fredag, september 15, 2017

Glamorøs fredag


Bon jour!

Siden jeg ikke tok med laptopen til Provence, og blogging via mobil har sine begrensninger, er dette et forhåndsinnstilt innlegg! I skrivende stund vet jeg ikke helt hva denne fredagen bringer, men jeg antar den vil inneholde store mengder croissanter og andre herligheter. Og sol!

Nå håper jeg dere vil bidra med deres rapporter jo før jo heller. Ha en riktig fin fredag alle sammen!

mvh Glamourbibliotekaren. 

20 kommentarer:

Signe sa...

I Oslo er det solskinn og vakre høstfarger! Jeg har pynta meg med skjørt, Dior-parfyme og nyvasket hår. Endelig fredag, veldig etterlengtet!

Anonym sa...

Nydelig fredag i småbyen også. Sykkel til jobb i sol, kjole og ullsþrømper. Herlig. God fredag til alle her! By Astrid

Anonym sa...

Sølvskimrende strikkejakke i dag. Kollega utbrøt: "Har du pyntet deg? Skal du bort?" Ja, jeg har pyntet meg, nei, jeg skal ikke bort. Kjører glamorøs fredag i dag, til en forandring (ut i fra min kollegas reaksjon), går mest i casual fredag her ;)
Sola skinner og i helgen skal vi feire "babyen" min (som er førskolebarn...). Jeg skulle gjerne vært i Provence, elsker Provence i september. Det lukter så godt der da og man kan dra på vindrueslang (!).
God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her er den ytre glamouren i behold med fin kjole fra Anna Field, sort cardigan og sorte strømper, røde joggesko fra Mizuno og nyvasket hår. Innvendig: Snart ferdig med ei særdeles hektisk uke, og planer om tur i marka etter jobb og utover ettermiddagen. Skal på tur med flere andre (+hunder) og vi skal lage middag på bål eller primus. Gleder meg!

Helga skal tilbringes dels ute på tur, dels med montering av kjøkken hos venninne (og mannen hennes) som bygger hus og og dels - forhåpentligvis - med ren latskap i godstolen! Kanskje strikking, film og/eller ei god bok.

God helg, alle som en!

Stine Arkeologine sa...

Føler meg glamorøs i min gode, gamle "Roma" parfyme som minner meg om høst, studiestart og hybeltilværelse i Bergen. Ellers har jeg i anledning fredagen svart skjørt, svart lammeullsgenser, nye, brune snøresko og sølvarmbånd. Og hestehale. Omtrent som i studietiden alt dette også, faktisk. Fullkommen høstnostalgi!

Fortsatt god ferie til Glamourbibliotekarfamilien, og god helg til dere alle! :-)

Anaruh sa...

God formiddag fra hjemmekontoret! Jeg har solsikker i vasen, hageepler i en skål og rundstykker til varming i stekeovnen. Hadde et tidlig telefonmøte med kontoret i Kuala Lumpur, men nå er resten av arbeidsdagen bare min.

I Bærum skinner sola bedre enn på lenge, så senere i dag skal jeg sette meg ut i hagen og lese videre i boka mi. Helgen er uten planer, og jeg har lyst til å fylle den med Morgenbladet, eplekakerester fra i går, tid sammen med familien min og muligens en film eller to.

Dages antrekk er yogabukse og en stripete topp (tenkte å gjøre litt Yoga with Adriene i lunsjen), parfymen er Miss Dior og ansiktet et litt glinsende etter at jeg nettopp masserte inn nypeolje. Mye gøy man kan gjøre mens man sitter i telefonen :D

Ønsker alle en riktig glamorøs fredag og en god helg!

Anonym sa...

Dagens glamour er tidlig fri fra jobb for å dra på Kulturnatt i Trondheim.Antrekket er varme klær,paraply og parfymen Miss Dior. God fredag alle!

Anne Lise sa...

God ferie! Er dessverre syk og hjemme. Men har tatt på hvit myk genser, dongeribukse fra Tiger of Sweden (kjøpt på salg) og Emma S New York parfyme. Så kan man bare drømme...God helg!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag fra en buss mot Sørlandet! Våknet nettopp av at jeg laget en snorkelyd, det er alltid like flaut og morsomt på samme tid, hoho :)
Min glamour denne helgen er altså å dra på en liten utflukt, idag blir det besøk hos familien, og imorgen skal jeg besøke noen fine nye venner jeg ble kjent med i sommer. Gleder meg!
God helg til alle!

