fredag, desember 09, 2016

Glamorøs fredag

God formiddag!
Her ble det sovemorgen og litt sen rapportering. Men det er fredag, sola skinner i hagen vår og jeg har endelig funnet igjen ikke-gravid-klærne mine, hurra! En trilletur er nok på sin plass etterhvert. 

I helga skal jeg prøve å få til litt julebakst, det er i alle fall ambisjonene, så får vi se hvordan det går. Et bad har jeg også planer om (i badekar, ikke i fjorden..). 

Hva med dere? Hva forgyller en fredag i desember for dere? Rapporter mottas i kommentarfeltet som vanlig!

God helg!

mvh
Glamourbibliotekaren

17 kommentarer:

frk Frydefull sa...

Denne helgen er så velkommen! Tar med kjæresten til København. Der skal vi gjøre minst mulig. Bare lade opp noen litt tomme batterier med julestemning og kos. Det gledes stort!

Oda sa...


Eg sit og arbeider med eksamensforberedelsar på toget medan vi køyrer gjennom eit grønt og brunt landskap. Her i DK er det litt for varmt til å vere desember syns eg. Seinare i dag skal eg og ei venninde øve inn nokre julesongar. Eg fann ein versjon av Sugar Plum Fairy i The Real Book si juleutgåve, så eg håpar vi får naila den på gitar og tverrfløyte i løpet av dagen. Seinare skal eg på kino å sjå Fantastisc Beast and where to find them. I den anlednign er eg ikledd min Hogwarts- genser i raudt og blåstripa mønstre og gullskrift. Eg har på meg mi trés chic- jakke, lave støvlettar og høge jeans. Parfyma er mi juleparfyme, nemleg den tunge, søte Princess fra Vera Wang. Ellers skal helga bestå av juleselskap med gode venninder, julefilmsjåing og forhåpentlegvis ein søndagstur langs havet. God weekend!

HildeSofie sa...

Hoi, fredag igjen, denne uken har gått superfort :)
Jeg startet dagen med morgentrening og litt husvask, før jeg stoppet på kaffebaren på hjørnet på vei til kontoret, og skeiet ut med både chai latte og take away frokost.

Antrekket er sorte smale bukser og lang sort skjorte over ulltrøye (som jeg går med nærmest konstant fra august til mai hvert år). Morgenens husvask gjorde at jeg ikke fikk lakket negler, men det står på planen i kveld. Tror det må bli lilla. Duften er Chanel Chance, som jeg fant frem fra skapt for litt siden.

Ettermiddagen og lørdag formiddag går med til jobbmøte, men jeg er godt forberedt, så det blir helt ok - og hyggelig å møte de nye folkene som har kommet med siden sist.

Resten av helgen er uten planer, vurderer en kinotur i morgen etter jobb, og kanskje får jeg besøk av en fin fyr på søndag? Ellers må jeg legge en slagplan for årets julegaveinnkjøp. Og se på NRKs julekalender!

God helg til alle :)

Kammerpiken sa...

I dag flytter koret ut fra øvingsrommet og inn på scenen før den store julekonserten i morgen "Jul, for swingende!". - Jazzkvartett, solister og greier - tror det kan bli stas. Etter konserten blir det tapas og kos før vi tar juleferie. Vi skal være bortreist selve juledagene, men jeg tror likevel at det skal bakes litt når det blir neste uke. På jobb er det en stille fredag, bortsett fra blikkenslageren på taket som reparerer det som utløste en stor vannlekkasje tidligere i uken. Tusen takk for flinke håndverkere! Vannlekkasje er IKKE glamour - fungerende luftelyre med tett hatt ER glamour! God helg!

Anonym sa...

God fredag! I dag avspaserer jeg etter en hektisk innspurt med mye overtid, og jeg nyter hvert sekund. Dagen begynte rolig med aviser og bok foran peisen, nå har jeg vært og trent og gått tur gjennom parken i lav vintersol. Altså! Så fint. Snart videre til byen for å kjøpe to julegaver, pepperkakedeig til helga og kanskje en ny julekjole til meg. I ettermiddag blir det pizza og Snøfall med barna, selvsagt. Er så glad for den julekalenderen og NRK som tar barn på alvor og fortsetter å lage gode ting.
God helg til alle!
Lotta

S sa...

Har endelig en litt mindre travel dag på jobb, og har mulighet til å høre radio og drikke kaffe mens jeg jobber. Har dessuten nettopp spist julelunsj med gode kolleger, så hyggelig. Blir noen små ærender på tur hjem fra jobb i dag, og da ligger jeg godt an med julegavene. Har også funnet ut hvordan vi skal gjøre det med julegavene til barna i år, og det er så fint å ha en partner som tenker likedan omkring gavehysteriet og overflodssamfunnet. Så vi har funnet frem til noen fine gaver som likevel signaliserer moderasjon. Og heldigvis er våre barn ikke særlig opptatt av pakkene i seg selv, selv om de liker en overraskelse.

