fredag, mai 23, 2008

Hvem er dere?


Hilsen fra sofaen, med tekopp, ibux og powerbook ved min side!

Denne bloggen har visst fått en del nye lesere i det siste - i allefall er det mange "fremmede" navn blant de som kommenterer. Det er hyggelig, velkommen skal dere være! Nå vil jeg gjerne høre hvem mine lesere er, gamle som nye - alder, landsdel, hvordan dere fant bloggen og egentlig hva som helst. Entertain me!

143 kommentarer:

wine-fueled narcissism sa...

Jeg er en 23 år gammel statsvitenskapstudent bosatt i Oslo, med særlig sans for Buxtehude, lange kjoler, kriminologi, kulinariske opplevelser, blomster og Chanel. Fant bloggen din tilfeldig for en lang stund siden, og er innom stortsett hver dag. Den er mitt lille tilskudd av feelgood, uansett alt annet. :)

Anonym sa...

26 år gammel pike fra Majorstuen.
Elsker klær, shopping og ting som lukter godt!
Kan ikke helt komme på hvordan jeg fant deg, men har lest bloggen veldig lenge.
Er også innom flere ganger om dagen:)

Anonym sa...

18 år fra Vestlandet! Fant bloggen din gjennom linker for rundt 1 år siden. Har vært (en til tider ustabil) leser siden. Jeg har dessverre ingenting entertaining å skrive. God bedring :)

fru winther sa...

Snart (mandag)32 år gammel eks-Tromsing, som etter drøyt ti års omvei i Bergen nå har endt opp i Trondheim med mannen i mitt liv og tilsvarende hund. Har musikkrelatert bakgrunn, jobber nå i bokhandel og begynner til høsten å studere ved HiO (fjernstudium, 1.året bibliotekar). Elsker å ligge i hengekøyen min en sommerdag og høre vinden blåse i trærne og fuglene kvitre, kose meg med en god bok og innimellom bli avbrutt av at hunden den kommer og slenger en leke oppi til meg. Elsker å bake gjærbakst, lytte til Ella, stikke hodet nedi en lavendel, sitte på kafè og spise gode kaker, å finne fine ting på loppis og gå turer i skogen med hunden, samt å frambringe mer eller mindre ulyder fra celloen min.

Anonym sa...

jeg er en 27 år gammel jente, jurist i dag (!), fra bygda (østlandet) som skal gifte meg om 15 dager, og har premierebillett til sex and the city på saga dagen før....

Jeg liker utvalget ditt, snerten i språket, pluss at du ikke er totalt overfladisk og går for alt som er dyrt!Du er suveren med dine klestavler. Du er rett og slett et funn!

Takk!

Anonym sa...

29 år gammel kulturarbeider fra Oslo. Fant deg via underskog, og liker godt blandingen av mote, velvære, reiser og kultur. Dessuten er det en veldig pen blogg!

Anonym sa...

Jeg ern 27 år, fra bygd i østlandsområdet, gifter meg om 15 dager, har billett til sex and the city-premieren på saga dagen før bryllupet, ble jurist i dag (Hurra).

Du er utrolig god på å plukke ut fine ting å skrive om, du har flotte plansjer, du har fantastiske musikktips i musikkbloggen din og du bryr det ikke først og fremst om pris men om kvalitet. Du skriver på en måte som løfter meg litt hver morgen!

Takk!

Grorudpalmen sa...

Du kjenner jo meg ;-D Stort sett sliten, men fornøyd 3 barnsmor fra Oslo, som også opererer under aliaset "Grorudpalmen". Bibliotekar som elsker musikk, bøker, film, foto, kjoler, vesker og lebestift. Har vært altfor slapp til å poste kommentarer de siste to årene, men lover bot og bedring. leser jo bloggen ofte og fryder meg over hva den tilfører av inspirasjon og glede. Jeg har fulgt den fra starten.

Torunn sa...

Jente 25, fra Kongsberg, bor på Majorstua. Jobber i ungdomsorganisasjon og har planer om å studere administrasjon og ledelse (har bachelor i musikkvitenskap) for så å få meg en jobb i kulturlivet. Hørte om bloggen fra min venninne glamourjournalisten, og en annen bibliotekar-venninne. Har RSS på outlooken på jobben. Fint med glamourinspirasjon i hverdagen.
Synger i kor, liker kormusikk, gamle kjoler, vind i håret og gamle loft!

Mie sa...

Jeg er 28, bosatt på Bislett og snaaart ferdig med masteren i statsvitenskap. Har nylig fått jobb i UDI og er meget fornøyd med det, regner med at "voksenlivet" vil bringe med seg mer klær, parfymer, bøker, musikk, viner, reising, filmer.. all good things!
Denne bloggen har jeg sånn RSS-durt på, så jeg får kjapt med meg oppdateringer. Jeg tror jeg fant bloggen gjennom et google-søk på noe Audrey-relatert, jeg er meget fascinert av den gamle Hollywood-glamouren.
Jeg kommenterer ikke så ofte, men skal bli med på glamorøs fredag når jeg begynner å jobbe!

Grorudpalmen sa...

Glemte å si at jeg er 37 :-( Tror det skal bli litt sørgelig å bli førti, eller FØRR, som jeg har bestemt meg for å si. det lyder nemlig da som om man har forsonet seg med alderen.

Micha sa...

Jeg hopper i det og melder meg som førstemann...
Jeg er kvinne, 33 år, bor i indre østfold (yeaaaay :-)
Har 12 års bryllupsdag om en mnd, er full av selvmotsigelser, og er fornøyd m ikke å være perfekt. Har to barn, finner stor glede i de ting hverdagene mine er fylt av. Danser ikke på bordet, har tørr humor. Elsker blomster, bor i et solskinnsgult hus. Bediver INGEN form for idrett selv om jeg ser sporty ut..Er vel den casual´e stilen som bedrar folk. Har ikke tv, men elsker romantiske filmer. ELSKER møvenpick sjokoladeis. Er rolig og sindig, men har en pippilotta i magen som mange ganger bare MÅ ut. Er god til å uttrykke meg skriftlig, men liker ikke å prate i telefonen. Snakker derimot ofte høyt med meg selv...på engelsk:) Tenker og analyserer og elsker å studere mennesker. Skyter sjelden fra hofta. Er et følelsesmenneske. Elsker hetter. Og avslutter ofte meldinger osv m teite små rim.
Kunne jo fortsatt i det uendelige....
Har lest bloggen din i et halvt år og fant den tilfeldig på blogrollen til en annen blogg.
Og jeg leser den fordi jeg liker den! Syns den er en fin mix m litt om mye. Også liker jeg at den er så balansert ifht til forbruk. D er gøy m nytt i blandt, men hverdagslykken ligger i å glede seg over d man allerede har. Syns du ballanserer fint der!
Tjo og hei, det var dagens fra meg :-)

Micha sa...

Ha ha...første trodde jeg ja. Sier vel litt om at jeg koser meg m å uttrykke meg skriftlig, og at da tar d litt tid. D var nemlig ingen kommentarer når jeg begynte å skrive :-)

Unknown sa...

32 år gamal kulturbiolog og strikkebloggar som akkurat har emigrert frå Oslo til Vestlandet. Eg veit ikkje kvar eg fann bloggen din, men den er fast i lesaren min. Kommentarar vert det berre om eg har noko å seie. Returspørsmål: kven bloggar du for?

Mie sa...

Åh, forresten, siden du er syk og trenger underholdning kan du se denne fantastiske lille filmen! Den er en "motevideo" som viser Zac Posens sommerkolleksjon fra 2007 - jeg synes den er helt vidunderlig!

Det får være en liten glamourtakk for all gleden bloggen din har gitt meg mens jeg har svettet over masteroppgaven :)

http://video.style.com/
?&fr_story=996e7f85d78cca2935771b
13c6fd7166ea4a4f38

lengsel sa...

Hukjønn på 25 år, forlot urbane Oslo og omegn til fordel for smalahovebygda Voss for 4 år siden.

Jeg elsker syriner og ramlet faktisk over dagboken din da jeg søkte på den syrinparfymen til Yves Rocher, like det jeg leste og har blitt en fast leser :-). For en måned siden kjøpte jeg meg lykke i form av min egen syrin, den har fått hedersplass i hagen, bare så synd jeg må vente noen år før den blomstrer, men i mellomtiden har jeg altså syrinparfyme :-)

Helene sa...

Helene, 24 år gammel jente, opprinnelig fra Arendal, nå bosatt på Jæren. Blogger selv stort sett om alt som omhandler meg og mine tanker, og synes det er mye kjekkere å lese om deg og dine tanker rundt glamour. Ble veldig fascinert av bloggen din i høst. Tror det var en som via communitiet ME som tipset meg om siden din, og etter det har flere venninner hengt seg på og leser bloggen din. Jeg liker så godt at du både skriver om flotte, lekre klær, samtidig som du ikke vasser i penger selv. Du gir masse inspirasjon, og det er veldig gøy å bruke collagene dine som "shoppingliste" og så tråle alt fra fretex, H&M og tilsvarende for å finne uttrykket.
Det var jeg som ønsket meg collage til barnedåp (festantrekk til selskapeligheter i mai, nydelig blomstret kjole fra Oasis...)

Anonym sa...

Jeg er fra Toten fant bloggen igjennom en anne blogg for drøyt ett år siden.

Jeg er hjemme med småbarn men driver også butikk. Det er mosomt.

Glamorøs fredag er helgenialt for meg som har lett for å gå litt tilfeldig kledd en dag i uken med litt skjerpings gjør at resten av uken ikke blir så værst heller.

Anonym sa...

30 år, grafisk designer og bosatt på St. Hanshaugen. Fant bloggen for en god stund siden, og jeg er innom hver dag! Den passer meg ypperlig da mange av innleggene handler om ting jeg liker. Også synes jeg det er veldig behagelig å lese velformulerte innlegg uten haugevis av skrivefeil. Du skriver bra! Og det er gøy å lese andres innspill og refleksjoner over saker og ting som man selv ikke har tenkt så mye over, og så tenke "japp, det er jeg jammen enig i". Føler at jeg lærer litt hver dag av bloggen din rett og slett :)

Anonym sa...

47 år og dermed seniorleser, bibliotekarutdannet, markedskonsulent i Oslo. Elsker Neil Gaiman, Virginia Woolf, bruktmarked, The Real Group, Karin Krog, sjokoladeis, vennene mine, Randsfjorden i august, synge i kor og tusen andre ting. Akkurat nå er jeg veldig glad fordi jeg skal prøvesynge for Oslo Operakor 13. juni :-))) Hørte om bloggen din første gang av en tidligere kollega som jeg tror kjenner deg, og ble fort hekta fordi den er så allsidig, vakker og inspirerende. God bedring, vond hals er kjedelig!

