tirsdag, oktober 25, 2005

Glamourspørsmål fra leser: Dårlig ånde..

Kjære Glamourbibliotekar,
Kan du tenke deg noe mindre glamorøst enn dårlig ånde? Jeg føler sterkt at jeg trenger et glamourtips her - jeg vil jo ikke forpeste mine omgivelser med en uglamorøs munnhule.
Hilsen Lille Grønne Sky.


Kjære lille grønne sky,
Du er nok (dessverre) ikke alene om å ha dette svært ubehagelige problemet. Skal man bli kvitt det en gang for alle, bør man nok finne årsaken og helbrede den - men det kan jo være så mangt. Jeg tror det er lurt å være bevæpnet med mints og halspastiller til enhver tid - samt ha en tannbørste på jobben så man kan snike seg ut på badet og skure løs i blant. Husk å pusse tungen også... Dessuten får man dårlig ånde av både kaffe og te, samt av å være sulten! Har man vond smak i munnen, er det garantert illeluktende luft som pustes ut også. Spis jevnlig, puss tennene etter hvert måltid, og ha alltid pastiller i vesken (og husk for all del å putte dem i munnen!). Og kanskje du burde gurgle i vademecum i blant... kick-start for kropp og sjel! Lykke til!

1 kommentar:

Kitty Oblonskij sa...

Actually green tea is the thing to drink to prevent bad breath. It is very effective, worked good for my mother who is a teacher. I can recommend Dilmah Green tea with mint.
-Kitty

Populære innlegg