fredag, november 02, 2007

Glamorøs fredag!


Min favoritt-fredag: FRIdag. Hurra! Dagen skal tilbringes med glamourgemalen, og planene er ikke lagt ennå. Men aller først skal jeg ta han med ut på frokost!

Hva med dere, kjære lesere?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Heldig du, som får en fridag med din kjære :-)

Her skal det jobbes, jobbes, jobbes. Føler meg litt glam likevel etter å ha hatt en tung treningsøkt i morges, ikledd svart kjole, grå acneboots, min favoritt kåpe fra armani og pradaveske. I ørene: smaragder, en kjærlighetsgave fra min mann. Gleder meg til en romantisk helg med min kjære..

Jenny B sa...

Jag har svart topp, byxor och skor, olivgrön ögonskugga och örhängen och plommonfärgat läppstift. Jag tog på den goda parfymen Givenchy Hot Couture, och min kollega frågade om det var teet som doftade - "Det luktar hälsosamt i alla fall". Haha! IT-killar är för gulliga!

Anonym sa...

I dag har jeg på meg grå topp fra odd molly og ferskenfarget cardigan. Utrolig nok har jeg glemt å tatt på meg parfyme i dag. Litt stress i dag morges shø. Helgen skal tilbringes på landet hos mormor og morfar. Kjenner jeg dem rett blir det en helg med mye mat og kos.

Stella Polaris sa...

Frokost med gemalen høres fantastisk ut. Jeg har på smale dongeribukser,sko i naturlig lærfarge med mandeltå og hæler, svart kasjmirgenser med naturhvitt alpakka skjerf over. Skjerfet besår av heklede rundinger som er sydd sammen. Rød transparent leppestift (Nars flaming dust), enkle hengeøredobber med med perler + sølvring med stor flat perle. Sitter på kontoret og ser ut over fjorden. Lett melisdryss av snø på fjellene. I kveld skal jeg finne mønster på hjemmestrikkede julegaver. I morgen ettermiddag blir det kanskje suppeteater eller kinoens dag.

Anonym sa...

I dag har jeg grå plissert kjole med grå satin-bånd rundt halslinningen, kjøpt i Japan, over grå og hvit stripete genserkjole, sorte strømper og gjenoppdagede italienske skoletter. Antrekket får meg til å føle meg litt som Marikken (Astrid Lindgren), så ikke nødvendigvis superglamorøs, men litt utenom det vanlige.
Plan for helgen: jakte sko og holdin-undertøy til kickoff med jobb...

Anonym sa...

Juristen har vært på morgenseminar, og er iført sort- og hvittprikkete ullskjørt fra Paris, sort kasjmirgenser, svært høyhelte støvletter kjøpt i B. St. Germain, perler og nydelige Serge Lutens! Jeg savner Paris, men skal leve lenge på minnene og nyyyte all musikk og te jeg har kjøpt:-)

Nanne sa...

Ingen fancy designerlabels her, men passelig fredagsglamorøs på jobben i sort v-halsgenser med champagnefarget silkebluse under, grå klassiske dressbukser og grå, semskede pumps. Tilbehør: Oppsatt hår, øreringer i gull og diskret make-up. Glemte parfymen - igjen! Som det utpregede B-mennesket jeg er, blir det av og til mer enn nok bare å stå opp og få på seg klær om morgenen.....God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Jenny b; fra hvilket merke kommer den plommefargede leppestiften?

Ingen glamourøs fredag her, men alltid inspirerende å lese om andres.

Glamourbibliotekaren sa...

Dere høres fine ut alle sammen! :)

Nanne: Samme her, designerlabels og bibliotekarlønn går liksom ikke helt sammen :-D

Jenny B sa...

Malou, läppstiftet är Attitude från FACE Stockholm. Det är litet torrt, men har hållit bra i flera år och sitter fortfarande bra!

Anonym sa...

Synes det er synd det ikke er en større kultur for det å spise ute, det være seg frokost som middag. Når jeg er på ferie i usa, spises som regel alle måltidene ute, og man får knall bra middag til 20-30 dollar. Men med de prisene som er i Norge, så er man jo blakk iløpet av den første uka..

Populære innlegg