mandag, september 10, 2018

Mandag og fine ting


Blomster som står og står, like fint, uke etter uke.At hun elsker å leke med alt mulig. Lego, byggeklosser, biler, dokkevogna, Balkeby. Det aller beste er å tegne. Hver dag, hele tiden. Hun leker at hun reiser til Paris (kjøkkenet vårt), og lover å sende brev hjem. Mannen min har laga ei postkasse til henne av ei skoeske. Den er full av brev til hele slekta. Royal Blend fra Fortnum & Mason. Å slenge seg ned her på kvelden, med datter sovende i etasjen over, og spise nystekt eplekake. 

I dag er det sterk vind og plaskregn her i hovedstaden! Rød leppestift og gul regnjakke, bytte til ei veske som kan lukkes ordentlig, for all del huske tekoppen på vei ut døra. 

Ha en fin mandag alle sammen!


P.S. Sent men godt - jeg har svart på Glamorøs Fredag-rapportene deres


7 kommentarer:

Cand. med. sa...

Altså, denne bloggen! Kaffe, jazz på svenska og fridag. La det regne.

Anonym sa...

Nå ble jeg glad over å finne bloggen din i gang igjen. Jeg er hjemme fra jobb med rennende nese og sår hals, og skrev inn bloggadressen din av gammel vane. Riktig god mandag! Vh Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Cand. med.: Regn er fint! :) Jazz på svenska er perfekt i dag!

Astrid: Så hyggelig å høre! Takk for det. God bedring!

Ingvild sa...

Å, elsker stemmingen her inne. Bloggen har virkelig vært savnet. Har fulgt den siden 2006... hver eneste dag! Livskrise da du tok pause på ubestemt tid, tjihi... takk for at du tok til vettet og kom tilbake til oss! :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Så koselig å høre! Tusen takk! Veldig glad for den hyggelige velkomsten :)

Anonym sa...

Takk for at du opna bloggen din att! Ein god blogg kjennes nesten litt retro i instagramjungelen :) fast leser siden 2008 med forkjærlighet for klassiske bøker, klær og tidlige morgonar :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Du sier noe, Instagram har virkelig overtatt for blogging, men det er jo to helt forskjellige ting. Scrolle fort gjennom bilder kontra bruke litt mer tid på å lese. Det er absolutt plass til begge deler! Vi får slå et slag for bloggen, jeg må begynne å lese blogger igjen. Eller egentlig burde jeg begynne å lese tidsskrifter igjen! Det er mye som konkurrerer om lesetiden :)

Populære innlegg