fredag, mai 04, 2018

Au revoir!


Bloggen fyller 13 år i dag. Den er tenåring. Jeg tror det er en fin anledning til å si takk for nå. 

I tretten år har jeg formidlet til dere noe av det jeg mener er det gode liv. Jeg forsøkte å oppsummere dette i lifehacks-posten i går, og håper jeg har nådd fram med noe av det. Det har vært veldig hyggelig å være glamourbibliotekar for dere i alle disse år, og jeg håper flest mulig vil fortsette å følge meg på Instagram. Her finner dere meg, og #glamorøsfredag er jo mulig å rapportere der også. (Man behøver ikke være registrert medlem for å se bildene, bare for å kommentere). Jeg beholder også min mailadresse glamourbibliotekaren at yahoo dot com, hvis noen har noe de vil dele med meg eller vil sende en hilsen. Det hadde vært hyggelig å høre fra dere!

Jeg beholder bloggen og domenet, den vil fortsette å være åpen og tilgjengelig for dere. Søk i arkivet, bruk bloggen, legg gjerne igjen en kommentar. Jeg har bevisst lagt ut masse linker den siste uka, sånn at dere skal bli inspirerte til å klikke dere videre og videre. Jeg endrer ingenting, med mindre det kommer mye spam. 

Se absolutt ikke bort fra at jeg dukker opp igjen en dag - dette er ikke nødvendigvis et endelig farvel. Når man har et stort formidlingsbehov er det fint å ha et slikt sted, men også fint å ikke være "forpliktet" til å skrive noe. Vi får se hva som skjer! 

Musikkbloggen min vil bli oppdatert etter hver konsert jeg går på. Parfymebloggen består også.  

Så alle mine kjære gode venner som har fulgt meg i alle eller noen av disse årene: Tusen takk for nå. Det har vært en ære og en fornøyelse å være en del av hverdagen deres. Ikke minst: Jeg kommer til å savne å lese om hva som setter en gullkant på fredagene deres! Lov meg at dere fortsetter å gjøre fredagene glamorøse for dere selv! Det skal i alle fall jeg.

Au revoir! Nå går jeg ut i hagen og setter meg under morelltreet med en kopp te. Fuglene synger sin kveldssang. 

Eders for evig og alltid,
Glamourbibliotekaren

94 kommentarer:

Tolken sa...

Tusen takk for alt du har formidlet i alle disse årene. Du har vært en glede og inspirasjon i hverdagen min.
Cecilie

Anonym sa...

Saw that coming med all bloggingen den siste tiden, samt at du har valgt å lette på sløret om hvor du bor både hjemme og på ferie.
Takk for alt!

Anna sa...

Kjære glamourbibliotekar!

Nå felte jeg en aldri så liten tåre. TUSEN takk for alt du har gitt oss med denne bloggen - en vakker, summende hage som jeg alltid har følt meg oppløftet, inspirert, litt fredeligere til sinns eller rett og slett klokere etter å ha besøkt.
13 år er lenge, i livet og på internett, og det er forståelig at du nå ønsker en forandring, men jeg kommer til å savne deg!

Fredagsglamouren jeg vil nevne i dag er derfor en overveldende følelse av takknemlighet overfor deg, for alle dagene og fredagene du har inspirert oss til å forgylle. Og en bukett med blå riddersporer som lyste så vakkert at jeg holdt på å gispe.

Anonym sa...

Tusen takk for innsatsen!

Godt at bloggen blir liggende til glede og inspirasjon og jeg kommer til å følge deg på instagram!

velkommen tilbake!

å

Trofast leser sa...

Åh, jeg gikk inn her for å komme med en litt sen glamorøs fredag-rapport også fant jeg dette... Jeg har fulgt bloggen nesten siden oppstarten og vært innom så godt som daglig, så den vil bli dypt savnet. Takk for all inspirasjon og glede! Vemodig at du gir deg, men først og fremst er jeg takknemlig for alt du har delt.

Jeg kommer til å titte innom for reisetips, inspirasjon og pusterom. Glamourbibliotekarens julekalender vil garantert bli besøkt hver dag i advent! Også kommer jeg nok til å håpe på et ørlite innlegg fra Glamourbibliotekaren selv en gang i ny og ne..

Yvonne sa...

Åh nå fikk jeg samme følelse som kjærlighetssorg.... ååhh nei. Jeg som elsker bloggen din. Mer enn alle andre blogger😵 men takk for alt da!❤ kommer til å følge iherdig med på instagram. Au revoir💌

Lektor Tørrdal sa...

Jeg kommer til å savne bloggen som har vært en oase til glede i hverdagen.
Gleder meg til fine bilder på Instagram

Maren sa...

Tusen takk for at du har skrevet favorittbloggen min!

