lørdag, desember 10, 2005

Face, julebord og leppestift

Når man skal på julebord med jobben til kjæresten sin der det yrer og kryr av skuespillere og celebriteter, er det ikke lett å vite hva man skal ha på seg. Jeg fikk raskt følelsen av at her gjelder det å føle seg komfortabel og sikker fremfor alt - så jeg går for svart fra topp til tå. Feigt vil kanskje noen si - trygt vil jeg si. Dette er ikke kvelden for å troppe opp i ballkjole a la Karita Bekkemellom. Casual glam er tingen. (Også matcher det min dresskledde kjæreste som jeg har tenkt å gjemme meg bak.)

Derimot kan man lesse på med accessoirer og makeup... Valget står mellom et par grønne eller blå øredobber. Ny leppestift har jeg også - Guerlains Kiss Kiss i fargen Rose Malicieux. Dette er en herlig myk rosa som er diskret men allikevel perfekt. Anbefales herved!!

Face Stockholm reklamerte i Aftenposten i går at de skulle åpne butikken i dag kl. 10, og at hver 20. person skulle få gavekort pålydende 500 kroner. Jeg troppet opp glad og fornøyd rundt halv to, men da var de fremdeles i bygge-fasen.. forsinkelser pga sykdom gjør at de ikke åpner før tidligst tirsdag. Som plaster på såret fikk jeg et kort der de gir meg 10% rabatt ved neste kjøp. Dette neste kjøpet må altså planlegges nøye..

Ingen kommentarer:

Populære innlegg