torsdag, januar 19, 2006

U-glamourbibliotekaren ber om tips:

Glamour-følelsen synker brutalt og raskt når man er syk. Etter et par dager under dyna med feber, er jeg desperat etter litt velvære igjen. Jeg antar at dette vil være aktuelt for de fleste av oss utover vinteren, også kalt forkjølelses-sesongen (ifølge reklamepausene på tv3).

Kjappe løsninger:
*en varm dusj med bodyscrub og bodylotion, og ren pysjamas
*litt blush i kinnene
*en ekstra bright leppestift

Selv planlegger jeg et fotbad etterfulgt av deilig fotkrem og kanskje litt neglelakk - noen som har andre tips til å øke velværefølelsen etter et par dagers sykdom?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej stackars lilla glamourbibliotekarien! Här kommer mina tips för att må bättre:

Förutom att duscha, så tycker jag att det är extra skönt att tvätta håret. För det första känner jag mig alltid snyggare och fräschare när håret är nytvättat, och för det andra så känns det som att det rensar huvudet litet grand.

Om jag inte är alltför skruttig utan faktiskt orkar stå upp, så försöker jag stretcha hela kroppen, muskelgrupp för muskelgrupp, precis som jag brukar göra om kvällarna. Även om jag varit för sjuk för att träna, vill jag att kroppen skall känna att jag minns att den vill ut och röra på sig. Och stretcha betyder ju att man blir rörligare och i förlängningen kanske också längre och smalare...? Hoppas kan man alltid!

Till sist, även om jag bara stannar hemma i morgonrock, så lägger jag tillräckligt med makeup för att inte se lika hemsk ut som jag känner mig. Åtminstone concealer för att täcka ringarna under ögonen, och MAC Heirloom kohl utmed ögonfransarna, en fantastisk skimrande lavendelfärg som gör att du ser naturligt pigg och vacker ut. Och läppstift vill jag förstås inte heller vara utan!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for veldig gode råd!! Litt makeup burde gjøre susen!

Populære innlegg