fredag, april 13, 2007


En spasertur på Briskeby resulterte i parfymeprøving på Spazio i Skovveien - Comme des Garcons Sherbet Rhubarb og Comme des Garcons 2. Middag og splitter ny kake på Pascal - Cassis (sjokolade- og solbærfondant) - sammen med gode venner. Ny spasertur, hjemover fra byen, innom MAC først og testet noen øyenskygger, og nå sitter jeg og nipper til Farris fra et martiniglass med sitronskive i og hører på gamle vinylplater av Jackson Browne. Life is good!

3 kommentarer:

Ladybird sa...

Life is good!

Anonym sa...

Kjære glamourbibliotekar! Drikker du aldri champagne?! Etter å ha fulgt denne fantastiske bloggen i ganske lang tid nå, slår det meg at det aldri har vært publisert et innlegg med hvor nydelig og usedvanlig glamorøst det er å nippe til et glass champagne. Det hører da med for glamorøse mennesker! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, personlig synes jeg ikke det er noe must. Glamour er jo subjektivt - det som kjennes glamorøst for noen, er ikke nødvendigvis det for andre :) Men har jeg valget mellom champagne og andre alkoholholdige drinker, foretrekker jeg champagne. Øl drikker jeg ikke. Vin en sjelden gang. Glamourbibliotekaren er ganske måteholden :)

Populære innlegg