Anonym sa...

Jeg bor i en bygd i innlandet, er 34 år, og har jobbet noen år på bibliotek (er ikke bibliotekar, dessverre, dessverre, dessverre!)Akkurat nå er jeg hjemme i fødselspermisjon, og jeg lurer på hva som skal skje etter permisjonen - skal jeg jobbe, ta mer utdannelse? Egentlig er jeg forfatter, men det er umulig å leve av det foreløpig.
Jeg husker ikke hvordan jeg kom over bloggen din, men jeg har vært innom den nesten hver dag det siste halve året. Den lyser opp i hverdagen og inspirerer!

Anonym sa...

Jeg er 27 år, bor i Trondheim, men kommer egentlig fra Østlandet. Jeg fant bloggen din via en annen side, tipper det var hos Delirium. Har lest her noen måneder nå. "Høydepunktet" så langt har vært flyvertinnevesken, skulle ønske jeg hadde like fin veske på tur :) Abonnerer på bloggen din, så jeg leser alle innlegg. Er glad i reising, musikk, gode tekster i alle formater og å se på fine bilder, noe du har mange av.

Anonym sa...

Jeg er 32, jobber som forskningsglamourbibliotekar, tar master ved JBI ved siden av, og bruker både neglelakk og leppestift on a daily basis. Fant deg via underskogen. Synes du på et eller annet vis har et meningsfylt forhold til glamour, og det er det verdt å lese om.

Anonym sa...

Fant deg når jeg søkte etter noen parfymemerker for et par år siden...stadig dukket glamourbibliotekarens-blogspot e.l. opp når jeg søkte etter noe. Og siden har jeg hengt ved. Leser mer det kommenteres. Og du har en liten oase av noen sider. Ellers er jeg 40 år gammel vestfolddame som liker velværeprodukter som forgyller livet litt. God bedring og helg. Astrid

Anonym sa...

Glamnovisen er gudbedremeg eldst so far - 41. Vi logistikere oppdaget glamouren sent men er blitt særs gode på å holde jevn omløpshastighet i parfymehyllen. Fant bloggen via googlesøk på en eller annen god lukt... Glamorøs fredag er helt super - setter stemningen for dagen!

Anonym sa...

Jeg er en 23 år gammel Nord-trønder bosatt i Trondheim, liker å blande det gamle med det nye og har lest bloggen din i rundt et år nå:) Jeg liker det jeg leser og tror at jeg etterhvert har lært meg, gjennom denne bloggen, å sette større pris på de tingene/klærne som er av stor affeksjonsverdi for meg.
Jeg er svak for ting og tang med lyter, da jeg mener at dette gir en viss sjarm. Ellers dagdrømmer jeg om blomster enger så langt øyet kan se, og sommer i Astrid Lindgrens verden:)

Fortsett å gi oss nye ting å drømme om, Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Kammerpiken passerte 40 i fjor, jobber som biblioteksjef i en passe stor kommune nord i Nordland, og oppdaget til min store forferdelse at det neste år blir 20 år siden jeg gikk ut fra det som da het SBIH. Liker alt som er deilig, og et av de mest glamourøse ordene jeg vet om er "hverdagschampagneglass". Fant bloggen din etter omtalen i BoB. Tror jeg er innom nesten hver dag.

Anonym sa...

Travel jurist og langdistanseløper, delvis fransk, pianistinne, ekstremt litterær, intellektuell og politisk korrekt på grensen mot kjedelig, elsker musikk (Bach!), te, reiser, hjemmebakte kaker! Jeg bor for tiden i Trondheim. Jeg fant musikkbloggen din først, og liker kombinasjonen av seriøsitet, mote, miljøtankegang og musikk. Jeg konstaterer at vi har nokså ulik stil, men me likey likevel;-)

Stå på og spre Den Riktige Glamouren til folket!

Anonym sa...

Jeg er en pensjonert??? hjelpepleier på 44 år fra Verran.
Neida. He, he, er bare hjemmeværende en stund framover. Har lyst til å prøve noe innen turistbransjen. Har en sønn på 21 år, så nå er det ingen grunn til å sitte hjemme heller.
Fant bloggen din da jeg lette etter en parfyme på nettet. Har lest den hver dag siden. Veldig inspirerende blogg!
Av interesse er det vel interiør, kosmetikk, klær,alt av musikk, blomster, PARFYME og alt innen reiseliv som står i sentrum.:)

Anonym sa...

Eg er ei engelskstuderande jente på 22 år. Er frå ei bygd på vestlandet og studerer no i Bergen. Vart tipsa om bloggen av ei venninne frå tidlegare studie. Har sambuar og har ein fascinasjon for reising, Chanel, vin og generell glamour i kvardagen!

Bloggen har blitt min daglege oase. Eg les bloggen kvar dag (om ikkje fleire) og den er blitt veldig viktig i den forstand at den set rett fokus på kvardagen! Då studiekvardagen til tider er mest prega av stress og dårleg samvit, har bloggen vore ei redning gong på gong. Etter å ha lest bloggen senker skuldrene seg og ein byrjar å legge merke til dei små ting; som lukta av syrinene på veg til lesesalen.

Eg trur rett og slett at ein blir eit meir harmonisk og lukkeleg menneske av å lese denne bloggen! HURRA og gratulerer!!

Anonym sa...

Hei! 45 å5 gammel, bor for det meste på Mallorca, så du har altså en leser i Spania også!Når ikke i Spania, bor vi på Adamstuen, Oslo. Har datter på tre år, og er for tiden "hjemmeværende". Fikk vite om bloggen din av min sminke- og moteinteresserte kjære kusine Beate! Er innom og leser flere ganger i uken. Masse interessant stoff. Hva jeg liker? Tulipaner, lebestift, parfyme, sjokoladeis, spansk potetomelett, og mye,mye mer:-)

Trude Julie sa...

ParentesFantomet er en frøken på 33 (snart 34) somre, bosatt i Oljehovedstaden, men opprinnelig fra "Byen midt i Norge". Jeg er sivil ingeniør (Reservoar Ingeniør) og jobber i et stort, internasjonalt selskap (men det er ikke min feil at oljeprisen er så høy). Jeg digger design, farger, sminke og parfymer, og er en ivrig scrapper.
Tror Glamorbibliotekarens blogg ble oppdaget via Delirium mens hun fortsatt var Bak Skyggene. Og siden Google Reader er så bra til å holde seg oppdatert på favorittbloggene, ligger Glamourbibliotekaren selvsagt der (under headingen "Norske Kvinner").
Ha en nyyyydelig dag.

Anonym sa...

Ung dame (?) på 27 her, opprinnelig fra Finnmark, bor nå i Fredrikstad hvor jeg er gullsmed-student. Nyter singellivet :)
Har gjort mye forskjellig i mitt liv, har utdanning innen make-up og halvfullført frisørutdanning ( slutta da æ fant ut at andre menneskers hodebunner ikke tiltalte mæi).
Fotballfanatiker ( FFK ) som strikker, broderer, hekler, scrapper og har hundre halvferdige prosjekter på gang...
Har fulgt bloggen lenge, men komenterer sjelden, husker ikke hvordan den havnet inn på mine favoritter.
Går under navnet Alaija eller Perlena på forskjellige nettsider, bla. VG-blogg.
Har masse favoritter innenfor klær, ,sko, merker, makeup og musikk, og finner stadig noe nytt :)
Håper alle har like fint vær som æ har her i dag!!!

Jenny B sa...

Jag är en 36-årig ingenjör som bor i Stockholm. Jag hittade den här bloggen via Glambibliotekaren själv! Jag tycker mycket om fotona och den lugna tonen i bloggen. Det är härligt att se både vardagsglamour, t.ex att njuta av plockade blommor i ett glas, och litet mer speciella tillfällen, som resebilder från New York och Italien. Skönt att inte bli hetsad till att köpa nya saker hela tiden!

Anonym sa...

Jeg er bibliotekar på en høgskole, 1969-modell, mamma til 3 gutter og dermed korpsmamma, bandmamma og brytemamma, gift (i snart 18 år ;-)), katteelsker (og driver et lite oppdrett som hobby) og dessuten opptatt av hvordan jeg tar meg ut *hihi*

Fast, og nesten daglig leser i omlag halvannet år. Denne bloggen er inspirerende og opplysende og gir håp om at også vi bibliotekarer kan få lov til å være opptatt av det ytre uten å være grunne. . . .

Anonym sa...

Er 32 år, bor i Bergen, forsker på hjernen, liker klær, bøker, musikk og alt det andre du skriver om i den fine fine bloggen din, som er fast innslag i morgenritualet på kontoret, sammen med en kopp te, helst fra tehuset i Trondhjem.

Anonym sa...

Eg er 42, gift, to barn på 9 og 12, jurist og arbeider som tittelen seier med innkjøp. Flytta frå Sunnmøre for 22 år sidan, men eg elska nok tigerstaden allereie frå eg var 12, og fekk reise hit på ferie med ei venninne.

Eg er korpsmamma, har sunge i kor, skriv om mat og driv med hage midt i byen. Arbeidde lenge med musikk, og les også den andre bloggen din med stor glede. Eg likar måten du observerer kvardagen på, og ditt syn på livet, slik det kjem til uttrykk i bloggen iallfall.

Bloggen din fekk eg anbefalt på den strålande nettstaden www.hagegal.no, eg veit du har fleire trufaste lesarar derfrå.

Anonym sa...

Jeg er 27, master i litteratur fra Montreal, nå i Oslo. Har brukt bloggen til å prokrastinere voldsomt, men husker ikke hvordan jeg fant den. Men takk!

Anonym sa...

Jeg er en 22 år gammel sørlending, studerer statsvitenskap og bor i trondheim. Engasjert i mye, elsker å lese, og diggger internasjonal politikk.

Fant bloggen din gjennom en anbefaling i en venninnes blogg, og har fulgt den etter det. Bloggen din er inspirerende, det liker jeg veldig godt. Hadde det ikke vært for deg hadde jeg ikke sitte her og tenkt at "dette er jo glamorøs fredag, jeg burde gjøre noe for å få den til å bli det til tross for eksamenslesing!"

Ca sa...

For et genialt innlegg!

Ok, min tur siden jeg har vært fast leser en stund nå og har likevel ikke kommentert.

Gutt på snart 20 år som også er interessert i Audrey Hepburn, gamle stilarter, te, kake... rett og slett det meste som du skriver om her. Og da jeg var yngre ville jeg bli bibliotekar. Nå tenker jeg mer på arkivarbeid eller annet museumsrelatert arbeid.

Takk for en fin og hyggelig blogg, spesielt med tanken på tips og råd om miljøvennlige saker.

Anonym sa...

