI. 

Når det regner ser gjerne dagene sånn ut: 

Behagelige klær - disse plaggene er fra Uniqlo, og jeg har trøyene i nesten alle farger. De er så myke og deilige! Skoene er også myke, de er Keds. Teen er hvit med kokos og blåbær fra Løv, porselenet er engelsk. Kate Chopins "The Awakening" er fin å gjenlese på en sånn dag, og huset kan gjerne dufte av Freesia fra Diptyque. Selv liker jeg å dufte L'eau par Kenzo, som minner meg om junisommerferier i regn og sol på den svenske landsbygda! Mitsuko Uchida kan spille Moments Musicaux av Franz Schubert. 

Apropos Sverige, dette kunne man jo ha på når man ferierer i en liten svensk sommarstuga og eldar i kakelugnen! 

4 kommentarer:

Maja sa...

Helt perfekt!!

Cecilia sa...

L'eau par Kenzo var den duften jeg valgte i dag, og ganske ofte på denne tiden av året! Elsker blomstermønsteret og fargene på den tekoppen :-)

Ingvild sa...

Åh, helt herlig. Her har det regna noen dager nå, dette var en oppløftende collage! Som alltid treffer du spikeren på huggu :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Why, thank you!

Cecilia: Ja jeg også! (Både duften og koppen)

Ingvild: Takk for det! :D

Populære innlegg