onsdag, desember 19, 2018

Flere gavetips på tampen


Audrey handler inn til vennemiddag


Bøker. Og aller helst kjøpt i din lokale bokhandel.  

Billetter til teater, operaen, konserter. Billetter til konserter med Kringkastingsorkestret!

Et abonnement på Klassekampen, uansett politisk ståsted. For innsikt og dybde, for å lese nyheter uten tabloide oppslag eller kjendisfokus, for å få argumenter så man kan kjempe mot nettroll når det må til. Fordi mange kun leser overskrifter som blir delt på sosiale medier - fra tvilsomme "nyhetsnettsteder" fulle av faktafeil og fordommer. For å bekjempe hatet. For å lære sine barn kildekritikk, og at det er viktig at det finnes medier man kan stole på. For bra kulturstoff, ikke minst musikk, litteratur og kunst. Fordi alle bør ha en papiravis. 

En boks med kaker til kaffen. Et glass med hjemmelaget syltetøy. En krukke med honning fra de som driver med bier borti gata. 

Hjemmestrikkede skjerf. Eller votter hvis man har slike evner. Ull har man alltid bruk for i Norge. 


Økologiske kortreiste produkter hos Ekte Vare på Sagene - f.eks. hudpleie. Fordi lokale produsenter trenger vår støtte og interesse. 

Egenproduserte gavekort på hundelufting, husvask, afternoon tea hjemme eller på kafé, søndagsmiddag. Kuponghefte med koselige gjøremål, initativ og innbydelser er fint å gi til gode venner. Fordi en middagsinvitasjon uansett er det man helst vil ha. 


Men aller helst: Gi penger til de som trenger det aller mest. De som fryser, sulter og er syke. 


1 kommentar:

Andrea sa...

Tidligere år har jeg vært flink til å gi julebakst i gaver til kjære mennesker som har alt de trenger, men også fortjener noe fint til jul. I år har jeg ikke vært like flink til det, siden jeg ikke har et eget kjøkken lenger, men da er planen noen løfter om hjemmelagde middager i januar! :)

Populære innlegg