Jeg er en 29 år gammel nordlending bosatt på Sagene. Jobber som økonom og der trengs det absolutt litt glamour inn i hverdagen. Jeg hadde aldri hatt noe forhold til noe blogg før jeg tilfeldigvis kommer over din, og nå er jeg hekta! Du har en koselig blogg som er visuelt fin og som tar opp mye av det jeg også er opptatt av:-)

Anonym sa...

Jeg er 18 år, går på KG, men bor litt utenfor Oslo. Bloggen din er et "må" for meg i hverdagen. Kjempekoselig og interessant å høre litt om livet ditt, og glamourtipsene dine er supre. Jeg blir så inspirert av deg! Husker ikke hvordan jeg fant bloggen, da.

Eva sa...

Jeg fikk bloggen din anbefalt av min venninne Elisabeth, og har hengt med siden januar. Jeg liker veldig godt innleggene dine om parfyme, for det visste jeg utrolig lite om fra før. Men jeg liker i grunnen hele bloggen din, den er skjønn. Er 21 år og studerer litteraturvitenskap, gikk musikklinja på videregående og skal snart bytte retning til pedagogikk. God bedring!

Anonym sa...

Hei!
Jeg er en innflyttet Oslo-jente (opprinnelig fra Indre Østfold) på 35 år, jobber med film, liker litt luksus i hverdagen, elsker bøker og musikk, filminteressert, sko-frelst og til tider frelst på alt annet vakkert og fint man ikle seg også, kan aldri få nok sjokolade, interessert i interiør, liker å gå på revyer og andre kulturelle begivenheter...for å nevne noe...:) Jeg husker ikke helt hvor jeg hørte om bloggen din første gang, men jeg lurer på om jeg leste en artikkel i et eller annet blad om blogging, hvor din var nevnt. Og siden da har jeg vært fast leser! Du skriver så fint og inspirerende, du har temaer som fenger meg, og av og til veldig gode tips på både skjønnhet og mote. Du har rett og slett en av de beste bloggene jeg har sett! :) Hilsen Jane

Snåta sa...

Snart 34 år gammel bibliotekar (tror jeg er samme kull som deg- vi har iallfall felles kjente:-)) for tiden i mammmapermisjon. Er interessert i litteratur, reiser, språk, foto, filmer m.m. Er ikke så veldig interessert i sminke og stæsj og sånt, men oppdager jo at jeg føler meg mye flottere når jeg tar meg tid til å kle meg og pynte meg. Har fått masse gode tips og prøver å sette sammen antrekk utfra det jeg allerede har som du har laget i Finn stilen- spalten ispedd nytt tilbehør. Leser bloggen din daglig (abonnerer) og liker den veldig godt!

Anonym sa...

Hei!

Intensivsykepleier som bor i Oslo på 5.året. Har en stor svakhet for kjoler, vesker og sko, selv om jeg prøver å begrense meg(ble en nyanskafning idag på StHansHaugen idag for å feire en innlevert eksamen...). Fant bloggen etter et søk etter den perfekte "gjest-i-bryllup-kjole" og falt for en hvit-gull-gul-brun-kreasjon fra Robert Cavalli her inne på dine sider. Det ble ikke noen Cavalli-kjole på meg, men jeg fant en blogg:)

EyeeShare sa...

Jeg fant bloggen for et par uker siden. Jeg satt på jobb og surfet helt ureglementert på mote og sko og slike deilige ting da Glamourbibliotekaren ble nevnt i en av bloggene.
Navnet syns jeg er genialt. Jeg elsker bøker, har to bokyller for lite og de andre halvt dusinet er fulle. Og glamour... det er forskjell på glam og glamour, iallefall av og til, og avslappet feminin glamour som jeg syns jeg finner her inne sprer glede og lykke og gir meg god bunn for ideer og Behov.

33 til høsten, noe grumsete og uferdig utdannet innen naturvitenskap, gartneryrket og sveising. Mamma, musikkelsker og fremtidlig skikkelig god til å danse tango.
Jeg har mange konserter jeg vil gå på, jeg prøver å få til noe hurramegrundt konsertgjengeri i sommer.
Nye forfatterbekjentskaper og nye musikkopplevelser gir meg umåtelig stor frihet.
Lavendel har gått fra å være bestemor til å bli fantastisk. Ylang Ylang...der ønsker jeg å finne en parfyme jeg blir forunderlig betatt av!

Takk for en herlig blogg. Jeg er så glad for at jeg havnet inne her.
Beste ønsker for helgen og god bedring!

fru winther sa...

Oi!Jeg har visst glemt å skrive hvordan jeg fant deg, og hvor glad jeg er i bloggen.Det første har jeg faktisk glemt, men er glad allikevel. Leser hver dag og blir fylt av inspirasjon og generell lykke. Det er så herlig med andre som heller ikke må shoppe seg fordervet for å føle at de lever :-D. Stå på!

Anonym sa...

Hei, jeg heter Karianne, og bor på Nesodden. Jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver og tekstforfatter, men går snart ut i fødselspermisjon:-) Jeg besøker bloggen din hver dag, og det føles fint å presentere seg for innimellom har jeg nemlig følt meg litt som en kikker.

Jeg liker bloggen din så godt fordi jeg leser mange av de samme bøkene som deg, og jeg har stor sans for estetiske detaljer og hverdagsgleder. Tusen takk!

Anonym sa...

Jeg er 21 år gammel studine med språk som fagområde. Har bodd både på vestlandet og østlandet, og Oslo er den byen jeg har oppholdt meg i de siste tre årene. Jeg tror jeg oppdaget bloggen din gjennom en link i et forum.

I en ellers ofte stressende hverdan er blogget mitt lille fristed. Du skriver avslappende, og får pulsen til å senke seg litt. Jeg har sansen for litt enkel hverdagsglamour (noe du er utrolig flink til), og synes du poster fine kollager og lekre kjoler. I tillegg liker jeg at det ikke er en ren moteblogg, men en fin blanding av klær, musikk, kultur, velvære. Perfekt for meg som er litt opptatt av alt dette.
Bloggen har også et svært behagelig utseende. :)

Anonym sa...

Jeg er en 27 år gammel hudpleier fra midt i landet, ca. Elsker shopping, makeup, klær, mote, og gode klassiske filmer. Har fulgt med denne bloggen så lenge at jeg ikke husker hvordan jeg kom over denne. Men den er bra, og jeg titter innom hver dag. PS: til deg som ble jurist, jeg tror jeg vet hvem du er... :)

Gryda sa...

Snart 39 år gammel Osloboer, trebarnsmor, jurist, håndarbeidsfantast, hagegal, matvrak, med musikkfortid. For tiden hjemme i fødselspermisjon med Lillepus, til høsten er jeg tilbake i en lederstilling i staten (så da får vi se hvordan det går med blogging og strikking). Fikk vite om bloggen din da jeg etterlyste New York-tips på Facebook. Om jeg ikke tar helt feil, var det Glamourinnkjøperen som tipset om deg. Mine to eldste døtre (13 og 15) er også fans av siden din!

Dessuten er jeg også sylte forkjøla, og ønsker et gjensidig god bedring!

Anonym sa...

27 år, bibliotekarie i väntan på sin första tjänst. Jag tycker om det allra mesta som gör livet intressantare, stora som små saker.

Jag tror att jag hittade dig via en länk någonstans och tycker att din blogg är en skön motpol till mycket annat i bloggosfären.

Anonym sa...

Oioioi
Nå følte jeg meg litt gammel...
43 år og jobber som familieterapeut. Ble tipsa om bloggen av ei bibliotekarvenninne.
Liker og lese om alt som er vakkert, velduftende og ufarlig. En deilig og inspirerende pause i hverdagen.

Anonym sa...

Jeg er nordlenning i eksil; bor i utlandet og har passert 30 med en liten margin etterhvert. Fant deg i tida rundt Tordenbloggen i fjor, tror jeg, og falt pladask. Liker variasjonen, designet, det lavmaelte og likevel storslagne i postene dine. Og saa blir jeg litt myk i hjertet av bybilder fra Oslo fordi jeg tidligere har bodd der og noen ganger faar litt 'hjemlengsel' dit...

Lar meg inspirere til hverdagsglamour og smaa tiltak for litt ekstra selvfoelelse hver gang jeg er her:)

Anonym sa...

Jeg er en 23 år gammel jente som studerer engelskspråklig litteratur på Blindern. Liker vinyl, bøker, blomster og bruktshopping. Tror jeg fant bloggen din gjennom en link på stylebytes, og har vært fast leser i sånn ca en måned.

Må forøvrig nevne at jeg anbefalte bloggen din for min 61 år gamle bibliotekarmamma, og hun har blitt fan!

Anonym sa...

Har jammen glemt hvordan jeg først snublet over bloggen, men har fulgt den lenge, og innviet venninner i herligheten også.
Dog hadde jeg en signatur som jeg lett fraværende feilskrev ofte nok til å risikere et rykte som Glamourstalkeren. Derfor byttet. Du vet nok hva jeg mener;-)
Jeg kommer fra det sentrale Østland, har studert nordpå, men er bosatt på Kampen med mann og seksåring. Samfunnsviter med irrelevant jobb. Sminker meg ikke til daglig, men har sansen for det gode liv. Det gode liv pleide å innebære flere konserter i uka og lange nachspiel foran stereoanlegget med ryggen til resten av folket. Nå går jeg sjelden på konsert og fest, men kompenserer med å spille musikk etter eget hode på radio én gang i uka. Og dette er blitt et kulturelt by proxy, kan man kanskje si...

Dagdriveren sa...

24 år gammel aktivitør fra Telemark. Fortiden i barselpermisjon. Lest bloggen i et år. Tilbringer dagene iført en kledelig grilldress. Liker loppis, bøker, blomster, korps, hekling og gammel heavy. Leser desverre alt formange interiør og mote magasiner. Hater å lage mat.

Anonym sa...

Jeg er ei jente på 28år fra bygda som har rømt til byen, og trives veldig godt her. Skal mye til for at jeg flytter fra alle de fine kaffene og alt livet. Etter 9år her har jeg til slutt funnet min oase.
Jeg fikk høre om bloggen fin gjennom ei venninne for nesten to år siden og har siden lest den hver dag. Det er utrolig deilig å føle seg glamorøs bare man veldger riktig kopp til teèn selv om man går i joggedress. Tusen takk!!

Anonym sa...

