torsdag, august 31, 2006

Billig & Bra

I dag tenkte jeg vi kunne slå et slag for billige produkter som gjør nytta si og som i enkelte tilfeller til og med kan være å foretrekke foran mer eksklusive saker. Her trenger jeg hjelp fra dere lesere. Jeg vil gjerne vite hva slags lowend-produkter dere liker? Når det gjelder hudpleie og shampoo&balsam, er jeg ikke begeistret for supermarkedmerkene - jeg merker klar forskjell på hud og hår hvis jeg bruker billigvarer. Jeg går helst for litt høyere kvalitet når det gjelder makeup og parfyme også. Men det er nok individuelt.



Jeg synes Nivea øyensminkefjerner er bra. Den koster rundt 35-40 kroner på Ica og er ganske drøy. Og ikke oljete i det hele tatt - jeg liker ikke altfor oljete sminkefjernere; jeg får alltid olje på øynene og må blunke som en gal lenge etterpå.

Body Shop sin kamillesminkefjerner er også veldig bra. Jeg har testet både den som er vannaktig på flaske og denne på tube. Spørsmålet er vel om Body Shop kan kalles Low-end - de er jo temmelig dyre etterhvert. Jeg tror denne sminkefjerneren koster rundt en hundrings, altså bare noen tiere mindre enn f.eks. Biotherm eller Lancome sin. På den annen side synes jeg den er bedre enn de to, så det spiller forsåvidt ingen rolle.


Denne deodoranten fra Vaseline Intensive Care dufter mildt og fint. Om den er veldig BRA vet jeg ikke. Men jeg liker uansett å bruke den. En ulempe er jo at den i høyeste grad setter hvite flekker på klærne, så man må liksom ta den på etter at man har kledt på seg. Eller bare gå i hvitt..




Over til makeup:
Disse øyenskyggene fra Max Factor, "Earth spirits", er veldig bra. Kjempefine farger, pigmenterte og holdbare. Og ikke veldig dyre. Min favoritt er grønngråskimrende og heter "angel eyes". Koster kanskje rundt 70 kroner? husker ikke.



Det var det jeg husket så langt - må tenke litt til. Hva med dere; noen billige produkter å anbefale?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Angående deo:
Acos parfymefrie er bra og billig (billigere, og større pakning) enn Cosmicas.

Anonym sa...

Jeg bruker en del av Cosmica sine parfymefrie hudkremer, de fungerer veldig bra for meg. Dessuten liker jeg Neutrogena sin håndkrem.

Anonym sa...

Innspill i deodebatten: Har nettopp kjøpt NIVEAs Pure-deodorant, som ikke setter flekker på klærne og dufter godt! Bra side, forresten!

Ane sa...

Dove Silk-deo er god og mild, og jeg har ikke merket noe til hvite merker på klærne.

Jeg har brukt alskens dyre mascarer; YSL, Helena Rubinstein, Clinique, Kanebo - og synes alle har blitt veldig klumpete og tørre etter kort tid. L'Oreals Double Extension-mascara til ca 100 kr gir faktisk veldig fine vipper, og er drøy.

Anonym sa...

Budsjettfavoritter: Jeg liker øyensminkefjerneren til L'oreal (den som også fjerner vannfast mascara). Og så er jeg veldig fornøyd med Max Factors silkgloss, den tørker ikke ut leppene som f.eks juicy tubes gjør. Og så liker jeg en body lotion med skimmer kjøpt på apoteket, den heter Cliniderm shimmering body lotion. Helt nydelig!

Anonym sa...

Jag håller med om glam-bibliotekariens förslag! Vill även slå ett slag för den klassiska och väldoftande Nivea body lotion.
I deo-debatten röstar jag på Rexona.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for bidrag, alle sammen! Godt å vite at det finnes billige alternativer når kontoen er tom.

Populære innlegg