lørdag, august 12, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Krøller?

Heisann:-)
Jeg har eit lite problem, eller jeg trenger vel heller litt tips. Jeg har halvlangt hår, med naturlige krøller (sånn ca til skuldrene). Har hatt den samme sveisen i en god stund, og begynner å bli lei. Hva kan jeg gjøre? Redd for at hvis jeg klipper det kort blir det noe lignende afro, og det vil jeg ikke ha. Har litt lyst på langt krøllete hår, men det blir så fort flisete og svært, så jeg bli bare nødt til å klippe det igjen. Har hjerteformet ansikt, hvis det har noe å si. Håper du kan hjelpe. Takk uansett :-)

Ingrid


Hei! Jeg har ingen personlige erfaringer med krøller, med unntak av noen permanent-forsøk i tenårene, men jeg har hørt flere med krøllete hår si det samme som deg - klipper man det kortere, blir det afro, og sparer man det langt blir det aldri langt fordi det fliser seg opp. Skal du klippe det kort, bør du nok klippe det veldig kort også - sånn som the pixie cut som var moderne for noen år siden, som bl.a. Halle Berry hadde. Eller som Natalie Portman.

Krøllete langt hår er jo kjempefint, og blir misunt av alle oss med glatt hår - så du bør absolutt gi det en sjanse. Du kan oppsøke frisørsalonger som spesialiserer seg på afrohår - det finnes flere av dem i Oslo. De selger produkter som er spesielt tilpasset krøllete og tørt hår. Bobbys i Skippergata har nettbutikk også, som du kan bestille produkter fra. Det finnes f.eks. serum som fremhever hver enkel krøll og veier håret litt ned, så det ikke blir stort og brusete. Ellers kan jeg anbefale følgende nettside for gode tips til krøllete hår: Naturally curly.com. Her er det et nettforum, "curlmunity", hvor du sikkert kan få gode råd.

Lykke til!

MVH Glamourbibliotekaren.

Ingen kommentarer:

Populære innlegg