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar! Jeg må si som Anna, jeg felte en liten tåre (flere, faktisk), da jeg leste at du nå gir deg med bloggen. Det er fullt forståelig, 13 år er lang tid. Men du skal vite at bloggen din har betydd mye! Den har inspirert, hjulpet gjennom tøffe tider og gjort det lettere å se hva som faktisk er viktig i livet! TUSEN TAKK for innsatsen!
Jeg kommer nok også til å oppsøke bloggen innimellom, og kanskje må jeg til og med på instagram... Og jeg skal videreføre ideen om glamorøs fredag.
Igjen tusen takk for alt du har gitt oss!

Anonym sa...

Tusen takk for all fin lesing og inspirasjon! Kommer nok innom og saumfarer gamle innlegg ;)

Anonym sa...

Tusen takk for inspirasjon og spesielt et lite lyspunkt hver eneste fredag. Og lykke til videre!

Inger sa...

Takk for alle vakre bilder, hverdagslykke og fredagsglamour! Bloggen din er den eneste jeg leser, alltid med forventning og glede, selv om jeg ikke har fulgt den fra starten av. Den har gitt inspirasjon i hverdagen. Trist at det er slutt nå, men også forståelig. Det er en tid for alt. Lykke til videre!

Anonym sa...

Nei men så trist! Bloggen din var jo den beste, et deilig lite jordbærsted i ly for alt ståket der ute. Det får det fortsette å være, uten aktiv blogging og nye innlegg fra deg, men det er jaggu en litt vemodig likevel. Takk for at du holdt ut så lenge! Og for all inspirasjon og gode livsråd! De beste ønsker videre, med glamouren og med selve livet. Fra Lotta

Ina sa...

Kjære Glamourbibliotekar! Takk for alt det fine du har formidlet gjennom bloggen i løpet av disse årene. Jeg har vært fast leser siden 2015, og kommer til å savne dette lille fristedet noe fryktelig. Her har det alltid vært hyggelig å komme innom for en virtuell kopp te og en vandring i hagen. Håper du kommer tilbake en gang!

Maja sa...

Å nei... Det er jo kjempetrist! Jeg forstår godt at alt har en ende og alt til sin tid og sånt, men jeg kommer virkelig til å savne oppdateringer fra din kant! Takk og pris for arkivet, det skal brukes flittig. Tusen takk kjære Glamourbibliotekar! Beste bloggen i hele verden! Peace & love! Klem fra Maja.

Karen sa...

Dette var uventet! Du har vært tilstede i hele min blogglesertid (10 år), og er en av de få jeg fortsatt følger. Selv om jeg aldri har kommentert, har jeg satt stor pris på glamorøs fredag. Takk for at du har minnet meg på hva som er viktig og hva jeg egentlig er opptatt av, når glossy blogger har satt griller i hodet mitt.

All lykke videre til deg, gemalen og jenta deres!
Karen

Stine Arkeologine sa...

Å, nå sank hjertet litt i brystet! Bloggen din har vært en følgesvenn og et pusterom på nettet og i hverdagen for meg i mange år. Jeg fant tilfeldigvis fram hit på et tidspunkt da jeg trengte noe fint og håpefullt å holde meg fast i, og det fikk jeg her. For det kommer jeg alltid til å være takknemlig overfor deg. Nå må vi stå på våre egne, glamorøse bein framover - og det lover jeg å gjøre! Og så skal jeg fortsette å følge deg på Instagram og i musikkbloggen. Tusen takk for all glede og inspirasjon og oppmuntring du har gitt i alle disse årene. En stor klem til deg, og på gjensyn! <3

Anonym sa...

Å nei, jeg som har fulgt deg i ti år og hadde håpet på tretti år til! Å drifte en blogg krever både tid, arbeid og overskudd, det forstår jeg. Men jeg kommer til å savne din helt spesielle kloke, glamorøse og sympatiske stil. Du har en sånn fin integritet som jeg beundrer, og jeg tror vi er mange som har latt oss inspirere av bloggen din. Tusen takk, kjære Glamourbibliotekar!

PS: Krysser selvsagt fingrene for at du får ånden over deg igjen ved en senere anledning!


Marte

Anonym sa...

Kjære Glamourbibliotekar!

Jeg har fulgt bloggen din i mange år. Du har gitt så mye inspirasjon. Jeg har besøkt steder i Oslo og Paris som du har anbefalt. Jeg har smakt på flere ulike teer, inspirert av deg. Har planer om å invitere oftere på te, kaffe og kake. Har spist sitronpasta (nam) som du har skrevet om. Jeg kommer til å bruke arkivet i bloggen din, for eksempel når jeg snart skal til Gøteborg.

Takk for følget og på gjensyn!

Vivian

Anni sa...

Da er det bare en ting å gjøre. Begynne på side 1 i bloggen. For essensen i det du har formidlet er tidløst, og står støtt uansett årstall. Takk for alt!

