fredag, oktober 20, 2006

George Michael

Foto: CBS

Det er dessverre ikke ofte man opplever at artister synger like bra på konsert som på plate. Jeg kan telle de på én hånd, eller kanskje to, til tross for det relativt enorme antallet konserter jeg har vært på (- misforstå meg ikke; de fleste konsertene har vært veldig bra og jeg har vært lykkelig, men man regner jo med en sur tone og litt småhese stemmer når noen turnerer verden rundt i løpet av kort tid):
K.D. Lang sang klokkerent i Carnegie Hall juni 2004. Stevie Wonder sang til mine øyne ble oversvømt av tårer i Stockholm i juli samme år. Og George Michael sang så jeg frøs på ryggen i Oslo Spektrum i går.

Foto: Glamourbibliotekaren



Hvilken hit-maker, hvilken stemme! Enhver som husker åttitallet burde ha vært der i går aften - det var feststemning og herlig disco, nimannsorkester og seks korister, og George selv var i god form. Fastlove, Outside, Amazing, Praying For Time, Jesus to A Child, Freedom 90, Too Funky, Faith, Father Figure, I'm your man, Careless Whisper (sukk...) og ikke minst - AHHH - Everything She Wants - som må være den herligste grooven fra hele åttitallet. Med Billie Jean hakk i hæl.

Ah, hvilken glamour.



Mmm..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvah!? Har George Michael hatt konsert i spektrum? Hvorfor har jeg ikke lest om dette NOE STED??? Jeg digger mannen, han synger som en gud og har laget utrolig mange sanger(kanskje nærmere hundre hvis jeg tar med Wham!tida?) som jeg syns er knall! Nå ble jeg nokså skuffa, må jeg innrømme:-( Link til anmeldelser, evt filmsnutter?

I think I'm done with the sofa...

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, han sang som en gud i går, virkelig. Det stod en del om turnéen i avisene i mai da billettene ble lagt ut for salg, og turnéstarten ble anmeldt for et par-tre uker siden.

Dagbladet brukte over halve anmeldelsen på å beskrive hvordan George og scenen så ut, så den er knapt verdt å lese. VG sin var en smule mer saklig.

Populære innlegg