fredag, september 10, 2010

Glamorøs fredag

God morgen? Hvem våkner kl. 06.30 på en fridag? Jeg. Men det er helt ok å stå opp med solen! Enn så lenge iført stripete pysjamasbukser og en Neil Young-t-skjorte fra en turné i 1993, og foreløbig uten planer for dagen annet enn å finne en ny bok å lese. Duft vil bli Noa Noa i allefall, den er fin på denne tiden. Dagens første tekopp ble en blanding av Twinings Earl Grey og Green Tea & Apple, og radioen står på NRK Klassisk. Senere tror jeg Kate Bush får snurre noen ganger på platespilleren, for dette tror jeg kan bli en nostalgidag - med det fine været og det hele.

Ha en fin dag alle sammen! Og husk at alle er velkomne med sine rapporter, spesielt dere som ikke har avgitt rapport tidligere!

31 kommentarer:

Mariaflyflyfly sa...

Det er noe magisk med lyset i morges!
Selv har jeg hjemmekontordag, og har foreløpig bunkret opp med trad Earl grey, pysj og stillhet...
Tenker jeg skal mekke meg ett par ostesmørbrødskiver siden det er fredag. Det er lov det? :)

Ine sa...

God morgen! Jeg skal være omviser på folkemuseet i dag, for en skoleklasse som jeg ikke vet om er første- eller tiendeklassinger. Det blir spennende! Nå har jeg spist havregrøt, og tar med meg kaffen i termokopp på bussen. Rød leppestift er på plass! Ønsker alle en god helg :)

Alt godt sa...

God morgon!

Ja, det er ein fin morgon i dag. Eg har brukt den siste timen på å rydde i huset, slik at det er klart til min kvite tornado skal fyke rundt og gjere alt klart til helga.

Det blir ei intens helg, i ettermiddag skal eg organisere loppehenting, i morgon skal eg lage mat heile dagen, for eg er "kokk" i konfirmasjonen til sonen til mi venninne som går av stabelen på søndag. Konfirmanten har heldigvis klare oppfatningar om kva som skal serverast, og det er det enklaste. Fjortenåringen er serveringshjelp.

Dagens glamour består av ein raud bluse og caprijeans, supplert med ei heilt ny flaske Dolce Vita frå Kiel, der eg var på seminar på onsdag. Det blir spennande å lukte om den har forandra seg veldig frå den gamle eg har ståande i skapet.

Ha ei fin helg, alle saman, og bibliotekaren især!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag! Her skinner solen også, dessverre er jeg på jobb, men planlegger rask gange hjem rundt kl 15 og ut for å nyte den!

Antrekket er omtrent som september finn stilen, dressjakken er bare byttet ut med en grå ullcardigan :) Neglene er blanke og duften er Hermes Rose Ikebana.

Foreløpig drikkes det bare vann, men en liten svipptur ut for en dagens kaffe planlegges.

I kveld skal forhåpentligvis en hyggelig jobbnyhet feires med vin og god mat. Kanskje får jeg senior foran tittelen min ;)

Helga skal tilbringes utendørs før det søndag ettermiddag igjen blir Oslo, jobbuke i Glamourbibliotekarens by venter, herlig!

Ha en strålende helg alle sammen!

Mynte sa...

I dag tok jeg det roligere da jeg leverte i barnehagen. Jeg pleier å stresse veldig med det, men i dag tok jeg heller en senere t-bane. Noe som gjorde morgenen finere for alle tre! Jeg har pynta meg med skjørt, høye støvletter og vakre smykker. Nå ligger det en fin arbeidsdag foran meg før det er helg. Jeg har allerede blitt ønska god helg. Det var hyggelig! Kanskje det blir Høstutstillingen i helga? Og kanskje en tur på kino for å se "I am love". Håper det!

HildeSofie sa...

Ahh, fredag!

Oslodag i dag, er vert og omviser for et par kolleger fra våre svenske søsterorganisasjon. Dagen byr på et par møter og et seminar, og iløpet av dagen skal jeg finne tid til å servere litt kake til kontoret, som nyslått trettiåring må jo det til :)

Helgen tilbringes hjemme, med en kjæreste som jobber hele dagen, så jeg er "skiftarbeiderenke". Det betyr tid til litt jobbing, noen turer ut på skogsstiene og forhåpentligvis litt kokkelering (fikk to fine kokebøker til bursdagen, hurra!).

En riktig fin helg til alle!

Quirky An sa...

Denne solskinnsfredagen startet med en stor kopp fair trade earl grey og fortsatte med en forfriskende sykkeltur ned bakkene til jobb.
Dagens glamour: fiolett bluse, mine søte alice-i-eventyrland-sko (grå med kilehæl og fløyelssløyfe foran) og min nye favoritt: en herlig vitage trench coat :)
God fredag alle!

Anonym sa...

Fredagsgloumouren i dag består i å glede seg til kveldens yoga!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Lønningsdag og kort dag på kontoret gjør fredagsfølelsen ekstra glamorøs :-)
Antrekket er i sort og grått (til og med kaffetermoskoppen fra Starbucks), tilbehøret er enkle hjerter i sølv i ørene. Dagens duft ble Gucci Rush.
Gleder meg til en helg med lite planer, kos med mann og barn og kanskje et lite glass vin eller to...
God helg til alle!!