Hermia Says sa...

Åh! Varmt tack för den källa till lugn, energi och inspiration din blogg varit genom åren.
À bientôt! :)

Sørlandspige sa...

Kjære glamourbibliotekar! Din musikk, dine bilder og kloke betraktninger har jeg lest hver dag i over ti år, og de har alltid gjort dagen min litt bedre. Hjertelig takk fra en av dine eldste lesere (67)!

Kristin sa...

Å... dette er litt vemodig! Jeg vil også gjerne takke deg, Glamourbibliotekaren, for en alldeles nydelig blogg som jeg har hatt så mye glede av i mange år. Alle kloke tanker, alle gode tips, alle fine steder du har vist oss. Evig takknemlig. Stor klem fra Kristin.

Kirsebærblomster sa...

Tusen, tusen takk for alt du har formidlet av gode innsikter, tips og triks for å forgylle enhver hverdag. Du har utvilsomt forgyllet min. Men bloggen er jo der som et referanseverk til hverdagsglamouren! Jeg tror jeg får følge Annis eksempel- å begynne på innlegg 1. Forhåpentligvis på gjensyn!

Anonym sa...

Kjære glamourbibliotekar. Så rart. Jeg ble ikke overrasket over overskriften selv om jeg ble trist. Har følt litt på at det nå blir et nytt kapittel, uten blogg. Tusen tusen takk for alle fine innlegg gjennom årene, all hverdagsglamour du har gjort oss oppmerksom på, det er jeg så takknemlig for. Jeg følger deg videre på Instagram, og kommer nok til å lese mye her inne selv om det ikke kommer flere innlegg. Og kommer du tilbake en gang, så fryder jeg meg.Alt godt for deg og din familie kjære du , og takk til fine lesere som har kommentert og gitt glamorøse tips også! På gjensyn!

Ingunn sa...

Er det sant..? Snufs, denne dagen har jeg fryktet. Men den måtte jo komme. Tusen millioner takk for den beste bloggen noensinne, den fineste bloggen, den mest inspirerende. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har søkt bloggen for et eller annet "to pick me up" på dårlige dager, og det har aldri slått feil. Hverdagsterapien min! Veldig leit å ikke få oppdateringer lenger, men jeg er så glad for at du lar den ligge åpen til inspirasjon og hygge for oss alle. Tusen takk for det. Evig takknemlig!

Anonym sa...

Takk for en fantastisk flott blogg. Har vært fast leser siden 2007, fant deg i jakten på NY-tips. Du har inspirert og tipset meg om så mye :)

Ina Marie sa...

Dette var vemodig. Tusen takk for alle fine innlegg, tips og triks gjennom årenes løp. Bloggen din har vært en oase! Takk.

HildeSofie sa...

Jeg slutter meg til alle de gode ordene over her - tusen takk for mange, mange år med fine innlegg og kloke tanker! Ca ti år har det nok blitt, og det har vært en fryd! Det kommer til å bli savnet, men takket være instagram blir vel abstinensene til å leve med. Og konseptet glamorøs fredag er godt innarbeidet :)

Trude sa...

Dette var jeg ikke forberedt på, åh så trist, men jeg har stor forståelse for at du trenger å sette et punktum. Jeg er veldig glad for at du fortsetter på instagram. Dette er absolutt den eneste bloggen jeg noensinne har fulgt så det kjennes vemodig - jeg kommer alltid til bloggen når hjemlengselen til Norge og Oslo blir stor, eller når jeg bare har lyst på litt positiv inspirasjon. Tusen takk for alt du har delt og blogget om - glamorøs fredag og fine ting på en mandag skal jeg definitivt holde liv i på egen hånd :-) Blir også litt trist å ikke lese hva resten av "gjengen" har planer om i helga - man kjenner jo igjen noen navn etterhvert og det føles som vi er en fin "cybergjeng" med mange like verdier. Så jeg sier tusen-tusen takk glamourbibliotekar og tusen takk til alle andre som har delt sine historier i dette forumet. På gjensyn!

Ingerid sa...

Kjære Glamourbibliotekar! Tårer i øynene, du vil bli savnet her også. Og alle de andres fine kommentarer... dette har virkelig vært et høydepunkt i hverdagen min siden 2006. Tusen tusen takk! Og riktig god sommer i hagen!

Anonym sa...

Åh, så vemodig!!!! Bloggen din har fulgt meg gjennom tenårene på Vestlandsbygda og studenttilværelsen i Oslo. Tusen takk for alt arbeidet du har lagt ned i din skjønne krok av verdensveven! God sommer!

Ida sa...

