tirsdag, september 16, 2008

London


Atter hamstring i herlige Covent Garden Tea House.



Forrett på marokkanske Cous Cous Darna i South Kensington.



Orket ikke å prøve å komme inn en gang...



Jeg har en magnetisk tiltrekning mot blomstermarkeder.




Bordet på ærverdige Veeraswamy i Regent street (Londons første indiske restaurant, fra 1926) var pyntet med blomsterblader.



... og i taket hang det kulørte lykter.





Min drink bestod av lychee-juice og rosesirup.




Nattevandrere i Hyde Park.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du litt flere tips til hva man bør gjøre eller kjøpe når man er i London? Skal der 1.oktober med mannen min

Glamourbibliotekaren sa...

hei - se her. Jeg ville dessuten gått på denne konserten i Wigmore Hall. Victoria&Albert Museum har utstilling med kjolene til Supremes nå. Mye moro å se i brukthallene i Covent Garden, fine bokhandler i Charing Cross Road, eller hvorfor ikke se "Mousetrap" av Agatha Christie på St. Martin's theatre - det har gått non-stop siden 1952. God tur!

Anonym sa...

sketch er det mest fantastiske stedet for afternoon thee:) nydelige kopper, blanding av tradisjon, marokkoinpirert samt innoativ design, deilege kaker og scones med krem og syltetøy:)Må oppleves!

Anonym sa...

Jeg og samboeren min skal til London i høstferien (lærere; ) og vi/jeg trenger tips til fine resturanter, parfymerier, steder å kjøpe te, bokhandlere, klesbutikker for oss vanlige, billig og greit bed & breakfast/ hotell. osv. Vi vil til hjertet av London!!!
Vi trenger ikke tips til typiske turistattraksjoner, da vi begge har sett det meste før.

Bokomaten.. sa...

Vilken vacker pyntning på bordet på restaurangen! Längtar såååå till London... så många år sedan jag var där senast att det är skamligt!:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Dere som har spørsmål om London - se her :)

Bokomaten: mm.. jeg må tilbake snart, har så mange ærender der. Museer, konserter... Skulle vært der på førstkommende søndag, men det blir litt vanskelig :)

Populære innlegg