Hufsa sa...

God morgen! Her i huset startet dagen halv seks, men jeg fikk sove til halv ni på min siste ferie og mammapermisjonsdag. Planer for helgen er å tilbringe tid med min lille familie og prøve å ikke kose i stykker datteren min på 8 mnd. Dagens glamoureffekt er klær hentet ut fra nyryddet og grundig organisert klesskap. Herlig!

koristen sa...

Dagens beste glamoureffekt er håret, klippet og farget igår av min flinke faste frisør :-) Ellers gamle yndlingsstøvletter, arvebling rundt halsen og Chanel No 5 Sensual elixir bak ørene.

Klubb i kveld, god mat og morsomme jenter, imorgen besøke venner på landet, håper været blir bedre enn værmeldingen.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

slikejenter sa...

Jeg SER nok ikke spesielt glamorøs ut, med bustete hår (hvor er børsten???) og joggesko. Men fredagsfølelsen er bra nok i seg selv. Og jeg har kost meg med god kafé-frokost og skal på trening etter jobb. Og i helga får jeg besøk av en låvvli venninne. Det blir ei strålende helg.

For dere også, håper jeg :)

Britt Åse sa...

God fredagsmorgen.
Det er hjemmekontor igjen, med hår og antrekk uegnet for offentligheten, men jeg dufter nydelig av Songes fra Annick Goutal, en sensuell floral med frangipani, Frangipani, Tiare-blomst (en slags gardenia), jasmin, ylang-ylang og fransk vanilje.
Det føles ganske glamorøst :-)

For øvrig blir dette en sånn helg hvor det ikke er noen faste planer, vi har avlyst noe vi egentlig ikke hadde lyst til, og det er i alle fall deilig!

Nå må det jobbes. Ha en god fredag og helg, alle sammen, Glambibl især :D

Cecilia sa...

Sykkeltur i solskinn er en fin start på arbeidsdagen! Har ikke slutta med årets sitrusfriske sommerparfyme, EauparKenzo. I kveld blir det svømmetur, og i morgen er planen å se Joan Miro-utstillingen på Henie-Onstadsenteret.
http://www.hok.no/joan-miro-kunstens-gartner.4666047-30477.html

God helg til alle :-)

Smake sa...

Sit framleis med ei glamorøs kjensle i kroppen etter å ha vore gjest i forrige helgs draumebryllaup i Italia. Åh, så vakkert!

Likevel starta glamorøs fredag allereie i går, då me endeleg fekk omgjort den nye leiligheten vår til ein heim. Ei endeleg heimekjensle etter tre veker i utlandet, -det er glamorøst det!

No skal espresso bryggast og kjapp frukost etast. Ute skin sola, så det blir ein treningstur med gemalen før me begge vender tilbake til bøkene i ettermiddag. Eg har planar om å gå å utforske det gamle biblioteket for så å lese der.

Resten av helga går med til middag med vener, turgåing i haustsola, tedrikking og lesing av Doris Lessings "The Golden Notebook".

Eg ynskjer alle fine folk og glamourbibliotekaren især ei nydeleg hausthelg!

Grace sa...

God morgen!
Helgeglamoren startet allerede i går med klipp og farg hos frisøren, veldig deilig og long overdue. Nå sitter jeg nydusjet i olabukse og t-skjorte og drikker smoothie, leser avis og venter på at datteren skal våkne. Kjenner at jeg i anledning fredagen kommer til å skifte inn i noe hvor jeg føler meg litt mer glamorøs. Blir røde lepper i dag!

Blir noen ærend i dag før jeg kveld skal feiere en venninne. Andre helgen på rad mor er ute og svinger seg og far er barnevakt :) Stas!

Ønsker alle en riktig god helg!

stella sa...

God helg til dere alle! Er på jobb i Mitsouko, med grønn krydderte i koppen. Dagens antrekk er lyse capribukser og flate mary Janes-sko, og neglene er glamorøst burgunder-brune takket være Dior. Sola skinner og været er strålende her i trønderbyen.
Planene for kvelden er å spise god mat sammen med mann på restaurant, mens ungdommene skal kose seg alene hjemme. I morgen feirer vi 14 årsdagen til dattera mi, og søndag blir det skogstur + jobbing + (håper jeg! det er avhengig av når jeg blir ferdig med å skrive forelesning)"I am love".

(har vært "borte" herifra lenge. Før kalte jeg meg Sol, men ser at det er kommet en ny sol imens, så jeg tar navnet Stella)

k sa...

Voknet av at en dynamittsalve gikk av rett bortenfor meg - ikke spesielt glamourøs vekkerklokke :-) Men sola skinner og det er sommertemperatur, jeg egner meg ikke for ut-av-døren foreløpig her jeg sitter i morgenkåpe med kaffekoppen over bøkene og håret på tvers. Når dagens ondulering skal gjøres blir jeg iallefall duftene av nyinnkjøpte Prada sin Infusion de Fleur d`Oranger. God helg til alle!

frk. Frydefull sa...