Oi for en vemodig nyhet å få... Nå ble jeg litt satt ut. Du har vært en så viktig del av hverdagene mine i mange år nå. Gitt meg så mye inspirasjon og glede. Kloke ord og flotte bilder. Du skal vite at du kommer til å bli veldig savnet. Og neppe bare av meg. Takk for alt du har delt så hjertelig av deg selv. Jeg kommer nok til å benytte meg av arkivet ditt, og skal prøve så godt jeg kan å gjøre dagene glamorøse (ikke bare fredagene). Og da skal jeg tenke på deg kjære Glamourbibliotekar. Varme klemmer fra oss i kattelivet. PS. Om du skulle føle for å dele litt bilder av hagen din i sommer ville jeg blitt så uendelig takknemlig <3

Anonym sa...

Dette kjennes litt som å være ferdig med en god bok, en fin film eller TV-serie, jeg blir sittende igjen med en slags tomhet siden det er slutt, men samtidig takknemlighet for alt det bloggen har gitt meg! Har fulgt bloggen i noen år, og den har inspirert meg til å finne gleden i hverdagen og i alle årstider. Skal fortsette å gjøre fredagen litt ekstra glamorøs og finne fine ting på mandager! Er glad du fortsatt er på instagram, og så er det jo lov å håpe at du en dag kommer tilbake! Ønsker deg alt godt! Elin.

Alice sa...

Takk for at du har laget en av vevens flotteste plasser!

Anonym sa...

Takk for det du har delt, av gode ting. Jeg har vært litt til og fra i blogg-verdenen, men har fått inspirasjon fra mange av innleggene dine, bl.a. gode musikktips og annet. Så takk, glamourbibliotekar, og lykke til videre!
R.

Esther M. sa...

Takk for flere år med en veldig fin blogg! Jeg leste den fast for flere år tilbake da jeg selv var bibliotekarstudent. Så forsvant den for meg en god stund før jeg oppdaget den på nytt i fjor. Da hjalp du meg med å gjenoppdage små hverdagsgleder jeg hadde glemt i den såkalte tidsklemma. Er nå bevisst på hver eneste lille gode ting jeg opplever i hverdagen: en fin sang på radioen, spise kveldsmat av min farmors gamle servise, nyvasket hår eller lukten av nyslått gress. Alle disse tingene som jeg hadde glemt at faktisk kan gi energi når hverdagen er som travlest. Takk for det. Har lest deg hver dag siden. Jeg ønsker deg en strålende vår og sommer i den flotte hagen din :)

Tigram sa...

Takk for all glede du har gitt! No vert det eit sakn, men det du har delt tar eg med meg. Ynskjer deg alt godt vidare!

S. sa...

Oj! Tror jeg kommer til å savne å følge deg og (deler av) livet ditt! Har jo fulgt bloggen din siden 2006... Lykke til med alt du holder på med, kos deg - og håper du dukker opp igjen på bloggen. :)

Stine sa...

Felte nokre tårer då eg las dette... Har skjønt det komme, men håpte likevel at det ikkje skulle skje, sjølv om det er forståeleg. Denne bloggen har vore eit pusterom i livet i ei årrekke. Når kvardagen har vore tung og grå og hovudet fullt av bekymringar, har eg rømt inn i Glamourbibliotekarens univers for å kjenne på godfølelsen igjen. Det kjem eg nok aldri til å slutte med! Tusen takk for jobben du har lagt ned i denne bloggen, som har vore til slik glede for meg og så mange andre! Du skulle hatt ein pris!

Maje sa...

Leit å høre at du gir deg (i denne omgang), for jeg har gledet med til hver nye post som dukket opp i RSS-leseren min. Når det er sagt, så skjønner jeg jo godt at det er vanskelig å opprettholde publiseringfrekvensen når man har jobb og barn og hage og.. og..

Tusen takk for all inspirasjon! Jeg har nytt hvert innlegg og kost meg med bokanmeldelser, musikktips, reisetips og hageinspirasjon. Det har vært helt nydelig! Til slutt får jeg nevne at Glamourbibliotekarens Earl Grey-kjeks er en favoritt og at den har startet et nytt liv i vegansk form for mine veganske kollegaer. Jeg har også prøvd flere ulike smaker: kaffe, kakao, chocolate chips, ingefær og kanel for å nevne noen.

Åh, dette er trist. Vel, vel.. Tusen takk igjen! Ønsker deg og dine en herlig sommer og alt godt!

Anonym sa...

Har følt det litt på meg og skjønner deg godt. Jeg vil komme til å savne bloggen din. Den har åpnet øynene mine mang en gang. Ønsker deg lykke til videre som småbarnsmor og menneske. Igjrn; takk��⚘ Vh Astrid

Anonym sa...

Åh, dette var trist! Det føler litt som da en venn eller bekjent en er glad i skal flytte tvers over verden.

Takk for alle fine lesestunder, kjoletips, te-anbefalinger, og ikke minst, evnen til å formidle hverdagsgleder!