Ellers byr helga på oppvisning som det ene barnet skal delta på, gaveinnpakking, kanskje litt kakebaking og Snøfall med ungene. Er enig med Lotta i at det er så flott at NRK fortsatt lager kvalitets-TV for barna! Forhåpentligvis får jeg også tatt igjen noe av søvnmangelen som jeg sliter med for tiden.

God adventshelg!

Anonym sa...

God ettermiddag. Yogaen er gjort, likeså dusj og brunch. Snart klar for jobb i Operaen - med kostyme! Aner ikke om jeg skal være Clara eller pepperkake - moro blir det helt sikkert. Glamoureffekten må da bli kostyme - uansett hva det blir.
God helg. Mette

tonemor sa...

Gode tilbakemeldinger på veggkalenderen vi har laget på Tilrettelagt Opplæring forgyller en intens fredag.
Den burde sees av alle som jobber med elever. God helg !

koristen sa...

I dag har vi et årlig førjulsarrangement for kunder, jeg har holdt foredrag og fått applaus, det er alltid glamorøst :-) Antrekket er pen, mørkegrønn kjole med litt blingsmykker og rødt armbånd - og svarte, slitte joggesko som jeg akkurat NÅ så at jeg har glemt å skifte av meg, fnis. Jaja, da kan jeg like godt beholde dem på, for kundene har gått hjem!

Etter jobb skal jeg handle noen julegaver og fortsette med noen jeg holder på å lage. I morgen blir det en liten opptreden med koret på et kjøpesenter - pr for julekonserten vi skal ha neste helg. Også vil jeg ha med meg minst en julekonsert som tilhører denne helgen.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Solbad sa...

Denne helgen blir ganske julete, med planer om å se en julefilm med gode venner, og med deltakelse på en lokal julekonsert som nok gir god stemning selv om det kanskje ikke blir sånn helproft på den musikalske siden. Og så skal en halvveis fullført ommøblering av leiligheten fullføres, slik at hjemmesfæren blir koselig og klar til juleferien om en drøy ukes tid!

Marta sa...

I dag låg glamouren i gratis frukost med dei bibliotektilsette på skulen - det set ei eksamensskrivande studentvakt pris på! Har dratt på med dongeribukse til fordel for pysj, det er ein oppgradering frå skriving heime, om ikkje anna. Det vert jobb og skriving resten av dagen trur eg, men kanskje eg skal unna meg eitt par episodar av Snøfall før eg legg meg, i alle fall.
Og i morgon skal eg sjå Spelemann på taket!
God helg (:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en vinterkald og vakker Bodøby! Dagen har vært ganske så glamorøs, med fri fra jobb og mange ærender som har blitt tatt hånd om. Antrekket har vært sort penbukse, mørk singlet under plommelilla genser og farmors gamle giftering på min venstre lillefinger. Chanel på leppene, MaxFactor på vippene, pen skinnveske fra Marks&Spencer over skulderen. Har blant annet hentet årets bilde-julekort hos Johnsons fotobutikk, og helga skal brukes til å skrive på dem :) I morgen er det et av årets tre julebord, og jeg gleder meg. På formiddagen skal jeg bake lussekatter med et par venninner - også glamorøst. Søndag formiddag skal været være fint, så da blir det langtur med den firbeinte. Nå: Peppernøttbaking.

God helg, alle som en!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Nokre gonger er glamourøs fredag å kunne ta på seg piggsko og gode klær og gp ein lang tur i skogen. Og etterpå komme inn og ta på varmt og tørt og fyre opp i omnen!

Annette sa...

God fredag!
I dag har jeg pyntet meg med et arvet, brunt og knelangt skjørt fra min farmor og går ellers i sort. Ullsinglet er såklart også på, som jeg ser flere over her også nyter å bruke.
Med nye og spennende arbeidsoppgaver har denne uka gått som en drøm, ihvertfall nesten. Og så bærer det om ikke så lenge hjem til kjæresten og ferdig søtpotetsuppe som jeg lagde i går kveld. Hurra :-)

Tigram sa...

Fredagsglamour med tur i skogen etter jobb, så badekar før peis og utflating. Den yngste lagar middagen, kva meir kan ein ynskje seg... Planer om å lage jolekake ein av dagane og ein liten bytur i morgon. Ha god fredag alle!

Togpiken. sa...

Fredagen har vært en fin dag! Jeg og den lille på fem måneder har vært i svømmehallen for første gang, og det var stor stas for oss begge. Nå som han sover, skal det nye kjøkkenet innvies med pizzabaking sammen med kjæresten. Og så venter sofaen og sikkert en film og et glass med en bedre eplemost... den ytre glamouren lar vente på seg i dag, men i morgen skal jeg glamme meg opp litt før vi tar en liten tur i byen med kafé og julegaver:-) God helg!

Ingerid sa...

Å gå til jobben var dagens glamour, å komme hjem til glad og trøtt familie var et annet høydepunkt. I helgen blir det trivelig besøk og baking av lussekatter, som deretter skal spises med julete til!

Populære innlegg