Gode, gode fredag! Dagens glamoureffekt er følelsen av å ha kommet nesten til bunns i en endeløs mengde jobb. Den ytre glamouren skal få sitt i morgen - da er det endelig tid for hår! Jippy - det er alt for lenge siden sist - og glamourfølelsen av nyklippet og farget hår er jo lyx : ) Muligens topper jeg det hele med en god kopp kaffe i byen …

Kvelden skal tilbringes med Mannen, hjemmelaget pizza, Nytt på Nytt og god musikk. Gleder meg!
Ønsker alle en god helg!

Synne sa...

Fredag igjen! I dag er det blyantskjørt, strømper i friske farger og favorittparfymen som gjelder. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er intenst glad! Håper alle får en flott helg, det er jeg sikker på at dere fortjener!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag til alle!
Deilig dag med pent vær, så jeg spaserte til jobb i stedet for å ta trikk. :)
Antrekk og sminke i dag er sterkt inspirert av D. I. Alex Drake i tv-serien Ashes to Ashes (oppfølger til Life on Mars), satt til England 1981. Så her er det tofarget øyeskygge i gull og grønt, øyeskygge som eyeliner og lys rosa leppestift. Blå storskjorte i silke med rødt strikkbelte og skinny jeans.

Helgen skal tilbringes med mann og venner. Hjemmelaget pizza hørtes ut som et bra middagstips for i dag!

http://www.filmjackets.com/TV_JACKETS/ashestoashes/ashes_to_ashes-drake-004.jpg

K sa...

God fredag! Jeg har en herlig fridag pga planleggingsdag i barnehagen, og datteren og jeg har vært en spasertur på Torshov i det vakre høstværet. I kveld skal jeg ut og spise middag med venninner og så på vernissage på Høstutstillingen. Og det er jo alltid en opplevelse ;o)

Ønsker alle en fortreffelig helg!

Lene sa...

god helg!

idag er jeg atter oppstått etter en forkjølelse som slo meg helt ut, så glamouren består av de helt enkle ting: muligheten til å puste gjennom nesen, feks. og det at jeg idag har dusjet og har planer om å ta på ordentlige klær, ikke bare pysj.
om jeg orker skal jeg tusle en tur ned på det lokale parfymeriet for å kjøpe meg en ny neglelakk, noe jeg har fantasert om og gledet meg til disse dagene under dyna!

dagens te er thè du hammam fra le palais des thès, kanskje yndlingsteen min og deilig både kald og varm, et lite tips der altså :)

GSHS sa...

Bad hair day, rouge noir på neglene og svart ullstrømpebukse under skjørtet. Sånn passe fin :)

Nå skal jeg straks fikse nypete og sjokolade til ukas heftemottak.

Frøkna sa...

Fredagsglamouren i dag ble inspirert av din collage igår, men med businessvennlig vri - mellomblå favorittjeans fra Nudie, stripet genser, svart dressjakke, Cecilie Melli øredobber, svarte og hvite "blonde"pumps, litt mer sminke enn vanlig og duften er mer høst-tung 8for meg iallefall): Allure. Litt ekstra omtanke på antrekket gjorde godt. Helgen skal herlig nok preges av festligheter med venninnner i kveld, fjelltur i morgen, festligheter med jobbkollegaer og en sløv, fin og god søndag! JEG GLEDER MEG.

Ha en flott helg!

sol sa...

Jazzkonsert midt på blanke fredagsformiddagen her - en del av obligatorikken i min studenttilværelse, lykkelige meg:-) Indian summer tillater småblomstrete skjørt, og Lancômes "Magnifique" er passe sprelsk på en hoppende herlig fredag in the middle of Life Itself. God helg!

Anne sa...

Kveldens glamour-ingrediens er Michael Bublè på Spotify! Og ellers bodylotin Chance fra Chanel. God helg!!

tonemor sa...

Gratulerer med nye ruter. Jeg liker bakgrunnen, forgrunnen og alt det umiddelbare og reflekterte jeg leser om på siden din. Det er fredag kveld og stikkord herfra er kanelknekkebrød fra ferie i København, nyåpnet Jarlsberg ost, døtre under pledd i sofaen og tekanne. Livet er godt.

Fioljenta sa...

Sen rapport, men det gjør vel ikkeno =)

Frøkna har idag tilbragt dagen på forelesninger iført grønn kjole, Converse, litt ekstra sminke og parfymeprøver på Miss Dior Cheriè. Forelesning går jo som en lek når man kan sitte å sniffe på herlig duftende håndledd istedenfor å ta notater!

Resten av dagen har gått med til glamorøs thai-mat på restaurant med sin far, og tv-kveld i leiligheten med mange gode studievenner. Lykke!

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekar!
Jeg har prøvd å kontakte deg via din yahoo-mail, men får meldingen i retur. Har du en annen adresse jeg kan skrive til?

Mvh
Tonje

Glamourbibliotekaren sa...

Hei, den skal funke altså. glamourbibliotekaren@yahoo.com - får flere mailer dit daglig! :)

Populære innlegg