..og så nærer jeg et lite håp om et og annet blogginnlegg i ny og ne også i framtiden!

Jeg ønsker deg og dine en flott sommer!

Anonym sa...

Tusen tusen takk for all ro du har formmidlet, all livsglede og ikke minst humring over glamourtips for unge kvinner fra tidlige tider!

Jeg synes du skal skrive bok! (Crowdfunding??)

Anonym sa...

Tusen takk for alle de fantastiske blogginnleggene gjennom årene�� Jeg har lest denne bloggen i hvert fall i ti år, muligens lengre❤️ Du har virkelig inspirert meg og jeg er så takknemlig for all jobben du har lagt ned for å glede andre! Jeg har elsket å lese om så og si alt. Støtter forslaget om bok! Du virker som hel ved for meg. kos deg med familien din og fortsett å nyte livet. Julia

vossaoslo sa...

Tusen takk for alle disse årene, det har vært e glede å følge deg.
Lykke til videre i livet,nyt det.

Joy sa...

Tusen takk, kjære Glamourbibliotekar, for fantastisk formidling av de enkle hverdagsgledene! Jeg har fulgt deg trofast i ca ti år, selv om jeg sjelden har lagt igjen en kommentar - du har gitt meg ro i sjela, og glede i hjertet :-) Lykke til videre - jeg følger deg fortsatt på Instagram, men under eget navn :-)

Elisabeth sa...

Takk for følget siden høsten 2007! Og god tur på veien videre :)

CardiganGirlKnits sa...

Hei, tusen takk for en flott blogg. Jeg synes den har formidlet nedsenkte skuldre og en fin atmosfære i alle områder av livet, suverent. Jeg har imidlertid et spørsmål fordi jeg har lett og lett etter svar på bloggen og andre steder. VI skal til New York til høsten og leter etter et hotell som er bra i et område som er koselig. Siden jeg har 2 tenåringsbarn så vil jeg gjerne formidle litt av den stemningen som du har i dine reiser til New York, at det er mer enn bare shopping og at det finnes koselige "lunger" å gå i andre typer butikker, ikke bare skyskrapere og store malls. Så derfor lurte jeg på om du kunne anbefale noe hotell eller område for oss. Mye av områder har jeg sett på bloggen din (takk, takk), men hotell synes jeg er vanskelig.

tea sa...

Dette var en vemodig nyhet å komme hjem til, men også veldig forståelig at du ønsker å avslutte dette kapitlet (hvert fall for denne gang!). Tusen takk for en fantastisk blogg! Kommer til å savne innleggene dine. Alt godt ønskes deg og dine :)

Anonym sa...

Tusen takk for all glede og nytelse du har gitt gjennom bloggen din! Måten du skriver på gjør at det blir så levende.
Når en dør lukkes, åpnes en annen. Ofte fokuserer vi så lenge på den lukkede døra at vi ikke ser den som har blitt åpnet for oss.
Jeg kommer til å savne bloggen din, men kose meg med bildene du deler. Lykke til videre :)

Mvh Stine

Anne Grethe sa...

TAKK! - for alle gode stemninger du har gitt. Jeg er så glad for at jeg fant deg. Gleder meg over fortsatt å kunne følge deg på Instagram og lese tidligere blogginnlegg. Stor klem :)

Koristen sa...

Oioi, jeg kommer til å savne bloggingen din, men skjønner deg godt :-) Takk for all glede og inspirasjon! Sees på Instagram!

Anonym sa...

Så vemodig! Dette har vært favorittbloggen min i over 10 år. Tusen takk for all inspirasjon :)

Kjersti sa...

Takk for alle fine, inspirerende, hyggelige og tankevekkende (for å velge noen få blant uendelig mange fine adjektiver jeg kunne brukt) innlegg. Jeg kommer til å savne bloggingen din!
Vi sees på Instagram! God sommer :-)

Marit K sa...

Takk <3 Det har vært en sann glede å følge deg.

Dahlia sa...

Takk for alle fine stunder du har gitt oss i mange år. Jeg kommer virkelig til å savne "Kva las du no", reisereportasjer og en blogg som aldri sier kjøp, kjøp, men ta vare på, ta vare på! Lykke til videre, til hun lille med musefletter og til deg.

Anonym sa...

Tusen takk for at jeg har fått følge deg i så mange år. Det har vært en stor glede og gitt meg så mye inspirasjon! Du har et blikk på verden og et fokus på de verdier som jeg også setter høyt. Godt å vite at det finnes en som deg, som deler så mange av mine tanker også. Er glad for at bloggen din fortsatt er tilgjengelig, og at jeg kan følge deg på Instagram. Lykke til videre!

Glamourfarmasøyten sa...

