søndag, februar 17, 2008

Etro Sandalo


Det er ikke shopping man først og fremst prioriterer i Barcelona må vite, bortsett fra bøker (elsker å gå i fremmede bokhandler). Men nå lå det jo en fin liten parfymebutikk 100 meter fra hotellet... Så jeg stakk av en halvtime mens glamourgemalen øvde. Og fant Etro Sandalo.

Sandeltre er en note jeg liker veldig godt, helst så ren som mulig - og Body Shop sin Woody Sandalwood-olje har vært en favoritt siden jeg kjøpte den i 1992. Den forsvant, men kom heldigvis tilbake igjen for et par år siden. Men jeg har også hatt lyst på en litt mer eksklusiv sandelduft også, og Etro sin har vært aktuell lenge. Jeg er glad i Etros parfymer generelt, og har to fra før.

Toppnoter: Sitron, appelsin, rose
Hjertenoter: Sedertre, patsjuli, sandel
Basenoter: Amber, musk.

Alt jeg kjenner dog, er sandel, sandel og atter sandel. Nice!

9 kommentarer:

Britt Åse sa...

Fin flaske :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, Etro har veldig fine flasker! (Alle er like)

Anonym sa...

Men er disse mulig å få fatt på hvis man ikke skal til Barcelona, New York eller Stockholm med det første? Denne lyder veldig fristende, syns jeg!

Glamourbibliotekaren sa...

Da må det bli nettet, men jeg vil fraråde på det sterkeste å kjøpe parfymer på nettet uprøvd. Det er så individuelt hva man liker og hva man kler, og det har med kjemi å gjøre. Jeg skriver jo om parfymene jeg liker selv, igrunnen ikke som anbefalinger for andre... Så uansett er det aller best å prøve parfymer først. Hver eneste gang :)

Anonym sa...

Hvordan mener du at denne er en mer ekslusiv duft? (Oppriktig spørsmål.)
Min woody sandalwood-flaske fra Body shop fra... ja, utvilsomt fra tidlig 90-tall i alle fall er fremdeles halvfull. Én dråpe fordelt på håndledd og halsgrop holder i massevis(!), og det er ikke en duft som frister meg hver dag. Men mmmm så mørk og deilig den er! Flaks at holdbarheten later til å være udefinert:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Min Woody fra 1992 er fremdeles halvfull den også - OG jeg har enda en flaske for sikkerhetsskyld :) Etro sin kjennes mer eksklusiv fordi den er mer elegant, mer kompleks, ikke så IN YOUR FACE som Body Shop sin er. Men jeg liker begge to veldig godt. De utfyller hverandre.

Glamourbibliotekaren sa...

... og i tillegg er parfymer som Etro laget av profesjonelle parfymører - jeg tror kanskje ikke Body Shop sine parfymeoljer er like gjennomarbeidet. Hadde de vært det, hadde de kostet betydelig mer. Forskjellen ligger nok der.

Anonym sa...

Bra flaske! Liker klassiske parfymeflasker best. Ville ha likt å dufte innholdet også.. Ble dessverre i farten "anonym" på fredag, men det var jeg som kjøpte Diptyques Philosykos. Liker også faktisk best Tam Dao, men var nysgjerrig på å prøve en parfyme med fiken. Etter å ha brukt den en dag angrer jeg ikke. Veldig varm og avslappende duft, som var det jeg lette etter. Og jeg kjøpte også med meg fiken-oliven syltetøy fra Paris. Nå sitter jeg hjemme, leser mail, duftende av fiken, mens jeg spiser toast med fiken-syltetøy (Ja, det kan bli for mye av det gode, men likevel er det ikke det i dag :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Fiken overload!! :-D

Populære innlegg