lørdag, august 01, 2009

Noa Noa høst 2009

Men se på Noa Noa! Hvilken lekker høstkolleksjon! Tomlene opp herfra. 






8 kommentarer:

Christine sa...

Nydelige bilder!
Jeg går ofte innom Noa Noa, spesielt fordi de er så flinke til å sette sammen klær på utstillingsdukkene som står i vinduene.
Men jeg kjøper så og si aldri noe der. Lag på lag på lag er fint hvis man liker det, men enkeltvis føles klærne kjedelige og litt tantete. Sko og smykker er de gode på, jeg kjøpte mine aller beste ballerinasko i fantastisk mykt gull-skinn der.
Jenteklærne er nydelige, og hadde jeg hatt en liten jente hadde jeg gjerne kjøpt kjoler og strømper og bluser til henne der.
Det er noe yndig og sjarmerende med Noa Noa, men altså, min mening for kjedelig, uformelig og tantete....

Glamourlektoren sa...

Herlige farger, flott skjerfføring, friske kinn og nydelig ondulert hår! Jeg elsker det når høstfargene kommer i klær og make-up, slev om jeg gjerne vil tviholde på sommeren noen uker til!

Ellmine sa...

Så fantastiske fine klær og stil.
*Drømme seg bort til tidlig 1900tallet*

Skulle bare lært meg å lage bølgeføn i håret. Og hvor har det blitt av hårruller,får man kjøpt det?

Mammadamen sa...

Oi, litt mer "damete" og kanskje strammere enn tidligere ... liker det:-) Kjøpte akkurat grønne, skinnende ballerinas med 70% (!) avslag fra Noa Noa. Veldig fornøyd:-)

Anonym sa...

Helt ok, men bildene som du tar selv er mye mer underholdende. Dessuten er de veldig, veldig gode!

Kaisa sa...

Veldig fine bilder og styling! Fargene funker for meg til høsten. :) Men enig med Christine, jeg er imponert over stylingen i vinduene deres, men kjøper ingenting fordi det ikke helt funker for meg.
På den annen side, den vatterte hvite jakken på bildet med hunden kan nok muligens finne på å bli med hjem til meg etterhvert.

Glamourfilologen sa...

Helt enig med Christine! Er ikke selv begeistret for lag-på-lag-stilen, og synes mange av klærne blir for sekkete. Men disse bildene viste et forhåpentlig "nytt" Noa Noa. Generelt kan man kanskje regne med at høsten blir inspirert av 20-tallet og Chanel etter de to filmene om henne som kommer/alt er kommet på kino i høst? Det virker i hvert fall slik ut fra "Mary Jane"-skoene - og klær med løs, lav livlinje som jeg ser dukker opp i butikkene...

Anonym sa...

Elsker Noa Noa, denne kolleksjonen inkludert! Unngår imidlertid de mest romantiske plaggene og fargene, de er ikke helt min stil. I stedet kombinerer jeg med strammere plagg av andre merker. Noa Noa har gode salg hver sesong, og da plukker jeg med meg sko, smykker og annet tilbehør. Beste skokupp hittil er et par høyhælte gullsandaler med hanskemykt skinnfor, som jeg fikk til 70%!

Populære innlegg