mandag, mai 09, 2005

Glamourspørsmål fra leser: Hvordan møte våren med delikate føtter?

Hei Glamourbibliotekar! Lurer på om du vet om et bra sted hvor jeg kan pleie mine slitne og vintertrette bibliotekar-føtter? Et sted hvor de også kan vokse legger, sånn at mine bein kan komme våren og sommeren i møte uten å skamme seg for mye. bosted Sagene

Kjære Sagene-kollega,
Jeg har et kort og godt svar på ditt spørsmål: Sagene Hud- og Fotklinikk i Arendalsgata, rett ved bokhandelen. Selv har jeg vært der på hudpleie m/massasje, og det er absolutt å anbefale. Min glamorøse søster sverger til dem når det gjelder voksing av legger - og jeg vil tro de er bra på fotpleie også. Jeg tror sannelig jeg skal bestille time selv snart!

Lykke til!

Hilsen Glamourbibliotekaren.

1 kommentar:

Grorudpalmen sa...

La meg få legge til et tips for leggvoksing for dem som jobber i, eller ferdes en del i Oslo sentrum: Parfymeriet i VG-passasjen. Selv lider jeg av sperre mot å overlate leggvoksingen til andre, men sikre kilder har kvalitetsgodkjent VG-passasjen.

La meg bare til slutt legge til et sitat fra den amerikanske tv-serien "Reba" som vises på TV3 (var nylig sykemeldt en ukes tid og henga meg fullstendig til TV-hedonisme): "Don't shave above the knees unless you are expecting company".

Populære innlegg