Jeg er 31 år og har nettopp flyttet til Grünerløkka fra St. Hanshauge sammen med mannen min. Nå har vi fått en pus også, så lykken er fullkommen. Flyttet til Oslo fra Fredrikstad for 7 år siden, og vil ikke bo noe annet sted i Norge. (Andre land er en annen sak.) Jeg jobber med IT, utvikler BI-løsninger i et globalt firma.
Tror jeg begynte å lese denne bloggen for omtrent halvannet år siden. Litt usikker på hvordan jeg fant den, muligens gjennom link i Woman? Leste også artikkelen i Bok og Bibliotek og ble fascinert. Jeg liker også Audrey Hepburn, pene ting og jazz, så innholdet her er alltid interessant.
Jeg har det mye moro med glamorøs fredag, og med å pønske ut bra antrekk. Tror det smitter litt over på de andre dagene også. Har "rapportert" om fredagsantrekk fra flere jobbreiser. Jeg har reflektert mer over glamour og forbruk det siste året. Ikke bare pga denne bloggen, men den har nok hjulpet til.

Anonym sa...

Har en innrømmelse å komme med. Navnet mitt er litt på kanten, for man har ikke lov til å kalle seg lege før man er ferdig utdannet...og det er enda et par uker igjen til jeg er det. Men jeg har i det minste lisens til å JOBBE som lege, da (det får man etter ca 5 år), og det har vært fantastisk å endelig få gjøre det. Jeg er 28, fra Oslo, og interessert i moter og sminke og litteratur og reiser og film og musikk, og følte meg umiddelbart veldig hjemme her da jeg dumpet innom ved en tilfeldighet for ca. 1,5 år siden. Når jeg pugger ved pc'en kikker jeg innom flere ganger om dagen (arkivene dine er velegnede for intensiv prokrastinering i eksamensperioder...). Det er dypt tragisk for meg at jeg må være så renskrubbet på jobb, for selv om jeg vanligvis bruker enkel sminke så gjør det vondt å måtte være sååå nøytral. Virkelig.

Kunne godt ha blitt noe innen forlag/bibliotek/forfatter/
kulturjournalisme, etc, men så ble det nå engang det pragmatiske i meg som vant.

Anonym sa...

25 år, med en rynke. student i et snevert fag, men spennende. bor i oslo, hjertet ligger lenger nord. fant deg gjennom den der bloggkonkurransen du vant. gratulerer med det. liker koselige rom, hater forbruk.

Anonym sa...

Hei!
Heter Pia, 36 år og bor på Sinsen. Er helt avhengig av siden din, sjekker siden om morningen og om kvelden. Syntes den er helt fantastisk.
Fant siden helt tilfeldig, og det er jeg utrolig glad for:-)

Anonym sa...

det er flere glamourleger her altså! jeg er fra skien og er også straks ferdigstudert. dette er siste syrinsesong i "fangenskap". husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men det kan ha vært via siggen. jeg liker kaffe, kjoler og arkitektur!

når jeg går over til en hverdag i hvitt ser jeg for meg at det går an å være glamorøs og komfortabel med masse forskjellige fine joggesko.

favorittpostene mine er collagene.

Anonym sa...

Og så kom jeg på at jeg fant bloggen gjennom en glamour-i-hverdagen-tråd på Underskog høsten 2006. Så jeg har hengt med en stund.

Anonym sa...

Det er jeg som er seniorleseren! Jeg blir 52, sunnmøring og bosatt permanent på Sørlandet med drømmemannen. Sosionom, jobber med arbeidsrådgivning.
Den herlige bloggen din kom jeg over via Tordenbloggen, som jeg ble tipset om gjennom Hagegal. Siden har jeg vært innom her så og si hver dag, noe som alltid har en god effekt; jeg blir blid og avslappet og happy. En annen effekt er at du har fått tent meg igjen ifht parfymer/dufter. Nå har jeg tilogmed bestilt syrinparfymen fra Yves Rocher...
Jeg er opptatt av at livet skal nytes, og du er i så måte veldig på linje med meg i spennet du har mellom det store i det små, og det helt storglamorøse. Det at bloggen er så behagelig for øyet, og at språket ditt er så bra er selvsagt også viktig, men øverst tror jeg jammen vennligheten troner. Du oppfører deg veldig allright mot verden i sin alminnelighet i måten du skriver på, og det gjør så godt!
Ellers er jeg opptatt av hagen og naturen, trening, musikk, gode bøker og tegneserier, venner og min elskede. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

God bedring, og fortsatt god helg :-)

Anonym sa...

Hagenpahytta: Har bestilt syrinduften jeg også fra Yves Rocher.Men det var dusjsåpen, og den er kjempegod. Lukter virkelig syrin når man vsker seg med den.
Kjøpte også Naturelle dusjsåpe. den var ganske god den også.
Så ønsker jeg en riktig god bedring til Glamourbibliotekaren, og håper du og alle andre får en fin helg:)

nefertiti sa...

Fant bloggen din via 'hagen på hytta'.

Jeg er en 39 år gammel dame, jobber som oversetter. Jeg har hele livet drømt om å få jobbe på et bibliotek, men dessverre har det aldri blitt noe av.
Heldigvis får jeg jobbe med språk allikevel, og det er jo kjekt.

Liker bloggen din veldig godt - er innom hver dag :-)

Anonym sa...

26 år gammel og går på arkitekthøyskolen i Oslo. Bor på majorstua.
Bloggen din har vært med meg fra 2006 da jeg var student i London og trengte en pause i hverdagen fra arkitektur og jentekollektiv-mas :)
Fikk tips om bloggen av en venninne som også leser den fast.
Nå leser jeg den fortsatt mer enn èn gang om dagen og den er et ypperlig avbrekk i hverdagen!

Lurer forresten på hva som har skjedd med stylebytes og Agathe?! Har ikke vært aktivitet hos der på leeenge!! (Vet at du er flittig leser av hennes du også!)

Takk for flott blogg!!

Anonym sa...

Hei på deg der hjemme i sofaen!
Jeg har hatt deg på RSS-leseren lenge, men kommer ofte innom på ordentlig besøk i bloggen din. Jeg fant den nok via en link i en eller annen moteblogg.
Jeg er ny i Oslo, har havnet her etter diverse oppholdsteder i Norge og utlandet, men er opprinnelig fra ei bygd i Nord-Norge. 25 år er jeg og ingeniør har jeg blitt.
Jeg liker seimølje, Radiohead, Loop lysestaken, laptop i sofaen en lørdags morgen, å tusle rundt i en by, å slite meg opp på et fjell.

Anonym sa...

30 år gammel gammel jente som jobber i it bransjen. Veldig opptatt av musikk, og nå etterhvert også litteratur. Prøver å få inn litt glamour i hverdagen blant servere og nerder ved å lese glambloggen :-) Bookhouse girls er også blitt en inspirasjon til å stadig låne nye godbiter på biblioteket.

Anonym sa...

Jeg er en 28 år gammel sivilingeniør bosatt i Oslo. Jeg elsker te, genial litteratur, teater og et stort spekter innen musikk. Jeg er også opptatt av film og blant mine favoritter er gamle screw ball-komedier, Woody Allen, Jean Luc Godard, Fellini og Ingmar Bergman.
Mine yndlingsposter er selvfølgelig det du om alle disse emnene, og jeg fant deg på google.
Jeg liker at du er positiv, og at du setter pris på de små og de store ting i hverdagen. Når man har havnet på karriere-kjøret som meg, trenger man å stoppe og lukte på rosene iblant.

Anonym sa...

Jeg og min forlovede er nytelses freaker, men sans for kaffe, parfyme, te, vin og smakfulle retter. Vi har sikkert 150 parfymer tilsammen, og starter alltid dagen med nykvernet franskpresset kaffe (Det er han som er eksperten i huset).

Vi skal gifte oss i 103. etasje i Stratosphere Tower i Las Vegas om 8 dager, og drar på roadtrip langs kysten av California på bryllupsreise. I en Mustang Cabriolet :D Der skal vi på vinsmaking, museer, parker, restauranter, og nyte livet!

Bloggen din er fabelaktig! Fant den ved en tilfeldighet for et års tid siden. Forøvrig ble jeg nettopp 30 år, og samboeren er like etter ;)

Anonym sa...

Bor forresten på Sandaker i Oslo, og studerer anatomi/fysiologi som går over til ernæring til høsten :)

Anonym sa...

Hei og god bedring. Jeg leste nettopp at Litteratur + medisin = god bedring, så te, ibux og bok hørtes ut som en god plan for å bli frisk fort.

Jeg er 26 år og lærer fra Bergen. Jeg fant bloggen din tilfeldig gjennom googling etter noe annet for over ett år siden, har vært trofast leser siden. Jeg liker godt bloggen din. Den er passe variert, ikke overfladisk og godt skrevet. Jeg blir alltid glad når jeg leser her.

Lise Marie sa...

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente fra sørlandet. Det var storesøstra mi som anbefalte bloggen din, og siden har jeg blitt en fast leser ;) Jeg er veldig glad i alle glamor tipsene dine. Du er flink! Mamman min har til og med begynt og lese bloggen din. haha

Anonym sa...

Her er jeg: Nyutdannet Siviløkonom, 25 år, bor i Oslo, men er opprinnelig fra et mindre sted nærmere svenskegrensa. Jeg har fulgt med bloggen din flere ganger i uken i ca ett og et havlvt år. Jeg synes du har en veldig god smak generelt..og ikke minst har du åpnet øynene mine for deler av musikkverdenen om var nærmest ukjent for meg! Synes også det er flott at du ikke byr for mye på deg selv eller ditt privatliv, men heller røper enkelte detaljer nå og da!

Anonym sa...

26 år og frå Hardanger. Flytta til hovudstaden då eg starta bibliotekarutdanninga mi, i 2005. No tek eg master, og skal ha eit opphold til neste år. Då skal eg vere heime å kose meg med den vesle babyen min. Ved sida av studia jobbar eg på arkiv i NRK.

Fann bloggen din i haust, gjennom ein kollega. Frå den gong har den blitt ein del av nettritualet, altså må den sjekkast kvar dag. Vert spesielt inspirert av din kvardagsglamour!

Anonym sa...

Jeg er en 25 år gammel statsviter fra Oslo som jobber i UDI. Har sansen for Coco Chanel, rouge noir, høye hæler og vintageklær. Ser det som min misjon å bringe litt mer glamour inn på en arbeidsplass bestående av mange trøtte byråkrater. Fant bloggen din tilfeldig for et års tid siden, og leser den fast. Synes blandingen av litt tyngre kulturelle temaer og hverdagsglamour er uslåelig! (PS: jeg lurer også velidg på hva som skjer med Agathe og Stylebytes...)

Anonym sa...

Jeg er en 23 år gammel sangstudine som tilfeldigvis fant bloggen din gjennom en venninnes blogg. Her kan jeg alltid lese om ting som opptar meg - opera, gode bøker, fine klær og de små glamourtipsene som gjør hverdagen litt hyggeligere. En utrolig inspirerende side :)

Anonym sa...