Tusen takk for å ha fått følge deg i mange år, dette er den bloggen jeg har fulgt lengst, så det var litt vemodig, men skjønner deg! Takk for alle oppmuntrende innlegg og inspirasjon på mange fronter, som sneakers, te, hagelykke og rømmekake :-) Jeg har ikke vært så flink til å kommentere, men har lest det meste! Fortsetter å følge deg på Instagram! Lykke til videre til deg og din lille familie, fra en som også har et morelltre å heie fram i skrivende stund!

Anonym sa...

Å nei, så trist! No måtte eg faktisk laste ned Instagram berre for å ikkje miste deg heilt. Tusen takk for all glede og inspirasjon du har gitt meg dei ti åra eg har fulgt deg. Du har vore med meg gjennom heile studietida og godt inn i vaksenlivet, og du har sett spor i livet mitt. Internett blir ikkje det same utan bloggoppdateringane dine. Alt hell og lykke vidare!

Ingvild sa...

Tusen takk for alle de fine stemningene og bildene du har formidlet til leserne dine! Bloggen har vært til stor glede, inspirasjon og ettertanke. Så fint at du lar den være tilgjengelig fortsatt - den vil fortsatt bli lest av mange.

Alt godt for tiden fremover!

Glamourfilologen sa...

Takk for mange fine og inpirerende blogginnlegg!

Tyra sa...

Tusen takk for blogg-opplevelsene du har gitt oss. Jeg har hatt stor glede av å følge Glamourbibliotekaren - også med bakgrunn i musikkbibliotekarlivet fra "et tidligere liv"!
Uansett: Veldig forståelig at livet har ulike faser,- og det gjelder for oss alle.
Takk igjen.
Mvh Tyra

instance sa...

Tusen, tusen takk for en helt unik og inspirerende blogg. Ønsker deg og familien alt godt videre i neste kapittel. Utrolig fint at du lar bloggen være åpen, så man kan kose seg med arkivene når savnet blir for stort!

Anaruh sa...

Tusen takk for alle fine bloggstunder du har gitt oss! Jeg kommer virkelig til å savne oppdateringene dine, særlig bokrapportene og hverdagsinnleggene hvor du bare blogger om stemningen ved spisebordet eller en kveld i sofaen. Skal klikke meg innom og lese gamle innlegg i blant, hvis savnet blir for stort. Takk for nå!

glow sa...

Tusen takk for alt du har gitt meg! har brukt bloggen så mye siden jeg først oppdaget den. Til og med kjæresten har snoket rundt her for å finne inspirasjon til bursdagsgave til meg. Allerede på torsdag så reiser vi til Gøteborg og skal på hotell Pigall etter å ha lest om det her inne. Jeg kommer til å savne nye posts her veldig mye, men har heldigvis instagram å trøste meg med. Tusen takk for nå, håper vi sees igjen.

Ps. du har også vekket lesergleden på nytt i meg de siste årene. Er evig takknemlig for det også.

Nattsvartur sa...

Å nei!
Nå ble jeg utrolig trist!
Bloggen din er så utrolig hyggelig, med så mye av det jeg selv elsker i livet - te, bøker, fin musikk, villnisshager, gamle filmer, Woody Allen, vakre steder i Oslo som min eget høyt elskede og dypt savnede Homansbyen, Oslofjorden, og generelt hverdags-glamour.
Etter å ha fulgt bloggen i 10-11 år kommer jeg til å savne den masse, men fint du lar den være aktiv og tilgjengelig så vi kan gå inn og la oss inspirere av gamle innlegg.
Kos deg masse med den lille tulla, og så vender du kanskje tilbake til bloggen når hun har nådd tenårene...?
Takk for alt gjennom disse årene!

Anonym sa...

Oj oj oj! Nå ble jeg lei meg. Tenker på alle de gode dagene og morgenene jeg har fått ved å gå inn på bloggen din: se fine foto og collager, lese gode tekster - bli inspirert og gledet. Men jeg skjønner at alt har sin tid, og alt tar sin tid, særlig når man ikke bare kan fokusere på seg selv.

Så nyt teen, forsommeren, hagen, blomstrende trær og datteren! Tusen takk for masse godt i alle disse årene!
Og ja, jeg kommer til å fortsette å lete opp collager, tips og inspirerende foto når hverdagen krever det.

Lille My

Anonym sa...

Så utrolig trist. Fredager blir ikke det samme uten, det er helt sikkert. Takk for innsatsen!

Anonym sa...

Oj oj oj! Nå ble jeg lei meg.
Tenker på alle de dagene og morgenene som har blitt reddet ved at jeg har gått inn på bloggen din og sett fine foto og collager, lest bra tekster og tips.

Samtidig skjønner jeg at alt har sin tid og at alt tar tid, særlig når man ikke lenger kan fokusere bare på seg selv.

