torsdag, november 01, 2007

Julegavetips


Det er litt tidlig å tenke jul ennå, men jeg vet at det er mange der ute som har begynt å planlegge julepresanger til kjærester, foreldre, søsken... og her er et av mine beste tips til en bra og fremtidsrettet gave, som i tillegg er perfekt om man skal gi gave sammen med noen andre (mao spleise): DAB-radio.

Det er fremdeles en god stund til FM-nettet blir slukket, men det dukker stadig opp kanaler som bare finnes på DAB (og nett), som f.eks. den eminente arkivkanalen NRK Gull, barnekanalen NRK Super m.m. Og da er det fint å ha en radio som fikser begge deler!

Hifiklubben har et ganske bra utvalg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jo faktisk en god idé!

Må vel nesten signere denne anonym så jeg ikke blir avslørt :)

Tove sa...

Men er ikkje det dumme med DAB-radio at ein del musikk (i alle fall klassisk) faktisk har dårlegare kvalitet enn via ein FM-radio?

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Smart :)

Tove: Noen sier så, men jeg må ærlig talt innrømme at det har jeg aldri lagt merke til. Jeg hører på NRK Klassisk og P2 hver dag, og gleder meg stort over å slippe spraking :)

Anonym sa...

Godt tips. Du får brukbare DAB-radioer til en grei sum også. Jeg har to, den ene er dyr og fancy- og med veldig bra lyd, den andre har jeg på badet, den var billig, men overraskende god.

Og- fra en som jobber med DAB-innhold; det er en ære å bli reklamert for av glamourbibliotekaren!

Glamourbibliotekaren sa...

Journalist: Radio er et supert medium, og jeg reklamerer gjerne for det når det skal være! :)

Anonym sa...

Som du sier- radio er et supert medium- og den aller supreste radiokanalen er nok NRK Super ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Journalist: Aha ;-)

Populære innlegg