onsdag, januar 04, 2006

Kjøpe klær på internett

Noen som har bestilt klær online? Innland/utland? Noe å anbefale? Jeg har bare prøvd H&M, som egentlig føltes helt likt som å bestille fra katalogen (som jeg har gjort nå og da siden femteklasse). Jeg mottar gjerne tips om andre steder, både i Norge og utlandet, om dere har noen!

Det er ikke alle som har Hubert de Givenchy som bestevenn og får spesialsydd alle klærne sine....



5 kommentarer:

Anonym sa...

ja - jeg har en litt harry en: www.nok200.com

Her kan man bestille "merkeklær" fra usa og slippe toll fordi ingen forsending får verdi over 200 kroner. Utvalget kan være så-som-så, men man får god service og rask levering!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for tipset! Dette ser svært interessant ut.

Anonym sa...

www.laredoute.no
www.probat.no
www.camper.com
www.gudrunsjoden.no

Anonym sa...

http://www.neimanmarcus.com/ er min store favoritt om dagen...

Neimanmarcus er dyrt, men går du inn på "last call clearance", finner man et fyldig lagersalg med veldig gode priser!

Har bestilt fra dem en gang før, og akkurat nå venter jeg på en kasjmirjoggebukse/jakke som er på veg i posten :-D blir god å ha på kalde vinterkvelder med sløving i sofanen med pledd og tekopp!

Det er ikke mulig for internasjonale shoppere å bestille på vanlig måte via nettsidene, men går du inn på kundeservice-sidene, så kan du åpne et chat-vindu der du får snakke direkte med en hyggelig og hjelpsom selger som legger inn bestillingen for deg og ellers hjelper deg med å finne ut det du måtte lure på.

Sist fikk jeg tilsendt feil farge på den ene kasjmirgenseren, klaga på det pr mail, og forklarte at det ble for kronglete å sende i retur fra norge. Fikk da tilbud om å få tilbakebetalt nesten hele beløpet + at jeg fikk beholde genseren ;-) Så kundesørvisen er de supre på!

Og har man først bestilt der en gang, så får man tilsendt kataloger med nyheter med jevne mellomrom. Prisene er til å grine av, men ser man bare på bildene, så er det masse inspirasjon å finne!

Anonym sa...

Mange godbiter her:
http://dress-for-less.com

Populære innlegg