Tusen takk for at arkivet fortsatt skal være her! Det kommer til å bli brukt som deilig inspirasjon når hverdagen krever det.

Lille My

Anonym sa...

Oj oj oj! Nå ble jeg lei meg.
Tenker på alle de dagene og morgenene som har blitt reddet ved at jeg har gått inn på bloggen din og sett fine foto og collager, lest bra tekster og tips.

Samtidig skjønner jeg at alt har sin tid og at alt tar tid, særlig når man ikke lenger kan fokusere bare på seg selv.

Tusen takk for at arkivet fortsatt skal være her! Det kommer til å bli brukt som deilig inspirasjon når hverdagen krever det.

Lille My

Josefine sa...

Takk for nå, og for all inspirasjonen!

Ine sa...

Takk for alt det fine du har delt, for inspirasjon til holdbar glamour og å sette pris på de små ting, for gode musikk- og boktips og en dytt til å gjøre noe ekstra ut av hver fredag. Du vil bli savnet! Men jeg forstår avgjørelsen din veldig godt. Også kan vi jo krysse fingrene for at du føler for å gjøre comeback etter en stund <3

Elisabeth sa...

Det var overraskende og trist å høre! Tusen takk for alt du har skrevet og blogget om, jeg har fulgt deg i mange år og blitt så inspirert!

Lykke til med alt!!!

Anonym sa...

Oi, nå ble jeg satt ut. Har vært med siden 2006, og har virkelig hatt både nytte og stor glede av denne fine bloggen. Som flere over har nevnt, har jeg også satt pris på integriteten og den bærekraftige grunntanken her inne. Det har føltes ekte. Takk for inspirasjonen! Jeg kommer til å fortsette å søke i biblioteket, og følger også på insta. Lykke til med neste kapittel!

Elisabeth sa...

(Sørgelig å ha en fredag uten glamorøs fredag her inne. Selv om dagen var glamorøs nok!)

Susie sa...

Tusen takk, Glamourbibliotekaren. Du og vennene dine har vært en god, morsom og støttende gjeng. Glamouren skal ikke glemmes, verken til hverdags eller fest :)

Oda sa...

Kjære Glamourbibliotekar,
håpar din første fredag på 13 år utan rapport her inne har vore herleg <3 Eg slenger meg på resten av gjengen og seier TUSEN HJARTELEG TAKK for desse åra. Som eg har skrive her tidlegare har du jo fungert litt som ei virtuell storesøster for meg som vore ein del av mi dannelsesreise frå tenåra inn i voksenlivet, og ditt bidrag der er eg så utruleg takknemleg for :-) Ynskjer deg alt godt vidare! (og sjåast på Instagram)

Anonym sa...

Og du hadde min andre favorittblogg. Takk til deg også! Det florerer av glossy blogger der ute. Dere var motsatsen. Takk igjen�� Vh Astrid

Janne sa...

Å nei, det var jo et trist innlegg. Har fulgt deg i alle år, og det har vært en fin start på dagen. Lykke til videre, takk for god formidling av hverdagsgleder. På gjensyn :)

barnebibliotekaren sa...

Tusen takk for inspirasjon! Jeg er av dem som har fulgt deg i over 10 år,- i perioder har jeg kommentert og rapportert litt, i perioder ikke. Men jeg har lest alle innlegg, og vært glad for å ha et sted å titte innom som priser de små ting, hverdagsglamour og god musikk.

Alt godt videre!

Frk Frydefull sa...

Å nei! Hva blir glamorøs fredag heretter? Bloggen har vært et fabelaktig sted for å tenke litt bedre etter hva glamour egentlig kan handle om. Den har gjort det lettere å sette enda mer pris på blomstrende morelltrær og summende humler i lavendel. Jeg har plukket opp mange Berlin-tips fra deg (bare to uker siden jeg satt på Anna Blume og dro inn den herlige stemningen i Prenzlauer Berg) og jeg elsker reprise-innleggene <3 Så egentlig ville jeg bare si TUSEN TAKK!

Anonym sa...

Det var synd, det er ikke så mange frie blogger i sjangeren med integritet der ute. Din var en av dem, og takk for det! Jeg håper du kommer tilbake en dag på "uavhengig kanal" for oss som ikke er på instagram og den slags. Tusen takk for den flotte bloggen og et håp om at du tar opp tråden en dag igjen ;)

Anonym sa...

Kommer til å savne bloggen din, som jeg har fulgt i mange år og som har gitt meg massevis av inspirasjon når det gjelder litteratur, musikk, hage/blomster og reise. Vi er nok mange som gjennom deg har oppdaget at vi er ganske glamorøse - på vår måte! Hva skal vi gjøre nå, liksom? Jo selvsagt fortsette i samme ånd. Og du får forhåpentligvis bedre tid til det gode liv. Lykke til videre, og stor takk! Hilsen Glamourlektoren

Anonym sa...

