mandag, mars 17, 2008

Min lille røde koffert

Dere husker kanskje at jeg kjøpte denne på bruktmarkedet på Blå? En ekte rød flyvertinnekoffert fra SAS, autentisk 60-tall, pent brukt. Årets definitivt beste investering - den er helt perfekt til kortere reiser! Jeg har brukt den som håndbagasje på fly, helgeturkoffert - og romantisk-weekend-på-hotell-koffert. Det er så mye morsommere å reise med stil! I kveld pakkes den til neste lille reise. Og i en slik koffert slenger man ikke bare tilfeldige ting - man bretter sirlig sammen utvalgte klær og legger dem pent på plass nedi.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Min mor hadde en liknende bag, uten lommer, i rustbrunt. Den kom fra en serie reisevesker som var anbefalt av SAS som kabinbaggasje og var til salgs hos veskeforhandlere. Dumt at den forsvant i en ryddesjau...

Glamourbibliotekaren sa...

De hadde en brun uten lommer på samme marked på Blå - litt mindre var den nok forresten. Disse er virkelig perfekte på fly - jeg digger å sette den fra meg i hyllen over - den går rett inn! :) (akkurat som på instruksjonsfilmen og brosjyren i setet foran)

Anonym sa...

Ja, kanskje det var den? Nei, Mammas SAS bag havarerte i Bergen den, men likevel...tror nok jeg skal kikke litt rundt og se om jeg finner noe tilsvarende. Om ikke jeg finner en av de klassiske "runde" koffertene da, de er stilige de :)

fru winther sa...

Ååååå,så fiiiin! Jeg ønsker meg sånn :-D

Anonym sa...

Anonym: Jeg har funnet flere runde gamle "hatte"-kofferter på ebay, som har vært kjempefine! Har endt opp med et par stykker til under 10 dollar + frakt :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja, de runde er også fine! Skulle hatt en sånn til min gigantiske rosa selskapshatt!

Skriversken: Loppis, loppis, loppis!

Anonym: Bra tips!

Populære innlegg