torsdag, juni 02, 2005

Glamourspørsmål fra leser: Hvordan få øyenskyggen til å sitte?

Kjære Glamourbibliotekar,
Det tar ikke mange timene fra jeg legger øyenskyggen om morgenen til den ligger i striper. Har du noen tips til hva man kan gjøre for at den skal sitte lenger - til og med hele dagen?


Kjære deg,
Dette er et meget sentralt spørsmål. Særlig på varme dager kan man oppleve at øyenskyggen forsvinner på et blunk, bokstavelig talt. I fjor sommer brukte jeg ikke øyenskygge på flere uker - i New York måtte jeg oppgi det helt, da det var 29-30 varmegrader hver dag og intens luftfuktighet. Heldigvis er ikke værforholdene så ekstreme her i Norge. Men allikevel må man jukse litt for å få skyggen til å vare dagen ut. Her kommer noen bra produkter:
*MAC har kremskygger på tube, og de "tørreste" og matteste av disse fungerer bra som underlag. De er så å si hudfarget, og derfor kan man legge dem over hele øyelokket uten at de vil forandre fargen på skyggen som du deretter skal legge. Mine favoritter heter "untitled" og "bare canvas".
*Benefit har en bra underlags-krem som heter "F.y. eye" - denne er også hudfarget.
*MACs pressede pudder ved navn "Blot" fungerer også bra - og antagelig vil et hvilket som helst pudder, både løst og presset, være bedre enn ingenting.

Jeg vil også anbefale Chanel-øyenskygger, som har svært god kvalitet og sitter lenge.

Lykke til!

Glambibliotekaren

Ingen kommentarer:

Populære innlegg