Å, dette var trist å lese! Bloggen din har vært en oppmuntring i hverdagen for meg. Bare det å lese om hvilke verdier du ønsker å fremme, dine hverdagsgleder, hva som gir farge og mening for deg. Mye inspirasjon har jeg fått gjennom flere år! Tusen takk! Kos deg nå utover med godjenta di og mannen i ditt liv, med alt som har gledet, og gleder deg!Nyt øyeblikket og lykke til videre. Varm hilsen fra trofast leser.

Gina sa...

Dette var trist å lese. Din vligg var den første jeg leste fast, og den eneste som har fulgt meg i tiden fra umg student til ansatt og etablert voksen. Jeg har gjennom alle årene satt pris på glamorøs fredag, kva las du no, reisetipsene, inspirasjonsbilder m.m. Som ung voksen ble jeg inspirert til å være mer glamorøs eller å bli bevisst på det. Jeg fant endelig noen som var opptatt av små, rare ting, som gledet seg over blomstene om våren og som hadde en mer varig stil som ikke var preget av trendene. Det ga meg trøst i en kaotisk hverdag der man prøvde å finne seg selv, og der jeg ofte følte at jeg ikke passet inn. Tekstene dine er utrolig gode pg velskrevet, og de blir dessverre ikke med til Instagram.

Av en eller annen grunn hadde jeg fått for meg at du alltid kom til å blogge, mem jeg forstår jo at det ikke nødvendigvis blir slik.

Du kommer til å bli dypt savnet og jeg håper du kommer (raskt) tilbake, kjære Glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Har fått mange gode boktips og reisetips her! Jeg har fulgt bloggen i mange år, så det er trist at den nå legges ned. Det har vært veldig koselig å lese om alles fredagsplaner og gjøremål! Kos deg videre med mann og barn i ditt glamorøse liv :)

Anonym sa...

Tusen takk for alle år med inspirerende ord og tanker! Ønsker deg og familien alt godt <3

FairyTale sa...

Takk for følget - har fulgt deg av og på siden tidlig 2006. Stå på og alt godt videre.

Synne sa...

Oi! Dette var vemodig - og kom overraskende på når jeg nå hadde tenkt å rapportere om fredagsglamouren, etter tre uker i flyttetåka!
(Har kjøpt leilighet på Carl Berner sammen med min kjære, hurra! Nå er nettet endelig på plass her, og det går faktisk an å bevege seg i alle rom, selv om det fortsatt står esker overalt, og tidligere i dag pakket jeg ut av den siste posen med klær. Har vært skikkelig utenfor og blitt totalt akterutseilt i det siste, så dette innlegget så jeg først nå.)
Min besøksfrekvens her inne har variert litt med utenlandsopphold og aktivitetsnivå opp gjennom årene, men denne bloggen er blant mine mest leste. Jeg har ikke fulgt den heeeelt siden starten, men ganske lenge, og jeg er glad i den. Takk for alle fine ord og bilder, og all inspirasjon!
Forresten, siden jeg nå er her, og siden det tross alt er fredag:
Jeg har prikkete vintagekjole på, og rød leppestift, og det store søvnunderskuddet får ikke legge noen demper på stemningen, for jeg skal grille i parken med venner i ettermiddag (må huske solkrem). Dette blir faktisk min første hele frihelg på et halvt år, og den tida som ikke skal brukes på å montere møbler og bære ting ned i boden, den skal brukes på å nyyyte sommerværet. Jeg vil spise minst én is i sola hver dag, hihi.
Sånn, da ble det rapport likevel. Det føles bra.
Alle gode ønsker til deg og dine! Stor klem herfra!

Polkadotdays sa...

Tusen takk for alle de fine innleggene du har laget i løpet av årene! Jeg kommer nok til å stikke innom arkivet av og til.. Ønsker deg alt godt!!

Marta sa...

Hjarteleg takk, for alle fine innlegg og gode tankar. Var ganske så vemodig å koma attende til dette innlegget etter "blogg-detoxen" eg køyrde under masterinnspurten, men eg forstår det samtidig så godt, og veit du har halde på lenge. Du er så god!
Hurra for deg, og hurra for bloggen <3 Alt godt til deg og dine!

Ai. sa...

Endelig glamorøs fredag! Jeg har slått ut håret, bokstavelig talt. Pleier alltid å ha det i strikk, men får alltid komplimenter når jeg har det løst, så jeg skal prøve å la håret flagre minst en gang i uken. Om en times tid skal jeg ta en kaffe med søsteren min. Gleder meg til å se henne! Ingenting er som den rå latteren til en man er glad i. Resten av helgen blir det vasking og Proust, i den rekkefølgen. God helg til den som måtte se disse ord.

Kristine sa...

Takk for kjempefin blogg :)

Populære innlegg