torsdag, januar 03, 2008

Finn stilen: Januar


Jeg har jo helt glemt å legge ut januar-collagen! Den har ligget klar noen dager... og her er den:

Duffel fra Old Navy, grått ullskjørt fra Celine, svart kasjmirblanding-genser med chiffon-detalj i halsen fra Moschino, strømper og armbånd fra Accessorize, røde sko fra Marc Jacobs, lue, hansker og skjerf fra Oasis, veska er Mulberrys klassiker Elgin, og parfymen er en varm og rød duft fra Burberry, nemlig Brit Red.

12 kommentarer:

Aquarell sa...

Akkurat SÅNN vil jeg se ut de første dagene av det nye året!!! Du er flink!!! :D

Anonym sa...

Jøss, dette er jo forbløffende likt de klærne jeg bruker! Gøy:-D

Anonym sa...

desse collagene er det aller beste med denne bloggen - så stilreine og fine. Og denne gongen har du fått med ei Mulberry-veske. Veskene over alle vesker! Eg var euforisk då eg fekk tak i mi Mulberry Bayswater-veske på eBay.

Britt Åse sa...

Du skaper behov, Glamourbibliotekaren. Sukk!

Anonym sa...

Nydelig collage! Mulberryvesken er bare så utrolig lekker. Tror jeg må begynne å spare...

Godt nytt år, forresten.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk alle sammen :)

Litt usikker på om det er så smart av meg å skape behov... da må jeg bare stole på at dere lesere klarer å motstå fristelser, eller hur? :) Moralen min er jo å nyte synet av vakre ting samtidig som man kutter eget forbruk ;)

Anonym sa...

Å, jeg har blitt fristet maaaange ganger! Men jeg må si at du tar ansvar og gir inspirasjon og mange gode råd når det kommer til eget forbruk.

Glamourbibliotekaren sa...

Det blir nesten noe bibelsk eller klassisk fabel-aktig over dette - jeg utsetter dere for den ene fristelsen etter den andre, og dere må stålsette dere :-D

Nanne sa...

Fristelser ja, men også masse inspirasjon! Det er en del gamle yndlingsplagg som har blitt hentet fram og tatt i bruk igjen etter at jeg begynte å lese bloggen din!

Anonym sa...

Dette var den fineste collagen du har hatt på lenge!

Anonym sa...

En helt nydelig collage! Jeg fant denne bloggen i dag- og jeg elsker den. Elgin-bagen er forresten ikke særlig praktisk. Jeg finner aldri det jeg skal ha i den.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :) Jeg har Esprits Elgin-kopi, men har ikke problemer med å finne fram ;)

Populære innlegg