Ikke-trønder i Trondheim som foreleser og forsker i et snevert, men vidt fag på NTNU er jeg. "Avhengig" av aviser, bøker og film, og alle små nytelsene som det er så mange av i hverdagen, om man bare er oppmerksom. Det jeg liker aller best med bloggen din er at du er så "flink" til å fokusere på slike! :) Ellers er jeg sterkt parfymeinteressert, leser Vogue uten å skjemmes, og er opptatt av estetikk på alle områder. Er ganske nygift, tilsammen har vi 4 barn og 2 (sære & herlige) katter, og så spiller jeg fiolin i et amatørorkester. Er veldig glad i å reise og gjør det ganske mye, både med og uten barn, og i og utenfor jobb (føler meg priviligert som kan det!)
Fant bloggen din for ca to år siden, via en parfymelink, og fant så mye annet bra hos deg at jeg stort sett kikker innom daglig. (liker glamourkonseptet ditt!)
Har bikket 40, og synes ikke det gjør noe! (lesetips i den forbindelse: Michel Houellebecq's The Possibility of an Island, som er framtidsdystopi om hvordan en ekstremt ungdoms-, sex- og skjønnhetsfokusert kultur kan tenkes å utvikle seg; mange bra referanser på kryss og tvers også i den! Anbefales)

Anonym sa...

Snart 26 år fra Stavanger! Fant bloggen din gjennom en bloggkonkurranse, og har lest den hver dag siden! Den er et herlig friskt pust i min ellers så hverdagslige hverdag :-)

Anonym sa...

Er ei 16 år gammel jente fra en liten kommune i Telemark. Oppdaget bloggen ved at den var nevnt på mote.no. Etter det har jeg titt og ofte tittet innom.

Jeg liker å føle at jeg er i en rolig, fredfylt verden, som er akkurat det din blogg gir meg.

Anonym sa...

Hei og takk for en inspirerende blogg! Jeg er 28, doktordame i Bergen, liker mote og makeup, god mat og vin, turer i fjellet og god literatur (leser for tiden mye norskt og svenskt). Jeg har skodilla og har derfor altfor mange sko som jeg aldri får brukt her i Bergen (regn og brostein tar knekken på det meste...) Etter at jeg fant bloggen din, har jeg børstet støvet av mine Bach-cder, og jeg går med planer om å friske opp pianokunstene.
Jeg fant bloggen din for ca et år siden etter et søk på google (tror jeg søkte på noe moterelatert, husker ikke helt). Jeg liker bloggstilen din; ikke for prangende, korrekt språk og nydelige bilder. Keep up the good work!

Anonym sa...

Eg blei anbefalt bloggen din av nokre vener som meinte eg var så lik glamourbibliotekaren. Dette var rundt juletider og er har vore fast lesar sidan. Eg kjem frå studentbygda Volda og er straks ferdig med tre år på musikklinja her. Hovudinstrumentet mitt er klassisk gitar :-)

Eg syng i kor der det går mykje samtidsmusikk med tyngd på den fantastiske Magnar Åm. Eg jobbar som flyktning- støttekontakt, er dirigent for to barnekor og syngjande servitrise. Jo, så jobbar eg som frivilleg for Volda Jazzklubb også. (kanskje mannen din har spelt der? ;-)

Noko av det eg likar best i heile verda er å leike, spele, ha piknik, spionere, middagselskap og teselskap, utforskning av land og stadar, lese, ro og plukke blomar.

Håper du får ein fin kveld og dersom eg skal anbefale ei fin nettside ville eg anbefalt denne:

www.learningtoloveyoumore.com

Anonym sa...

22 år gammel jente fra indre ryfylke, nå bosatt i Sandnes. Jobber i norges største teleselskap, og trives med det. Ellers bor jeg sammen med samboer og babyen min, en liten dachshund. Jeg er veldig opptatt av 50 tallet, spesiellt klær og filmer fra denne perioden. Audrey Hepburn er en absolutt favoritt. Bloggen oppdaget jeg for flere år sider. Er daglig innom og får inspirasjon. Glamourbibliotekaren er rett og slett en fantastisk person som skriver ufattelig bra.

Anonym sa...

Jer er 21, bosatt i Bergen og skal studere historie til høsten. Jeg elsker bøker, klær, gode parfymer, cafeer, søte skjørt og kjoler, musikk, og natur. Jeg fant bloggen din ved et søk etter en krem en gang, senere kom jeg over den ved en liknende anledning, og jeg har vært fast leser etter det. Jeg har ikke kommentert så mye,men jeg titter innom hver dag, og gleder meg alltid til å se hva nytt du har lagt til. Du har en av de beste bloggene som finnes! Mange fine bilder, gode tips og jeg liker måten du skriver på. Bloggen din er fantastisk, og er et lyspunkt på dagen. Fortsett den flotte jobben! Inspirerende, og fascinerende:)

Ida-Anette sa...

Dette er en 22 år gammel historie-/litteratur-/nordiskstudent, som har lest bloggen din i halvannet år. Er innom hver dag, noen ganger flere ganger, men jeg kan ikke huske hvordan jeg fant deg. Jeg er fra Fredrikstad, bor i Trondheim og har planer om å flytte tilbake når jeg er ferdig med studiene. Om dagen prøver jeg å lese til eksamen, men bruker også ganske mye tid på å glede meg til 3ukers interrail som begynner til lørdagen. Jeg er veldig glad i filmer og bøker, og litt for mye av stipendet går gjerne til det. Jeg har god samboer, men koser meg gjerne alene når han ikke er hjemme. Jeg elsker alt som er vakkert, sminke og hudpleieprodukter inkludert, og mennesker som smiler til meg på gata. Bakelysten min kommer i bølger, men er ekstra sterk nå rundt eksamen. Det er rydde- og vaskelysten min også, rart det der... Tusen takk for at du lager en vakker blogg som passer bra for jenter som lever på stipend:)

Anonym sa...

Fortsatt 21, fortsatt rådvill, fortsatt lyst til å bli bibliotekar...:) Men tar rådet fra leserene dine og blir ferdig med min statsvitenskapelige bachelorgrad først. Aner ikke hvor jeg fant deg, men er en stor fan. Din form for glamour inspirerer, den lærer meg å se det vakre i det enkle. Tusen takk for at du holder på som du gjør, og god bedring!

Mia sa...

Wow! Du er jammen meg mange lesere :) Good for u!

Jeg snublet over bloggen min når jeg leste bloggen til en vennine "Addicted to style" og ble veldig sjarmert av det jeg både såg og leste:)
Jeg har selv en "blogg", bare for å ha en i tilfelle jeg føler behovet i ny og ne... Men det er sjelden oppdateringer der for å si det mildt og den har ikke no fast retningslinje heller. Koser meg for det ;)

Over til moi... Jeg blir 26 år om fire dager, er brasiliansk og bosatt i Oslo, Kampen - nydelig bydel! Studerer, synger... Prøver å nyte livet, slik du også forsøker - takk for inspirasjonen!

Mia

Anonym sa...

i går gjekk eg forbi library hotel her i NY og tenkte på min favoritt-bibliotekar :-)

Anonym sa...

26 år gammel vestlending og ingeniør bosatt i oslo, jobber i mannsdominert miljø og trenger glamorøse og feminine impulser i ny og ne :) fant deg tilfeldig, husker ikke når og hvor men er blitt en fast leser og setter pris på både glamorøse tips, dagens kjole og parfyme-, interiør- og litteraturstoffet.

Sunniva sa...

Jeg er en 20 år ung student som studerer nordistikk og litteratur i vakre Nidaros. (; Jeg har en dragning mot kjoler, glitter, vintage, punk og rock'n roll. Jeg fant denne bloggen via en annen blogg. Jeg blogger dessuten selv.

Anonym sa...

Du har også en leser i Alta :-)
37 år og har lest bloggen din i et års tid.
God bedring med forkjølelsen!

Glamourbibliotekaren sa...

Winefueled: Mmm... Buxtehude.. Bachs forbilde!

Silje: Cool. Heng med videre :)

Julia: Takk!

Skriversken: Hengekøye... misunnelig!

Anonym: Lykke til med bryllup! Det er morsomt å gifte seg! Og takk for fine ord :)

Irenuccia: Jo takk, jeg synes det estetiske er viktig i en blogg.

Birgit: Ja, jeg kjenner deg, og takker gudene for det! :) Vi sees snart! (lenge før du blir FØRR!)

Torunn: Gamle loft... Jeg har planer om å rydde loftsboden en dag, vil du hjelpe til? haha

Mie: Grattis med jobb! Og velkommen til Glamorøs fredag. Og takk for Zac Posen-video! Herlig.

Micha: Takk for en levende beskrivelse! :-D

Magfly: Jeg blogget i utgangspunktet for vennene mine, men nå er det egentlig for alle som vil! Har ingen klar målgruppe.

Unntaksvis: Mmm, den parfymen er så god!

Helene: Kult at du bruker collagene til noe! :)

Butikkjenta: Glamorøs fredag er bra for meg også - litt skjerpings!

Gullpels: Takk takk, det er hyggelig å høre!

Korist: Lykke til med prøvesang!! Moro.

Ingvill: Lykke til med valg - studier eller jobb :)

Anonym: Ja, den veska, den veska... jeg vet ikke hvordan jeg klarte meg uten den!

Fruktfat: Hyggelig at du finner glamouren min meningsfull :)

Astrid: Ja, jeg blir nesten flau når jeg ser hvordan google prioriterer blogger i sine websøk... Nesten litt over the top synes jeg. Man bør i allefall være kildekritisk :)

Glamnovise: Nåh, du er ganske mye yngre enn min far, som er en nyfrelst bloggleser :-D

Malin: Jeg lover å fortsette! :)

Kammerpike: Oi, da er du jo veteran - det er over to år siden BoB-artikkelen! :)

Jurist: japp, den kombinasjonen liker jeg også!

Glampl: Lykke til med mulig nytt karrierevalg!

Glamourbibliotekaren sa...

austen: Det er veldig hyggelig å høre, takk! :)

Caramba: en internasjonal leser - så eksotisk! :)

Parentesfantomet: Takk det samme!

Perlena: Fint vær her i allefall!

Jenny: Hurra, du har vært med helt fra den spede snart! Takk for all støtte!

Anette: Klart vi kan, det er jo ikke noen motsetning mellom å ta seg ut og å være smart :)

Halvtine: hyggelig å være fast morgenrituale! :)

Innkjøper: hyggelig at du liker begge bloggene!

Heidi: Ingen årsak! :)

Tonje: Nemlig, hver fredag er en glamorøs fredag! Skål!

Ca: Hurra, en gutt! :) Ta bibliotekutdanning uansett, så kan du jobbe i både arkiv og muséer.