Kirsten sa...

God fredag, i dag er den ytre glamouren på topp. Skjørt og ny genser i en farge jeg synes kler meg godt, i tillegg er det endelig tid for et frisørbesøk etter jobb. Forsøker en ny frisør denne gangen og gleder meg til å fornye meg litt og slappe av med et magasin og et glass vin i frisørstolen. Helgen byr på avslapning og familietid og jeg ser frem til å leke masse med det lille trollet mitt. God helg!

Stine sa...

Om fire timar er det endeleg helg! Eg feirar med minimalistisk svartruta retro-kjole, raud neglelakk og grønt skjerf som dagens glamoureffekter. I nistepakken ligg herlege plommer som tanta til ei i kollektivet gav oss i går, så i dag ser eg litt ekstra fram til lunsj. Ein annan ting eg gler meg til er helga sin storloppis her i byen, og då passar det jo fint at studiestipendet kom i går... Håper glamourbibliotekaren med familie har det knallfint på ferie, sjølv om dei daglege innlegga dinne er sakna så lenge. God glamorøs fredag og helg ønskast alle!

koristen sa...

Fredag og sol! Håret mitt er nyklippet og nyfarget, antrekket er casual - jeans med polkadotgenser og gamle rosa joggesko. Men ved siden av meg står en koffert med kjole og notemappe, for jeg reiser rett fra jobb på korseminar. Gleder meg til sang og venner og moro og deilig mat på hotell hele helgen :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie på utenlandsferie og til alle andre glamorøse!

Bliss sa...

Solen skinner litt og jeg syklet avgårde til jobb i skjørt, strømper og høye hæler. Folk kikker kanskje litt rart på meg her "ute på landet", men det fungerer utmerket og jeg slipper å ha med skiftesko i sykkelkurven.
Rett på fest etter jobb, så sitter på jobb med litt fugler i magen i dag.
God fredag alle sammen :)

Anglofilia sa...

Snarlig innom jobb I dag etter å ha vært I Trondheim på et møte. Der var det strålende høstvær og flott temperatur, himmel, så fint det var! Jeg vil flytte!Helga her I vest blir forhåpentlig ikke så dum den heller. Det blir gresskarsuppe, film og vin I kveld, og I morgen skal jeg I bursdag med noen kjekke damer. Det blir fint. Søndag tenker jeg at det blir turdag. Riktig god helg til alle sammen!

Kjersti sa...

God fredag! Dagen er glamorøs i den forstand at jeg kjenner en viss grad av ro til sinns fordi jeg antydningsvis begynner å få kontroll over en del praktiske gjøremål som har hengt over meg en stund. Legg merke til med hvilket forbehold jeg formulerer det; kjenner jeg meg selv rett kan jeg om kort tid overmannes av følelsen av at alt raser sammen uansett. Men.
I kveld kommer soldatsønnen hjem for helga. Gjøkalven er ikke slaktet, derimot har jeg bakt brownie som er hans favorittkake. Været skal være bra, og planene for helga er kun å ta det rolig og være sammen. Deilig!

.mette sa...

O fine fredag. Kaffe m venninne, fotpleie, bobler og pizza i heimen. God helg. Mette

Ingerid sa...

På tide med fredag nå! Dagens glamour var perleøredobber og Burberry woman bak øret. Jeg kjenner på meg at dette kan bli en virkelig fin høsthelg. Eplekake, tur i skogen, mye avslapning. .. mest mulig sånt. God helg, alle sammen, og kos dere riktig mye i Provence, kjære Glamourbibliotekar!

Glamourlegen sa...

Er det innafor å kommentere lørdag kveld? Hadde fri på fredag, det var megagigasuperglamorøst! Fortrengte selvpålagt shoppestopp og oppdaterte garderoben med kule og funksjonelle hverdagsplagg hos tre av nisjebutikkene her i småbyen. Klinte til med en deilig dobbel latte på havremelk når jeg først var på kosetur.

Godt i gang med nattevakt nå, håper det blir bittelitt zzz :)

Håper alle har en nydelig helg!

Frida G Svensson sa...

njut nu av din semester! <3

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Bra dere henger her på fredager selv om vertinnen var et annet sted :)

Populære innlegg