søndag, september 09, 2018

Søndagsmorgen


God morgen! Regnet plasker på ruta, og jeg våkna tidlig som vanlig. De andre to sover tungt, så jeg snek meg ut og listet meg ned trappa til første etasje, kokte ei kanne grønn te med eple og kanel, fant fram ei bok av Francoise Sagan som jeg har lest før - men av og til våkner jeg med et eller annet i hodet og i dag var det Saganbøker. Må lese, selv om jeg helst pleier å lese dem i Paris. Da jeg åpnet boka, ramlet det ut en liten kinobillett fra Le Champo i Latinerkvarteret. Vi pleier ofte å se gamle svart-hvitt-filmer på de små kinoene der. Denne var fra 20.05.2014, og det var "Gilda" som ble vist. Koselig å finne igjen sånt helt plutselig, gode minner! Gleder meg til neste Paris-tur. Det er jo sånt man kan tenke litt på en tidlig høstmorgen når det blåser i alle trærne utenfor og man kjenner at man snart bør ha tøfler på beina.

Murray Perahia spiller Bachs klaverkonserter, men det står på såpass lavt at jeg kan høre lyden av regnet.  Så deilig det er med høst! Det er akkurat slike små stemningsglimt jeg savnet å kunne rapportere her. 

Håper dere får en fin dag alle sammen! 

8 kommentarer:

Ine sa...

Så deilig start på søndagen. Her startet vi dagen med Peppa gris og kaffe, men det var også koselig <3

Lotta sa...

Glamourbibliotekaren tilbake? Så gledelig! Du har vært savnet.

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Det ble noen runder Peppa her også etterhvert :)

Lotta: Takk for det, hyggelig å høre! :)

Spl_mbl sa...

Startet dagen kaffe på sengen og siste del av Hærverk av Tom Kristensen, den danske forfatteren, merkelig fasinerende bok. Etter løpetur med innlagt bading i Kobberdammen i Bymarka,har jeg startet på Notater fra en liten øy av Bill Bryson, blir en flott søndag av sånt

Anaruh sa...

Og det er akkurat disse stemningsglimtene jeg aller mest har savnet, kjenner jeg :D Disse, og glamorøs fredag, mandagslistene, bokinnleggene, glamourbibliotekarens teer, Finn stilen, spillelistene osv osv

Anonym sa...

Takk for veldig hyggelig beskjed!

Anonym sa...

Og det er akkurat slike små stemningsrapporter - som løfter og inspirerer i hverdagen - vi gleder oss over at er tilbake!

Lille My

Glamourbibliotekaren sa...

Spl_mbl: Håper du hadde en fin dag! :)

Anaruh: Bra å høre, takk for det! Det meste dukker nok opp innimellom! :)

Anonym: Værsågod! :)

Lille My: Glad for å kunne inspirere! Tusen takk :)

Populære innlegg