Miss Moneypenny: Sagene, da regner jeg med at du har testa gulrotkaka på Kaffegram?

Elisabeth: Hyggelig at du blir inspirert! :)

Eva: Takk og takk! :)

Jane: Oi, tusen takk! nå blir jeg glad :)

Snåta: Kult at du bruker collagene sånn! Det er igrunnen tanken bak også.

Millacamilla: Gratulerer med innlevert eksamen! Sånt bør absolutt feires, helt enig.

Eyeeshare: Ny leser, velkommen hit!

Skriversken igjen: takk takk takk! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Karianne: Takk i lige måde! :)

Fair: Tusen takk for fine ord! :)

Anonym: Fortsett med å titte innom!

Gryda: Ah, New York.. don't get me started..

Sofia e: Fint å være en motpol!

Anonym: 43 er ingen alder!

Alter Ego: Flere bybilder kommer, hang on!

Anna: Herlig! :-D Ingen aldersgrense her i gården.

Katrine/Glamourstalkeren: Haha, og jeg som syntes det var så surrealistisk og herlig når det kom en kommentar fra glamourbibliotekaren som jeg ikke kunne huske å ha skrevet selv :-D
(Å spille musikk etter eget hode på radio er fint!)

Dagdriver: Samme her, det vil si - jeg kjøper altfor mange, men rekker aldri å lese dem!

Anonym: Mmm, en fin tekopp kan løfte selv den kjipeste dagen!

Kaisa: Du er jo en trofast glamorøs fredag-reporter! Fortsett med det.

Anonym sa...

Jeg er en 29 år gammel sykepleier fra en øy utenfor Bergen. Fant bloggen din via Amelie for ca. et halvt år siden og siden har jeg vært hekta. Jeg er stort sett innom bloggen din hver dag og ofte flere ganger om dagen. Du skriver utrolig bra og har masse flotte tema!!!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlegen: Du får slå ut håret SKIKKELIG når du har en frikveld! :)

Mia: Takk! :)

Pia: There ain't no cure for bloggavhengighet... :-D

Guro: Gulljoggesko! :)

Hagenpahytta: Yves burde gi meg provisjon! :-D Takk for fine ord - å være vennlig er viktig for meg, og det er hyggelig å høre at jeg oppnår det i blant :)

Glampl. igjen: tusen takk!

Nefertiti: Hyggelig, fortsett med det!

Lotte: Værsågod! Regner med Agathe har tatt en liten pause; og det er nok ikke alltid så enkelt å komme i gang igjen etter slike pauser. Jeg hadde en tremåneders pause fra musikkbloggen en gang (den hadde dog bare fem-seks lesere pr dag..), og det var ikke enkelt å fortsette. Vet ikke hvorfor.

Snosen: Ja, kom innom bloggen på ordentlig besøk for the ultimate glamourbibliotekaren experience! I allefall layout/estetikkmessig :)

Kristin: Enig, Bookhouse Girls er en veldig bra bokblogg!

La Dolce Vita: Woody... jeg elsker Woody!

Cybermilla: Wow, dere slår meg i antall parfymer! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Beate: Hyggelig at du blir glad! :)

Lise Marie: Velkommen til hele familien! :)

Ida: Så morsomt at du oppdager ny musikk!

Bibliotekarspira: Hverdagsglamour er den beste formen for glamour!

Liss: Stå på, glamour inn på arbeidsplassen, det er bra!

Liten Ida: Hyggelig at temaene treffer deg!

Sol: Er det noen som skjemmes over å lese Vogue? :) Takk for fine ord!

Ingvild S: Friskt pust, hehe, takk!

Elise: Peace! :)

Kathrine: Thanks, I will! :)

Oda: Takk for fin link! Jeg spilte også klassisk gitar på musikklinja, så der er det ett likhetstrekk i allefall :)

Randi: Takk og takk! :)

Charlotte: Tusen takk! :) Jeg lover å fortsette!

Ida-Anette: Jenter på stipend fortjener jo også glamour i hverdagen! Been there, done that (og har for øyeblikket gjeld opp til øra...) :)

Rådvill: Takk! Om noen år ses vi kanskje på en bibliotekartilstelning? :)

Mia: Jammen har jeg det, minst ti ganger flere enn de som har svart her - hver eneste dag! Morsomt :) Fortsett å nyte livet!

Anonym: Åååå, hysj, nå får jeg vondt i magen av lengsel.... *sukk*

Lene: Ah, er det noen som trenger glamour i hverdagen, så er det typisk mannsdominerte arbeidsmiljøer. Smitt dem med glamorøs fredag! :)

Sunniva: Trondheim er en fin by! Og særlig når man studerer, har jeg hørt :)

Emma: Takk for det! :) Jeg har til og med en kompis der oppe!

Kristine: Tusen takk! :) Sånt blir jeg glad for å høre.

Anonym sa...

Jeg er 38 år og bor i Nordland. Om dagen er jeg lærer og resten av tiden er jeg mor til to viltre gutter.

Hvis jeg må omskoleres, tror jeg biblioteksyrket hadde vært noe for meg, siden jeg elsker å lese og prate om bøker. Siden vi har et borgerlig kommunestyre som kutter både i skole- og kultursektoren, deriblant på bibliotekets stillinger og åpningstider, ser jeg mørkt på fremtiden. Tror kanskje jeg skal skrive et eget innlegg om det ...

Jeg kom over bloggen din ved å klikke på andre bloggers leseliste, og leser den når du oppdaterer. Du kaster et glamorøst lys over hverdagen :)

KariE sa...

Jeg er 44 år systemutvikler/prosjektleder og bor i Troms. Bloggen din fant jeg på bloggrollen til Bookhouse girls, og jeg kikker innom jevnlig. Jeg har sansen for små glimt av hverdagsluksus/ hverdagsgleder, ett deilig fotbad, kaldt deilig vann fra ett lekkert glass. Jeg synes du har en riktig trivelig blogg. :) Inspirerende.

Fornuftig forsker sa...

31 år gammel forsker og statsviter fra Oslo, bor i Oslo. Gift, har en liten gutt. Doktorgradsstudent ved britisk universitet, har bodd i Storbritannia i to omganger. Liker barokk- og renessansemusikk, østeuropeisk musikk, en del rock osv (men mye er så kjedelig). Mine store interesser er skjønnlitteratur, hagebruk (grønnsaker og bær!), matlaging og generelle friluftsaktiviteter. Jeg liker å shoppe, ikke egentlig så mye klær som bøker, sko, og parfyme, vesker og ikke minst, notatbøker og kontorutstyr. Og jeg er generelt opptatt av design og lure/pene ting, men prøver å begrense innkjøp til meg selv og hjemmet.
En kollega/venninne tipset om bloggen for et par år siden, men det er først i det siste jeg har kommentert bittelitt. Glamourbibliotekaren, du lyser virkelig opp selv de verste regnstormene om vinteren i England!

Anonym sa...

Jeg er en 23-årig jente som går på andre året på sosionomstudiet, er samboer med verdens flotteste mann, lidenskapelig og fullstendig oppslukt av musikk, film, reising, latter, godt vennskap, røverkjøp og loppis, god mat og de små detaljene som gjør alt verdt det. Ville bli journalist, men ble plutselig veldig realistisk etter et år på Blindern. Er forøvrig ikke flink til å sette punktum i setninger...
Skal til Budapest på fredag(det var jeg som hadde glamourspørsmålet om Budapest). Skal også til Australia i juni og reise rundt omkring i tre uker. Misunn meg!;) Elsker lange frokoster med masse kaffe, God Morgen, Norge og Aftenposten. Er i skrivende stund i ferd med å avslutte en sådan, og du er den perfekte avrunding - alltid! :)

Annikken sa...

23 år gammel statsviterstudent, er for tiden på utveksling i Tyskland for å lære språk og studere andre fag (byplanlegging.) Patriot fra Oslo, så alle Oslo-bildene/referatene liker jeg selvfølgelig godt. Ellers må jeg bare henge meg på alle andre og si at du er inspirerende og god!

Fant bloggen via en eller annen link i en annen blogg.

God bedring og ha en fin dag:)

Anonym sa...

Jeg er 31 år, advokat, bosatt i Oslo. Er opptatt av litteratur, blomster, interiør, mote, søm, dansing, musikk (ikke så mye klassisk, riktig nok),matlaging reiser og språk. (Kanskje det ikke var advokat jeg skulle vært...) Jeg konstaterer i motsetning til juristen, at jeg tror du og jeg har ganske lik stil, i hvert fall når det gjelder klær og interiør.

Er innom bloggen nesten daglig. Veldig imponert over at du klarer å finne inspirasjon til å skive så mye fint og hyggelig hver eneste dag.

Anonym sa...

24 år gammel medievitenskapstudent. Fra Stavanger.

Anonym sa...

Jeg er en 26 år gammel eksiltrønder i Oslo. Jobber med radio i NRK.
Jeg tror det var min og Torunns felles bibliotekarvenninne som tipset meg om denne bloggen, som jeg selvsagt har på RSS.
Ellers liker jeg dyr sminke, parfyme, blomster og bøker, og det beste jeg vet er å ligge på et pledd i parken med radioen på, en god bok og moreller.

Anonym sa...

Jeg er 43 år fra ØstFinnmark. Har fulgt med på bloggen din lenge. Liker å lese om dine parfymer, klessammensetninger og betraktninger ellers. Moter er morsomt å lese om, men jeg er ikke opptatt av å bruke stilige klær eller tilbehør. Kanskje det kommer av at jeg jobber i helsevesenet, bruker hvite uniformer, og at jeg bor i kalde nord som fordrer varme , praktiske, men ufikse klær.
Mamma til 3

Anonym sa...

Kjære glamourbiblotekar, jeg mener å huske at jeg fant bloggen din på let etter min gamle favoritt Armani-Femme parfyme, engang for ett år siden. Siden det har jeg tittet innom ihvertfall engang om dagen :-)
Jeg er 38 år og studerer psykologi og er opprinnelig fra sentrale østlandsområdet. Jeg liker vakre gode kvalitetsting-om det så er mitt piano fra 1912 eller en designstol,og musikksamlingen og smaken min er nok ganske bred og rar tror jeg.
Jeg opplever bloggen din nesten som en god inspirerende venninne-slik jeg opplever det er du aldri belærende, du begrunner synspunkter og meninger hvilket gjør at det er ganske greit å gjøre seg opp sin egen mening. Musikkbloggen din syns jeg er super - jeg har lenge savnet noen med min intersse for musikk-her er det jo bare å lese og lete og bli inspirert. Du er tydelig på hva du selv står for og mener og det synes jeg er bra, og du predikerer aldri noen "sannheter". Flott !
Å lese din blogg (ja, jeg har lest hele ) er en hyggelig start på dagen, det er på dine sider jeg finner ting jeg er interessert i, og det beste av alt er at bloggen din får meg til å føle meg bra og flott akkurat som jeg er. Det er befriende å lese en blogg som er så fri for "må ha" og påføring av dårlig selv-følelse. (En god vaksinasjon mot feks Costume som jeg leste før idag som jeg blir sittende å flire av- jeg får så mange behov plutselig!). Jeg har, som du har nevnt selv, oppdaget enda mer hva slags kunst parfyme er for luktesansen og det beriker dagene. Jeg er veldig glad for at du blogger akkurat som du gjør - og at vi ikke vet akkurat hvem du er syns jeg er helt fint - det trenger jeg ikke å vite, og det understreker slik jeg ser det at det ikke er for " five minutes of fame" at du har denne bloggen.
Det er også veldig hyggelig når du kommenterer tilbake det vi skriver i bloggen din, det gjør det enda finere å legge igjen kommentarer hos deg.

