onsdag, februar 06, 2019

Samlepost: Tekannene mine!


Karianne ønsket seg en egen post om tekannene mine! Jeg har jo skrevet om hver av dem før, så her er en samlepost. Øverst fra venstre: 


Jeg har et par-tre til, men det er disse sju jeg bruker oftest. 

5 kommentarer:

  1. Så mange fine og koselige tekanner du har. Fint at alle er i bruk synes jeg, det blir så ofte at man har sånne fine ting stående inne i skap eller bare til pynt fordi man er redd for å bruke dem, sånn er i alle fall jeg. Og dermed får jeg ikke brukt kaffeserviset jeg arvet etter bestemor. Men jeg skal bli flinkere. Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Anonym19:58

    Å, sååå fiiine! Gøy med litt ulike kanner til ulike settinger :) Jeg har to kanner med en sil/beholder inni midten med "trykklokk" oppå. Dine er jo så koselige, iforhold til mine som er i gjennomsiktig glass. ikke holder mine så godt på varmen heller. Sikkert dumt spørsmål dette, men hvordan brygger du teen i disse? Tebladene rett oppi med sil i tuten eller koppen? Hvor får man tak i slike koselige tekanner? Jeg likte den gule og den hvite spesielt godt!

    SvarSlett
  3. Anonym20:38

    Herlig! Både dette og forrige innlegg er blant den typen innlegg jeg liker aller best i bloggen til Glamourbibliotekaren selv om "konkurransen" er knivskarp! ;-)

    SvarSlett
  4. Sol: Ja, man må bruke tingene sine, inni skapet gjør de jo ingen nytte! Lykke til med å ta i bruk kaffeserviset! You can do it! :D

    Anonym: Ja, de er fine, enig :) Jeg brygger teen oppi kanna i ei sil - enten en sånn klype, eller en større a la denne. Det er selvfølgelig å ha tebladene løse i kanna og bruke en sil når man heller i koppen, men da blir teen for sterk ettersom den trekker og trekker til kanna er tom :) Ang. tekannene må du nok på bruktbutikk for å få tak i alle bortsett fra den hvite - den er i salg hos f.eks. Illum eller Backe i Grensen og lignende butikker.

    Anonym: Takk for det! :) koselig at du synes det!

    SvarSlett
  5. Det er utrolig trivelig og ikke minst solidarisk med tekanner ettersom det er en delemåte :) Flotte kanner du har. Man blir glad i kannene sine vet jeg av erfaring, og særlig siden de enten har eller får sin egen fortelling gjennom bruk!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!