tirsdag, april 01, 2008

Finn stilen: April


I dag tenkte jeg at jeg rett og slett kunne lage en collage over det jeg selv har på. Det er april, og ca dette har jeg på 1. april, så hvorfor ikke. Det som dog slår meg, er at det er relativt fargeløst og ikke direkte vårlig. Wake-up call. Men fargemangelen til tross, det er da et snev av Jane Birkin / Charlotte Gainsbourg over det.

Jeans og trøye fra GAP - check. Svart trench fra Burberry - min er fra Old Navy. Sprint sister i brunt og lilla - check. Mulberrys Elgin - jeg har kopien fra Esprit. Svarte hansker med ukjent opphav - mine er fra Accessorize. Hvitt pashima med ukjent opphav - mitt er fra Paris, merke André. Nars Zou Zou lip laquer - check. Sølvøreringer - check (mine er fra en gullsmed i 1990). Comme des Garcons Rhubarb sherbet - check.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Rhubarb sherbet.. for et nydelig parfymenavn! Og finfin collage. Jeg tror man blir mer inspirert til å gå med farger når solen skinner. Men det burde kanskje være omvendt?

Ikke-innlogget Eva

wine-fueled narcissism sa...

For en kjempefin collage! Kjenner duften av nyslått gress og vår jord allerede... :) Gleder meg til å kaste ullskjerfet og støvlettene innerst i boden.

Apropos, jeg er på utkikk etter en svart trench som er litt kortere enn den vanlige modellen, og som ikke koster all verden. Noen som har et tips?

Anonym sa...

fint, synes jeg! Men tar til meg det du skriver om mangel på farger, altfor mye svart hos meg, og skulle gjerne bruke mer farger nå når det er vår!

Glamourbibliotekaren sa...

ja, ser dere noen kledt sånn i dag, er det mest sannsynlig meg! :)

Anonym sa...

Stïne: InWear har en sort litt kortere med flott passform og stoffkvalitet til 1000,-

wine-fueled narcissism sa...

Ah, så fint. Takk for tipset Kjersti! :)

Anonym sa...

Hei. Hva slags sko er det? og hvor har du kjøpt de?

Glamourbibliotekaren sa...

Miffy: Det er en Nike-modell som jeg tror er utgått; Sprint Sister er navnet. Jeg kjøpte mine på en sportsbutikk i New York (City Sports) for et år siden.

Anonym sa...

Vesken var flott! Hvilken butikk er den kjøpt i?
Astrid

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: I Mulberry-butikkene og en del andre eksklusive veske/tilbehørsbutikker. Eller på net-a-porter.com.

Min "kopi" fra Esprit kjøpte jeg i Paris, husker ikke hva butikken het.

Populære innlegg