Anonym sa...

Du har jo fått mange svar allerede, men det skader vel ikke med dette også.

Jeg er en 25 år gammel jusstudine, som er ferdig med studiene til jul. Jeg bor i Oslo, men er opprinnelig fra en annen del av landet.

Liker; dyrt nystrøket sengetøy, lekre dusjsåper, pensko med komfortable hæler, loppemarkeder/auksjoner, møbler fra Milo Baughman, kupp fra FINN.no og EBay, J.Crew, kjoler, gjerne fra forannevnte, middagsselskaper, vesker i skinn/lær, labradorer, naturen året rundt, men spesielt om høsten, reising, skjerf, parfyme, lekkert undertøy, blomster i vase, bøker, filmer og gode tv-serier, bakverk, gammeldags brevpost...

I og med at jeg elsker kjoler er det ikke så rart at jeg fant bloggen din da jeg søkte på nettopp dette. Det var et bildesøk og "dagens kjole" fra Alexander McQueen poppet opp.Jeg var solgt:)

Det er en meget god blogg, synes jeg, selv om du etter min mening av og til kommer opp med en skikkelig skivebom...( Ja, jeg vet at smak en individuelt...)

Anonym sa...

Oj, så mange kommentarer! :)

Jeg er 26 år gammel og bor på Østlandet, liker bøker, musikk og hverdagsglamour.

Husker ikke hvordan jeg kom over bloggen din, men har fått mange gode tips herfra. MAC's Untitled er en favoritt, og cd'en jeg fikk fra deg snurrer også stadig rundt. :)

Håper formen er bedre!

LiseH sa...

Litt sein til å svare, men kom tilbake i går kveld etter ei uke i sol og varme :)!
Veien hit fant jeg i bloggen: Sånn går no dagan...(http://sibre.wordpress.com/), men husker også å ha lest om den i BoB for veldig lenge siden.
Bloggen din er et friskt pust i hverdagen. Må innom daglig :)!
Håper du er bedre av forkjølelsen!

Anonym sa...

Litt på etterskudd, menmen...:-)
27 år gammel siving fra Rogaland som har utvandra til granittbyen Aberdeen.
Husker ikke helt hvor jeg kom over bloggen din første gang, men tror det var via siggelicious.
Tar turen innom bloggen din hver eneste morgen og kan med sikkerhet si at det er verdens beste kur mot morgengrettenhet.:-)

Anonym sa...

Jeg er en 29 år gammel jurist bosatt på St.hanshaugen. Har lest bloggen din daglig i et par år. Vi har rett og slett utrolig sammenfallende smak, og jeg lar meg stadig inspirere til ulike innkjøp (f.eks. av filmer, "må-ha-sminkeprodukter", miljøvennlige bæreposer), kulturelle opplevelser (f.eks. filmer på Cinemateket) og til ting å gjøre på storbyferie (f.eks. å drikke te på Tea Time i København).
En ting må jeg imidlertid si meg veldig uenig med deg i - Madeleinekaker er ikke oppskrytt! Laget på riktig måte smaker de rett og slett utsøkt. (Hylleblomstte, derimot, er ikke så interessant)

Anonym sa...

Herregud, omtrent alle som kommenterer er jo jurister, jo! Er det en sykdom, eller? Eller er bare jurister generelt veldig opptatt av glamour? haha..

..... sa...

Jeg er klassisk musiker og litteraturelsker, 24 år gammel og bosatt i den middels spennende byen Hannover i Tyskland.
Bloggen din er et inspirerende innslag i hverdagen av flere grunner!

Jeg synes det er så fint at du ser detaljene i hverdagen og verdsetter at alt det skapende rundt oss er viktig og utviklende for oss som mennesker. At man kan unne seg glamour og la seg inspirere av det.
Her i i Hannover finner jeg lite spennende på motefronten( tysk stil er ikke mye å skryte av, altså!), så jeg flykter til Berlin i ny og ne for å utvide horisonten. Men det er desverre ikke alltid tiden tillater så mange langturer, mellomtiden er det fint å ha din blogg å drømme seg bort i.
Det er også kjempegøy å følge med på den musikken du hører på, den er med på å gi ny giv etter en lang øvingsdag... :)

Det er fint å kunne glede seg over bøker, musikk, mote, miljø og Glamourbibliotekaren!

Anonym sa...

Litt sent ute pga ferie og blogg-lese-fri, men jeg er 26 år gammel vestlandsjente som bor i Oslo, studerer nå og skal jobbe til høsten. Husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men er vel rundt et år siden.. og jeg har fulgt den daglig siden. Den er inspirerende og, som kommentar #1 sa, et tilskudd av feelgood og det riktige slaget av glamour! (glamour uten -modellpåhenget)!

Anonym sa...

Jeg er en 27 år gammel PhD-student fra Tromsø. Synes det er flott at så mange høyt utdannede jenter "står fram" som interesserte i all things pretty, det er jo dette som er feminisme! Ja, vi liker klær, interiør, parfymer og sminke, men vi har også hode for andre ting. Har alltid hatt et bilde av meg selv strenende bortover gangen mellom laboratorier og møterom, med et knall antrekk under lab-frakken... :) Fant fram til bloggen din via andre blogger, og er selv veldig glad i god sminke, kombinasjonen av nytt og gammelt, dyrt og billig, god mat, skjerf, papirhobby, friluftsliv, skravling med gode venninner, og selvfølgelig: en liten dose glamour i hverdagen :)

Anekk sa...

Litt sent men... Snart 30 år (november) fra Askim. Fant bloggen etter et søk på Google for et år siden og har lest hver dag siden! Intressert i neglelakk og vesker, og sminke og fine detaljer. Elsker Finn stilen! Har en blogg selv, men er ikke så aktiv som deg :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ellen: Ja, man må nok være forberedt på å kjempe for midler i folkebiblioteksektoren, dessverre. Jeg kan ikke fatte at ikke kunnskapsformidling og utdannelse ikke prioriteres høyere blant politikerne!

KariE: Hyggelig! :)

Fornuftig Forsker: Haha, herlig kompliment! :-D Barokkmusikk er forresten min favoritt også; det har du kanskje lagt merke til :)

Glamoursosionom: Åh, heldiggris! God tur!

Annikken: Takk, takk!

Marie: Nåh, det er ikke noe å være imponert over - mye av det gir seg selv. Vakre kjoler, f.eks. :) Jeg bare formidler!

Ida: Velkommen!

Glamourjournalist: Hva skulle jeg ikke gitt for å ligge på et pledd i en park med radio og moreller nå.. snufs

Anonym: Det er flere finnmarkinger her, vet jeg, bl.a. har jeg en Hammerfest-korrespondent som bringer litt iskald glamour i blant :)

Kjerstif: Takk, og hjelp, dette var jo en hel analyse! :-D Veldig hyggelige ord! (Du har rett i at det ikke er noe ønske om fame som ligger bak - jeg takker konsekvent nei til alle henvendelser fra media.)

Anonym: ååå, nå fikk jeg lyst på dyre sengeklær, labrador og middagsselskap.. :)

Trine: Aha, du vant jo glamourtips-konkurransen ved nyttår, ikke sant? :)

Mrs Darcy: Aldri for sent å svare her! :) Jeg lover å fortsette å være et friskt pust, hehe.

Suzanne: Aberdeen, kult! Har alltid drømt om å reise til Skottland.

Anonym: Morsomt at vi har lik smak! Det kan godt tenkes at de madeleinekakene jeg spiste ikke var av topp kvalitet... Men aiai, så skuffet jeg ble :)

Miss Moneypenny: Like opptatt som alle andre, vil jeg tro! :)

Ingebjørg Sofie: Å flykte til Berlin i blant høres herlig ut!

Frøkna: haha, ja, hvordan den linken til -modeller oppstod, forundrer meg stadig.

Scientist: Mm.. det er ingen motsetning mellom hjerne og glamour, heldigvis! :)

Ane Kristine: Aldri for sent å kommentere her! :) Hyggelig at du liker bloggen.

Anonym sa...

32 år gammel farmasøyt, bor på Grünerløkka. Oppvokst på landet og vet å verdsette syriner og rabarbra! :)
Spiller piano og leser bøker, og kunne nok endt opp som bibliotekar som min søster... Men er mye god hverdagsglamour på apoteket altså- gode kremer, badeender ;), fargebadeskum, jule- og påskete i sesongen.. Det var reklamen, hehe...

Husker ikke helt hvordan jeg snublet over bloggen din men setter stor pris på den, som en fargeklatt i hverdagen!

Anonym sa...

Litt seint ute?
Allikevel har jeg lyst til å bidra til enda mer skryt av en flott blogg! Jeg er vel en av seniorene her inne m mine 47 år, men like blid for det. Jobber som biblioteksjef i en kommune ca midt i Norge. Gift, fikk barn sent i livet, har hund, bor i et gammelt hus som ligger i skogkanten nede ved sjøen; riktig så idyllisk (m lilla & hvite syriner i hagen & hengekøye m fjordutsikt). Interesser: litteratur (surprise), film, innredning (New England style), moter, parfymer... Synes kommentaren til hagenpahytta sammenfattet essensen av bloggen din. Det var en nydelig kommentar. Det er sant, du skaper en veldig god stemning i bloggen din. Denne stemningen gjør at hvertfall jeg en gang pr dag føler meg litt løftet. Genialt m glamourfredag!Fin lay-out, godt språk, gjennomført, ofte oppdatert, og en utrolig detaljert og faglig innholdsrik musikk-blogg. Applaus!

Anonym sa...

[ikke jurist, bare]

Anonym sa...

