fredag, februar 03, 2006

Dans!


Et av ukas høydepunkter for meg personlig, er dans-aerobic på SATS torsdag ettermiddag. Når man har vokst opp på et lite sted hvor eneste dansealternativ er leikarring, er det morsomt å endelig få utfolde seg litt til andre rytmer! Jeg tar på litt finere og smalere treningsklær (for renest mulig bevegelser) og står litt nærmere speilet enn vanlig... narsissisme? Anbefales herved. Ung Åslaug kan gå i bjørkeskog (to-skritt-til-venstre-og-et-til-høyre) så tirøygd fresk og raud så mye hun vil - jeg foretrekker å snurre rundt til Madonna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hjertens enig!
En ting er de dårlige alternativene (leikarring osv, tror ikke det finnes på Steinkjer en gang jeg...), en annen ting er de utolige dårlige mulighetene til å gå ut å få ristet litt på rompa en lørdagskveld. Da er dancemix den beste muligheten til å få snurra og svingt seg til fengende rytmer. Jeg klager mye over instruktørene på 3T her i byen, men det skal dancemix-Hilde kan sakene sine :)

Anonym sa...

Øy! Ikke diss leikarringer 'a! Det er slett ikke noe dårlig alternativ - inkluderer faktisk interaksjon med andre folk og kanskje til og med litt kroppskontakt m andre mennesker. Muligheten til å få snurra og svingt seg til fengende rytmer har man da vel når som helst i si eiga stue (eller er det bare meg?). Jeg møtte min første kjæreste på leikarringen!

...nå viste han seg å være homofil da vi vokste opp, men det var nå en trivelig kjæreste lell!

Glamourbibliotekaren sa...

Hvem??? PerAnders?? Husk; jeg var med og gjekk i bjørkeskog i fire år, så jeg DISSER ikke leikarring - men det hadde vært fint å ha noe alternativ også...

Anonym sa...

Det er jeg helt enig i. Jeg gidder ikke å gjøre noe anna i en aerobicsal enn å dansemixe ;-)
BTW: Thor:-)

Glamourbibliotekaren sa...

THOR! :-) I had no idea.

Populære innlegg