torsdag, september 09, 2010

Finn stilen: September


Septembercollagen byr vel ikke på mange overraskelser. Dette er en favoritt hver høst, og jeg tror jeg har laget minst tre så å si identiske tidligere. Men det gjør vel ingenting!

Jeans fra Seven for all mankind, stripete ullgenser fra Day Birger et Mikkelsen, blazer fra Miu Miu, converse-sko, messenger bag fra Aspinal of London, en av mine yndlingshøstparfymer - Messe de Minuit fra Etro, sheer color cheek tint fra Bobbi Brown, små øredobber fra Nordstrom, rødt skjerf fra Modcloth, og en fin notisbok. For eksempel.

8 kommentarer:

U9 sa...

Stripete gensere liker vi. Det blir liksom aldri umoderne. (På ferie i Norden har jeg lagt merke til at de stripete turistene nesten alltid er finske. Påvirket av Marimekkos striper?) Ellers må jeg inrømme at jeg har hermet litt og laget mitt eget finn stilen-innlegg. Dog i en helt annen gate :-)

glamouringeniøren sa...

Oi oi, dette ser jo ut som meg :)
Bortsett fra øredobbene, da jeg ikke har hull i ørene, så er det i prinsipp min hverdagsuniform. Herlig!

Anonym sa...

Den veska var til å dø for! Og ellers et meget fint antrekk:)

Ine sa...

Hvit- og svartstripete genser + rødt skjerf er så fint! :)

Linn sa...

Elsker disse...
Tenkte jeg skulle lage en selv...
Polyvore er et morsomt program...

Ha en fin Torsdag:)
SP

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Jeg er også glad i Messe de Minuit. Kjøpte den i sommer etter å ha lest anbefalingen på bloggen din. Den lukter litt kjellerbibliotek. Kanksje den rett og slett er skapt for bibliotekarer?

Jenny B sa...

Stiligt! Precis vad man behöver när i september: kläder som är litet varmare men behåller minnet av sommaren.

Malin sa...

Den stripete genseren er på ønskelista mi! Men trenger den egentlig ikke, så der blir den vel en liten stund til:)

Jeg har forresten et spørsmål til deg! Jeg trenger å finne en parfyme som jeg har lett kjeempe lenge etter, så jeg tenkte at hvem er vel bedre egnet til å spørre enn deg:)

Jeg er ganske sikker på at merket er Marco'polo, men problemet er at jeg ikke finner marco'polo parfymer i det hele tatt. Laget de kanskje bare en parfyme,og sluttet med dette? Er det i såfall noe håp om at jeg kan finne den igjen? Det er kanskje 10 år siden jeg fikk den, og den hadde en ganske mild kryddrete lukt.

Jeg skjønner at dette kanskje er et vanskelig spørsmål, men håpet er at du kanskje vet nøyaktig hvilken parfyme jeg snakker om!:)
På forhånd, takk:)

Populære innlegg