34 årig sosialarbeider fra Nordland med to barn.
Fant bloggen for noen måneder siden gjennom et nettsted jeg vanker på og er siden blitt hekta.
Elsker måten du skriver på og syns det er deilig å bli minnet på om at hverdagsglamouren ikke behøver å være så avansert og vanskelig tilgjengelig.
SJH

- B sa...

30 år ung sosionom, som fikk en link til bloggen din gjennom et forum.
Var solgt ved første øyekast!
Nå sjekker jeg nok bloggen din daglig.
Mine favorittinnlegg handler definitivt om hverdagsglamouren, selv om jeg ikke er så interessert i moter, parfyme og sminke så trenger jeg å bli minnet på at man bør gjøre en liten innsats... ;-)

Er veldig glad i film og bøker, men for tiden blir det lite tid til slikt. Jeg har to gutter på 8 mnd som krever sitt, og når de er lagt er jeg stygt redd for at jeg som regel ender opp foran tv/pc'n.

Anonym sa...

Jeg er 37 år gammel, advokatsekretær, født og oppvokst i Oslo. Gift med verdens beste mann og sammen har vi to jenter på 3 og 6 år. Jeg jobber tildels veldig mye, men passer på å holde helgene hellige for da skal jeg kose meg med mann og barn. Det har blitt veldig mye barneteater på meg de siste årene, men det er bare hyggelig. Er opptatt av klær, parfyme og hudpleie, men også litteratur og film.

Husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men tror det var en gang jeg "googlet" en parfyme. Aldeles strålende blogg. Fortsett slik!

Anonym sa...

28 år gammel, Sivilingeniør, fra Tromsø.

Tror jeg fant bloggen din for et par år siden via et google søk. Fast leser siden :)

Har jobb, hus, bil og hund, men ingen mann. Egentlig like greit ;) Trives i mitt eget selskap. Glad i alt som er godt, det være kaffe, te, kaker, brød, bøker, filmer, musikk, klær. Det meste!

Elsker turlivet, men samtidig det urbane-livet med kafé og shopping.

Prøver å nyte de små øyeblikk og se positivt på ting, takler ikke syting og unødvendig gnål!

Ellers takker jeg Glamourbibliotekaren for en flott blogg, som inspirerer. For å benytte en liten klisje; du får meg til å forsøke å bli et bedre menneske :)

Anonym sa...

Jeg er 28, fra Osloområdet, med utdannelse innen økonomi og ledelse. Bodd noen år i utlendighet (flest av de i Frankrike), og utvilsomt adoptert deres sans for "la belle vie", være seg i form av mat, vin, chocolaterier, reiser, blomster, hudpleie, sko... You name it. Min forlovede bor i Paris, dette er selvsagt ikke så stas, men det gir meg ihvertfall muligheten til å ta turen "hjem" oftere enn jeg ellers ville gjort.

Ble anbefalt bloggen din for et års tid siden, og er innom mer eller mindre daglig. Har benyttet meg av glamourhjelpen (takk for tips til syerske!), men er ellers ikke den mest aktive kommentarskriveren. Finner bloggen din inspirerende, lærerik og bevisstgjørende - og avhengighetsskapende :)

Keep up the good work!

Anonym sa...

Jeg glemte jo å si at jeg takket være Glamourbibliotekaren nå er fadder til en liten jente i Brasil :) Mange positive ringvirkninger av denne bloggen altså, og ja: å være fadder anbefales videre til alle! Føltes nesten som et adoptivbarn da bildet kom i posten :)

Anonym sa...

Jag är en 35 årig svenska bosatt i Oslo som hittade hit nångång i vintras då jag sökte efter Kaffegram på Google. Du hade skrivit om ett besök där om jag inte minns helt fel. Yogar och gillar att leva långsamt. Tycker om vackra bilder, saker som doftar gott, kaffe och att möta människor. Just nu är jag förälskad i tiden som är. Försommaren. Syrenerna är ljuvliga. Det fullkomligt prunkar ute =)

Anonym sa...

Jeg er 31 år, bor i Bergen, jobber som sekretær, setter pris på den form for glamour du representer, det er inspirerende i en tid full av plastic-fantastic og løp-og-kjøp. Tusen takk for at du skriver :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourfarmasøyt: Helt enig, på apoteket kan man svi av mange kroner! :)

Bitte: ååå, misunnelig på hus ved sjøen og syriner og hengekøye... Takk for fine ord!

SJH: Absolutt ikke vanskelig tilgjengelig! :)

-B: Hverdagsglamour er tingen!

Susy Q: Takk, jeg lover! :)

Glamouringeniør: Oi, det er jammen en fin ting å høre! En fin klisjé :)

Grace: Mmm, høres deilig ut å bo i Frankrike i blant... Et land for og med livsnytere!

Farmasøyt igjen: BRA! Jeg fikk også bilde av min nyeste lille pike i India her om dagen. Henger på kjøleskapet!

Yoginimaria: Velkommen hit! Kaffegram ja, gulrotkaka er to kill for...

Morgianna: Bare hyggelig! :)

Anonym sa...

Hei! takk for en fin blogg som jeg leser 'jevnlig' med ujevne mellomrom :) Du er så flink til å trekke fram og glede deg over 'hverdagsopplevelser' :) Her er mitt bidrag til å se nærmiljøet på en 'ny måte': I natt har 3 små og 2 store sovet i nyinnkjøpt telt i egen hage. Opplevelsen kan ikke kalles glamorøs, men kanskje heller opplevelsesrik? Konklusjonen er: Hanen vår galer VELDIG ofte, vi bor midt i et intenst fugleliv, og katten vår elsker 'stage-diving' på sovetelt... Og turen fra teltet til huset kl 7 imorges minna meg på at man må gå oftere ut i doggvått gras en stille og varm SOMMERMORGEN :-) Ellers - jeg bor på småbruk sør i landet, har samme utdannelse som deg :) og hvis du har merka deg økt besøk på bloggen din iløpet av mai så er det kanksje min skyld .. vi er to stk som har kursa nærmere 200 bibliotekansatte i 'IT-ting', bl.a. blogging og da er bloggen din et veldig godt eksempel :) Ble tipsa om bloggen din av ei venninne for et år siden eller deromkring?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Åååå, det hørtes herlig ut! Særlig stagedivinga til katten!! :-D

The visual escapist sa...

Jeg er en 35 år gammel forsker (økonom), med mann, en sønn og en datter i magen. Kommer fra Ålesund, men har bodd i Oslo, Tyskland, England og USA, før jeg nylig landet i Bergen. Jeg søker inspirasjon i mote, design og kunst når jeg blir lei av ligninger, estimeringer og vitenskaplig terminologi. Bloggen din fant jeg via StyleBytes. Jeg har nok ikke like klassisk smak som deg, men jeg synes bloggen er sjarmerende, velskrevet og med flotte bilder.

Anonym sa...

ok, så er jeg kanskje litt seint ute, men jeg må jo bare gjøre det klart at jeg også leser bloggen din!!!
Jeg er 16 år, elev på videregående skole i Bærum, og prøver å få med meg så mye glamour inn på skolen som mulig. fant bloggen da jeg rett og slett søkte på "glamour" på google, og da var det gjort!
det må ha vært ca halvannet år siden nå....
Keep up the good work,

Tove sa...

Eg er 34 år og har hovudfag i barnelitteratur frå Nordisk institutt, Universitet i Bergen (og det er når du ser spørsmålsteikna i augene på ein student av i dag i det du seier "hovudfag" at du skjønar at det er ei stund sidan det hovudfaget vart teke...), tok tysdag eksamen i Kunnskapsorganisasjon og attfinning (1/2 førsteår av bibliotekarstudiet) og jobbar på eit kombinasjonsbibliotek på Jæren. Ein lånar tipsa meg for omlag eit år sidan om Bookhouse girls-bloggen, og gjennom den fann eg Glamourbibliotekaren. Er fast lesar, men les ikkje alt. Les til dømes aldri om parfyme (sidan eg ikkje bruker det), og sjeldan om sminke (sjølv om eg har byrja å sminke meg meir etter at eg blei fast Glamourbibliotekar-lesar) og bare av og til om reiser. Er svært glad i Glamourbibliotekarens miljøprofil (og vart i mai den stolte eigaren av ein Baggu - som eg faktisk bruker ofte, til mi eiga positive overrasking), litteraturstoff, dei velformulerte funderingane over dette og hint, og dei vakre bileta. Les og med glede matstoff, og "samlar" på kafe- og butikktips frå Oslo, og prøver å ta dei i bruk når eg er der. Er og glad i Dagens kjole og Finn stilen.

Må dessutan ta med at min bergenske musikar-/musikklærarmann alltid lurer på "Har hun lagt ut noe nytt på musikkbloggen i det siste?" viss han kjem forbi medan eg les denne bloggen. Og at 6-åringen lurer på kvifor eg "alltid" er innom her når eg sit ved datamaskinen. :-D

Anonym sa...

Litt i seneste laget, men: en 26 år gammel Oslopike her, med forkjærlighet for syriner, duftfioler, støvete bøker, svenske tesorter og tidlige søndagsmorgener.
Og bloggen din, nyter både musikk og vakre kjoler : )
Imponert over utvalget og estetikken din, og tar meg i å glede meg til nye innlegg. Hurra for deg!

Glamourbibliotekaren sa...

The Visual Escapist: Hyggelig at du henger her! Fortsett med det! :)

Medlem av den yngre garde: Det må helt klart mer glamour inn i skolen i blant! :) Håper jeg kan inspirere til det.

Tove: Takk for rapport! Hils mannen din og si at jeg forsøker å bli flinkere til å poste hyppig på musikkbloggen, men har sjelden tid til å skrive alle de lange innleggene jeg har i hodet! :)

Oslopiken: Takk for fine ord og hurrarop :)

anna sa...

27 år gammel vestlending som vender nesa mot Bærum etter 8 år i Trondheim. Er kone, mamma og husmor, og i det siste har jeg følt meg slukt av disse rollene. Vil tilbake til mitt gamle jeg, være mer glamorøs. Jeg har både tid, råd og lyst, nå mangler jeg bare inspirasjon. Ser ut til å funnet det her hos deg. Elsker dine glamorøse fredager! Jeg vil også ha... Kommer til å bli fast leser, kjenner jeg!

Glamourbibliotekaren sa...

Anaruh: Velkommen hit! Glamorøs fredag er så fint fordi hver og en tilpasser glamouren til sitt eget nivå. Av og til er det ikke mer enn et strøk leppestift eller en kopp te som skal til :)

mARTe sa...

hei!
jeg er en 28 år gammel formgivingslærer som bor i Bodø, og er intressert i formgivingsting, lopper, foto, film og hverdagsluksus. Jeg ble fast leser av din blogg i mai, og jeg får masse fine tips og film, bøker og te. Hurra for en fin blogg!

Populære innlegg