søndag, desember 04, 2005

FACE Stockholm i Oslo!

Endelig åpner FACE Stockholm butikk i Oslo igjen. Det var jo en i Bogstadveien for omtrent ti år siden, men den ble plutselig borte. Jeg gikk forbi den nye butikken i går, rett ved Tinghuset - det var gråpapir foran vinduet, men det stod "Her åpner FACE Stockholm", og skiltet over døra var på plass. Hurra! Makeup Store har vi allerede fått, for litt over et år siden tror jeg - det ligger i Bogstadveien, inngang Industrigata. En annen gledelig nyhet er at det franske urtekosmetikkmerket L'Occitane har åpnet igjen - nå har de butikk i Skovveien på Frogner. La oss håpe den går bedre enn den som lå i Hegdehaugsveien for noen år siden...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ligger en MakeupStore i Torggata også, like ved Torggata Bad. MakeupStore finnes faktisk i Trondheim også, det er ikke verst :)

Glamourbibliotekaren sa...

Grattis med MakeupStore i Trondheim! Forøvrig må jeg korrigere deg litt her - den som heter MakeupStore i Torggata er ikke samme kjede. Den selger andre merker, kanskje mest rettet mot makeup-artister - Monsoon og Nouba og sånt. Men den er kul allikevel!

Populære innlegg